Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8822836 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8822836

Odpowiedzi 37317

Placek698

Placek698

Użytkownicy
posty65
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdy to pierwsza walka z krukiem to bedziesz mógł wrócić tylko po prostu z nim nie gadaj.

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
2 walka w pustyni adanosa.. ;xxx

Post połączony: 2017-07-11, 13:07
@Jao może ty wiesz...

Placek698

Placek698

Użytkownicy
posty65
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po prostu nie idź tam będziesz mógł wrócić tylko jak się drzwi zamknął to już Tyrtytka zaciśnięta ja Kruka za 2 razem pokonalem jak mialem Uriziela i zbroje orków. Nawet mozesz wrócić w 4 rozdziale .

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ja tam bym się na pustynię nie wybierał przed doliną cieni. Tam jest bardzo dobre mieczysko 1h. 2h oczywiście Uriziel, inne opcje odpadają. Ale przed rozmową z Krukiem można spokojnie sobie pójść i wrócić kiedy będzie wygodnie.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Nieznany?

Nieznany?

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Czy jest coś co powinienem zrobić w 2 rozdziale, bo w 3+ już jest niedostępne ? Mam na myśli zadania .

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dostanę gdzieś wersję Rev. 1 0066? Na rpgrussia znajduję tylko tą najnowszą, 0066 R2.

Dobra znalazłem z drobną pomocą ruskiego twitcha. http://world-of-gothic.at.ua/news/gothic_2_returning_2_0_0066_revizija_1/2017-04-22-186#

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone Tak niszcząc marzenia: Kruk był prosty przed wersją 0066. W niej ma 40k HP (wcześniej miał 20k) i wysysa życie z każdym ciosem tak, jak demon z kopalni orków. xD

Właśnie na najnowszej wersji z nim walczyłem i położyłem go za 2 razem :) Powiem że więcej problemów mi sprawili jego świta którą przyzwał na początku :) Miałem około 80 butelek napełnionych wodą Adanosa , w walce z Krukiem walczyłem w zwarciu i kiedy HP mi spadało poniżej 50% uciekałem , piłem wodę Adanosa i ponownie biłem się z Krukiem i po jakiś 15-20 minutach padł. Mimo że miał 40k HP to mój dwuręczniak z rudy bił go po około 400 dmg więc HP schodziło mu w miarę szybko tyle że ja z nim walczyłem pod koniec 3 rozdziału nie w 2 bo moja postać była wtedy za słaba na pustynie Adanosa , Co do wysysania życia przez Kruka to nie po każdym ciosie wysysa , jest to losowe

Post połączony: 2017-07-11, 16:39
Witam. Czy jest coś co powinienem zrobić w 2 rozdziale, bo w 3+ już jest niedostępne ? Mam na myśli zadania .

A co już wykonałeś? Bo tak na ślepo to raczej nikt ci nie napiszę co zostało do wykonania

:D

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie można znaleźć Solkersa?

Nieznany?

Nieznany?

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No ciężko będzie podać wszystko co już zrobiłem XD . Mam na myśli zadania których przejście przejście (lol) do 3 rozdziału uniemozliwia . Nawet nie wiem czy takie zadanie istnieje ,bo one są bardzo rzadkie jeśli chodzi o wszystkie rozdziały wogóle.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

W solucji masz chyba podane lokalizacje slokersa jest ich bodajże 7 i losowo pojawia się w jednej z nich najlepiej wypij potkę szybkości i lataj po terenach trawiastych np: okolicę jeziora niedaleko czarnego trolla, okolice karczmy Orlana, Bengara, Sekoba w końcu znajdziesz

Post połączony: 2017-07-11, 16:45
No ciężko będzie podać wszystko co już zrobiłem XD . Mam na myśli zadania których przejście przejście (lol) do 3 rozdziału uniemozliwia . Nawet nie wiem czy takie zadanie istnieje ,bo one są bardzo rzadkie jeśli chodzi o wszystkie rozdziały wogóle.

Raczej nie , chyba jedynie zadanie z rannym orkiem w R1 jest ograniczone czasowo , reszta wykonujesz w dowolnym rozdziale oczywiście do 5 rozdziału
Edit: Najlepiej jak pozwiedzasz w 2 rozdziale wszystkie tereny dostępne w GD (miasto orków, tereny za palisadą itp)

Slide

Slide

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pierścień dzika od Brama daje jeszcze nieograniczony speed?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Slide
Nie.

@Nieznany?
Zadania z przyprowadzeniem Diego i Bilgota. Także chyba quest od Lee.

I na rosyjskim forum masz temat z zadaniami które łatwo przeoczyć.

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zna ktoś sposób na odpalenie marvina na normalu?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Zna ktoś sposób na odpalenie marvina na normalu?

Pause break - marvin- Esc

Slide

Slide

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A jest jakiś pierścień dający speeda?

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ

W solucji masz chyba podane lokalizacje slokersa jest ich bodajże 7 i losowo pojawia się w jednej z nich najlepiej wypij potkę szybkości i lataj po terenach trawiastych np: okolicę jeziora niedaleko czarnego trolla, okolice karczmy Orlana, Bengara, Sekoba w końcu znajdziesz

Post połączony: 2017-07-11, 16:45

Raczej nie , chyba jedynie zadanie z rannym orkiem w R1 jest ograniczone czasowo , reszta wykonujesz w dowolnym rozdziale oczywiście do 5 rozdziału
Edit: Najlepiej jak pozwiedzasz w 2 rozdziale wszystkie tereny dostępne w GD (miasto orków, tereny za palisadą itp)
Zadanie dla skipa z przyprowadzeniem kurtyzany znika w 2 rozdziale również.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
moze mi ktos powiedziec jak zdobyc mikstury albo cos co zwieksza zcie/magie ? chodzi mi o te pierdoly z jagod lesniczych (na zycie) i grzybkow (na mane) na odp magiczna jest receptura za 5k

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
UDAŁO SIĘ !!!! UDAŁOO!!!!! KRUK GRYZIE ZIEMIE!!!! JAPIERDOLE CO ZA WALKA MÓWIE WAM ;X - poziom trudny (akt 2)

Po co wam wysyłam tego screena? Po to żeby pokazac wam że mówię prawdę. 2 rozdział poziom heavy i SĄ ODBLOKOWANE OSIĄGNIĘCIA z czego wynika że kodów nie uzywałem.

Post połączony: 2017-07-11, 23:11
10h walczyłem z nim.. musiałem kilka dni na pustyni przeczekać lecząc się bo był upał... a zbugował mi się śpiwór nie wiem dlaczego.. to był kurwa dramat... Walka z krukiem na poziomie trudnym  w 2 rozdziale była masakrycznie trudna.

Chciałbym dodać że miał 40k punktów życia a biłem go po 40-50 hp.. w dodatku WYSYAŁ  mi życie gdy go uderzyłem.. ( nie musiał mnie uderzyć żebym stracił hp - podobnie było z demonikonami) to był JEDEN WIELKI POPIERDOLONY DRAMAT.

Post połączony: 2017-07-11, 23:12
@Fayors @Hearthstone @Apprentice @Jao @tldr

Patrzcie i uczcie się :) MA SA KRA.  dwa tygodnie robiłem tą pustynie.

Post połączony: 2017-07-11, 23:16
NAWET TO PIERDOLONE OUT OF MEMORY nie było mi straszne. Nic mnie nie zatrzymało a satysfkacja jest taka jakbym pokonał stado smoków ożywieńców.

Post połączony: 2017-07-11, 23:17
I tak na marginesie do graczy którzy grali przed wersją 66

Kruk jest bardzo ale to bardzo silny i silniejszy niż był wcześniej. Posiada 4 animacje walki 2h czyli tą mistrzowską. Nawet jeśli Cię nie uderzy kruk a ty mu zadasz 1 obrazenie, to potrafi Ci wyssac 40% hp. KUSZ ani łuków nie możesz używać. sen na kruka jak podobnie większość czarów nie działa. Walczyłem z nim w zwarciu. Bugować się nie dalo.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Dodger
No nie wiem, ja go zabiłem w 4 rozdziale i to była jedna z najprostszych walk w Returningu :D. Zresztą nawet do teraz nie używam Szponu bo nie ma po co. No ale gratuluje wytrwałości.

0 użytkowników
Do góry