Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8872619 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8872619

Odpowiedzi 37317

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@tldr Mikstura szybkości i spam czarami, u mnie to wystarczyło.
@lis420 Podobno nekromanta ma/miał problemy z gildią złodziei .

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
da sie przypisac klawisz do mikstur szybkosci?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tldr
Nie wiem co jest w nim op, jak grasz wojem to możesz biegać kuszą i gdy zacznie atakować, odejść trochę i wystrzelić mu dwa bełty w facjatę, a potem znowu uciekać. I tak w kółko, raczej cię nie trafi.

@Maststs
Żadnego prostego raczej nie ma, naprawili większość sposobów bezstresowego zabicia go. Ja go zabiłem dopiero w 4 rozdziale. Działa to mniej więcej tak:
1. Pijesz długotrwałego pota.
2. Uderzasz go parę razy.
3. Gdy masz mało hp manewrujesz wokół kolumny by zaczął walić promieniami.
4. Oddalasz, pijesz szybko poty na hp/staminę.
5. Powtarzasz.
Do zrobienia, trzeba mieć tylko już dosyć dobrą postać. Z Rending Claw 275/300 z jaskinii bólu jest już komfortowo.
I na rosyjskim forum jest filmik z tego jak ktoś go zabija.

@lis420
1.Raczej nie, z gildią zabójców jest chyba tak, że jak jesteś magiem ognia to nie będziesz mógł dołączyć. Ale nie jestem na 100% pewny.
2. Tak.

@Morty
Nom wiem, chociaż widziałem jak jeden rusek grał na legendarnym magiem ognia, wydaje mi się że właśnie tą klasą magiczną jest najprościej.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@tldr Num4 - potki szybkości

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Nie (Masz problem gdy dołączysz do straży albo magów ognia)
2.Emm... Nie?

Post połączony: 2017-07-09, 22:15
@Zabiłem Demona i nie mam kwestii dialogowej z Ur-Thrallem (wersja 0.66 r2)

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok dalem rade. Pytanie mam - od jakiej wersji rosjanie przeniesli ash'tara z tej kotlinki do nieco wiekszego swiata? Bylem zaskoczony ze dodali nowego zena

Placek698

Placek698

Użytkownicy
posty65
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wytwarzać własne zbroje np z skóry warga?

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
@Placek698 żeby wytwarzac te zboje musisz przyniesc "trofeum" z bossa Falkowi. Np: zabiles bossa wilkow, wypada Tobie z niego skora, zeby, szpony itp, co tam sie wyuczyles oraz np z bossa wilkow wypadaja chyba "kamienne zeby" czy cos takiego. Zanosisz to falkowi a on uczy cie jak zrobic zbroje z wilkow. To samo tyczy sie wargow i innych potworow bossow

Post połączony: 2017-07-10, 00:00
Odrazu dodam żeby zrobic zbroje potrzebujesz "Carving knife" kupisz u Bospera, od razu przed jego sklepem masz stol do robienia tychze zbroi

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
jak pokonac kruka w jarkendarze? na hardzie jest bardzo op

Najlepiej nakupuj sobie mikstur albo powykupuj butelki i napełnij wodą Adanosa i walcz z nim w zwarciu kiedy spadnie ci HP poniżej 50% uciekaj na bezpieczną odległość wypij miksturę HP i potem znowu walcz aż w końcu Kruk padnie , mi to zajęło jakieś 20 minut

Post połączony: 2017-07-10, 00:55
1.Nie (Masz problem gdy dołączysz do straży albo magów ognia)
2.Emm... Nie?

Post połączony: 2017-07-09, 22:15
@Zabiłem Demona i nie mam kwestii dialogowej z Ur-Thrallem (wersja 0.66 r2)

Na wersji 066 R2 jest bug jeśli pogadasz z tym orkiem Farokiem i zakończysz zadanie z najemnikiem orków przed zabiciem demona na bagnach to zbuguje ci się cały wątek w mieście orków (Ur thrall z tobą nie będzie gadał).

Ale najpierw się upewnij by pogadać z ur thralem o kopalni trzeba mieć chyba 60 retoryki

:D

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
To ja tez pytanko od siebie. Zainstalowalem wlasnie wersje 066, musze powiedziec ze wyglada duzo ladniej od 065. Tyle ze problem jest, gdzie ja tam kupie zaklecia typu Gro lub Deszcz ognia ? nikt ich nie ma, jestem w pierwszym rozdziale

Delth

Delth

Użytkownicy
posty195
Propsy48
  • Użytkownicy
@Maststs edycja zmiennej w GVE by móc pogadać z nim o kopalni orków wydaje się w zupełności wystarczać, dalsze questy z swiątynią śniącego i doliną cienia wydają się działać jak powinny

A, i jakby się komuś miało przydać - mój sposób na zabijanie demonów. Jeśli uderzasz z czegoś w zwarciu wystarczająco szybko (60% na pewno starczy), to można wpaść w rytm - jedno uderzenie + odskok gdy on nas uderza. On nas wtedy nie trafia, a my jego tak. Czasu jest dokładnie na jedno uderzenie, więcej i dostaniemy po twarzy. Problem jest na zakrętach (w wyniku akcji cofamy się w tył), wtedy zamiast uderzeń trzeba się rolować w bok. Bronią jednoręczną miałem dość szybkości by ten manewr móc wciąż wykonywać nawet po skończeniu się wytrzymałości.

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder

Vanarius
Riquer Team

Pytania odnośnie zadań i rozgrywki
#9152 2017-07-10, 10:34(Ostatnia zmiana: 2017-07-10, 12:11)
@oskar378 Jedno zaklęcie deszczu ognia jak się nie mylę jest nad obozem bandytów za farną Sekoba (tam gdzie jest list Lucie) Jak nie dajesz rady z bandytami to wskakujesz szybko na namiot i na nim jest malutki mostek z drewna pomiędzy półką skalną a namiotem. Przechodzimy przez niego i idziemy wzdłuż ściany i zobaczymy szkieleta (jako obiekt, nie mob) I tam masz ten zwój oraz miksturkę zręczności i inne małe po pierdółki :P

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
@Vanarius  Podziekowal Tobie dobry czlowieku, znam kilka lokacji gdzie jest ten zwoj. A one beda dostepne w sklepach czy juz nie bardzo ? a jesli tak to od kiedy ?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W wersji 0066 R2 Pyrokar odmowil modlitwy za dusze piratow. Tak ma byc?

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W wersji 0066 R2 Pyrokar odmowil modlitwy za dusze piratow. Tak ma byc?

Trzeba mieć 60 retoryki by się zgodził.

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To lipa. Rozumiem że greg nie pomoże w oblężeniu Khorinis potem. Ale i tak w sumie jako nekro rozwalałem zastępy orków samemu, więc chyba mi to nei robi.

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tldr

Zostaw sobie to zadanie na później jak wbijesz retorykę.

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder
@oskar378 Będzie, będzie :)

Ioxi

Ioxi

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema mam 2 pytania
1.Chciałem iść w broń 1h i tarcze jak to wygląda w praktykę?
2jaka jest najlepsza broń 1h w 1i2 rozdziale?

0 użytkowników
Do góry