Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8822354 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8822354

Odpowiedzi 37317

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tldr  mówię Ci masakra z tym trollem.. z ognistym golemem to samo.. najgorzej golema było przyciągnąc a jak juz sie zawiesil to nawet spoko było.  Jedynie co mnei zawsze poganiało w  czasie walki z bossem to strach przed crashem (out of memory)..

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Leagowacy Bo tak gra jest zaprogramowana, to samo jest gdy użyjesz O na jakimś npc.

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy mogę się gdzieś nauczyć wydobywać mięso ze zwierzyny?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@lis420 Alvin, dzielnica portowa.

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To normalne, że Lares, gdy ide z nim oddać ornament dla Saturasa, biegnie naprzód i nie czeka na mnie?

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To już było nawet w zwyczajnym gothic'u. Save przed podróżą pomoże.

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no to siuę wkurwiłem na maksa. Nie dosyć że mam walkę z krukiem, nie dosyć że akurat przyszedłem w dzień o 10 ... to jeszcze GRA od strony technicznej nie pozwala mi walczyć bo mam od 5-10 max FPS...... najniższe detale oraz widoczność ani trochę nie pomaga... Jakieś porady?

Post połączony: 2017-07-10, 19:45
Dodam że zawsze zbliżając się do wielkiej piramidy odczuwałem spadki FPS  imusialem patrzeć w dół. Podejrzewam że to wina OLBRZYMICH kanionów ... z początku myślałem że to wina trawy przy świątyni kruka gdzie pełno  martwych strażników ... ale teraz sam nie wiem... jestem bezradny .... bo jeszcze jakbym mial ten fpsy to dałbym radę.. a tak?  Nie wiem co mam robić... do CHUJA pana. Mam ochote rozjebać tego Magotha za to co przeszedłem na tej pustyni na poziomie trudnym w 2 akcie... I mam ochote mu wbić w dupe kija z napisem out of memory..

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie, a wgrałeś patcha na 4GB? Opcja przy instalacji returninga

Leagowacy

Leagowacy

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Można mieć nieśmiertelność w returningu 2.0 dajesz Pause break wpisujesz guardian i potem esc i masz  xdddd

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie jestem wstanie nic wymyslic...  textury z custom gothic 2 nic nie dały.. w dodatku w walce system przez te lagi nie zalicza mi  obrony i gine.... jest jakis sposob by to obejsc?

Post połączony: 2017-07-10, 20:01
Fayors tak wgrałem.

Post połączony: 2017-07-10, 20:02
na farmie onara mi spada Fps do 15-20...

Post połączony: 2017-07-10, 20:02
ja bym zabił tego kruka ale system od strony techniczniej mi nie pozwala ukonczyc watku..

Post połączony: 2017-07-10, 20:04

Post połączony: 2017-07-10, 20:05
to nie jest normalne ze na najn detalach i widocznosci mam takie same fpsy jak przy najwiekszej...

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Fayors nie no w G2 NK twoi towarzysze czekali na ciebie jesli za daleko odbiegli. Nie wiem jak w oryhinalnym g2. Nie wiem po co w Returning to zmienili, moze tylko na Hard tak jest.

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@lis420 To jest BUG, a nie zamiar twórców, każdy npc, bez wyjątków czeka, jak ktoś odejdzie za daleko. W twoim przypadku coś się zepsułop

@Dodger
Jakie specyfikacje?

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
co masz na myśli fayors mówiąc specyfikacje?

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Dodger Parametry twego kompa i jaka wersja returninga?

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
podałem Ci screena tam masz parametry. Najnowsza wersja returninga.

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Dodger Chodzi mi o PEŁNĄ specyfikacje komputera. Czy muszę być aż tak dosłowny? Jak mam po screenie wywnioskować jaką masz np. kartę graficzną?

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a to przepraszam sorki zielony w tym jestem juz podaje.

Post połączony: 2017-07-10, 20:35

Post połączony: 2017-07-10, 20:36
@Fayors prosze :)

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
I jak rozumiem, nie masz Dx11, tak? A jak ci gra chodzi w innych miejsach? Np. w Khorinis, w mieście i poza nim?

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może te nieczekanie Laresa na mnie było zaplanowane w wersji 0066 R2, ew. na Hardzie, w końcu unika to buga ze znikającym NPCem jeśli odejdzie się za daleko. Lares po prostu idzie nie czekając, zabija potwory i zatrzymuje się w checkpontach w których ma do mnie zagadać, i stoi tam nawet jeśli ja pójdę na drugi koniec mapy, dopóki nie aktywuje dialogu ze mną.

Troche jestem upierdliwy ale zdenerwował mnie ten "bug"

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@lis420 znam ten ból xDDDDD czekał 30 dni aż zagadam z nim

@Fayors Tak gram bez dx11 na pustyni  poza miastem khorinis od 60-70 fps w jaskiniach wieży xardasa 150+ FPS. Na farmie onara 20 FPS w khorinis 25-30 Fps.

Post połączony: 2017-07-10, 20:55
@Fayors chcesz to CI dam save i ukonczysz za mnie walke z krukiem :X  Ja nie mogę ze względu na 5-10 FPS w tym miejscu.

Post połączony: 2017-07-10, 20:55
zapłacę 10 zł za pomoc

Post połączony: 2017-07-10, 20:57
aha Gothic 3 chodzi mi w miare płynnie :)

0 użytkowników
Do góry