@Dodger Zapewniam cię że będą bossowie ze znacznie większą ilością HP niż 25k , poczekaj aż przyjdzie ci walczyć z Azgalorem na hardzie (istna rzeźnia)
Sam Kruk jest prosty do pokonania gorzej z jego świtą na początku tych trzeba już pokonać sposobem, samego kruka powalisz w walce wręcz wyżej napisałem sposób na niego co ciekawe gdzieś widziałem jak ktoś go zblokował i wykończył z kuszy tyle że to żmudna walka
Zdjęcie które wrzuciłeś nic nie mówi nie ma statystyk postaci
Post połączony: 2017-07-11, 02:06
@Hearthstone
no troche jestem w martwym punkcie, bo mam z 6 lvl, 100 hp, z ponad 50 PN, wszystko zabija mnie na hita, i nie mam absolutnie żadnych pieniędzy na skille i podejścia do żadnego questa z moimi statami 
Potrzebuje 2 punkty retoryki do wzięcia 1000 golda od Lehmara. A że jeszcze nie mam podejścia do kupców, bo narazie robię questy dla tych bejów z dzielnicy portowej, no to lipa
Kurde chyba przeliczyłem się z tym poziomiem trudności
Złoto w returnie jest dość łatwe do zdobycia ( Sprzedawanie trofeów myśliwym, srebra i złota Halvorowi, robienie zadań dla zabójców, zadanie z przynoszeniem głów przywódców bandytów do Andre za każdego od tysiaka wzwyż, sporo też mieszków można znaleść na dachach Khorinis, ) i wiele więcej
Co do retoryki na bank coś pominąłeś bo ja zebrałem znacznie więcej retoryki niż ilość wymagana do zdobycia 1k od lehmara , czytaj wszystkie książki jakie znajdziesz , w dialogach z niektórymi npc tez można nabić retoryki np: Jessy
Hard nie jest takim wymagającym poziomem na początku, schodki się zaczynają jak grasz wojem i przyjdzie ci walczyć z tymi szkieletami z GD(koksami) szponem tych słabszych po 4,5 K HP zabijałem na 6-7 hitów a są szkielety co mają po ponad 10 K , walka z nimi w obozie bractwa była dla mnie męczarnią