Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8822686 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8822686

Odpowiedzi 37317

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam ktoś mapę do lokalizacji starożytnej runicznej tabliczka (ancient rune tiles),

Ich lokalizację masz podaną w solucji wątpię, że ktoś pod to zrobił specjalną mapę.

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

dudem615

dudem615

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema mam 2 pytania:
-Co zrobić żeby Ramirez chciał ze mną gadać (zabiłem Atile).
-Po rozmowie z Gerbrandem na temat gildi zabójców przychodzę około północy we wskazane miejsce, stoi tam ten zabójca i Wambo. Po odczekaniu do 24 obaj po prostu się rozchodzą , gdy podejdę wcześniej dzieje się identycznie.To jakiś bug czy muszę zrobić coś konkretnego ?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
1. Czar niepamięci.
2. Podejdź skradając się.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

dudem615

dudem615

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Czar niepamięci.
2. Podejdź skradając się.

1.Dzięki wielkie za pomoc, zadziałało :P
2. Nadal gdy tylko mnie zobaczą od razu się rozchodzą, może muszę mieć lepiej rozwiniętą zręczność ? Jest to możliwe ??

zenek24pl

zenek24pl

Użytkownicy
posty28
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam pytanie czy da sie jakos bez zabijania cieniostworow zdobyc ich skory tzn  mam juz dwie jedna z polowania z bartokiem i jedna byla w chacie (misja z wilkami pepe), potrzebuje jeszcze jednej . I drugie pytanie da sie jakos zniwelować te kary za pobicie bo to troche wygorowana cena 750 szt zl . Aha gram nekromantą(tzn chce nim zostać póki co odblokowałem rozmowy z mistrzami w khorinis) i pytanie czy jak juz dołącze do nowicjuszy mroku to czy będe mógł później dołączyć do myśliwych/złodzieji/gildi kupców i czy opłaca się dla mnie na początku wyuczyć wszystkich trofeów dostępnych na mapie khorinis tzn bez ser i języków bodajze. Dziękuje za odpowiedz .

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
2. Nadal gdy tylko mnie zobaczą od razu się rozchodzą, może muszę mieć lepiej rozwiniętą zręczność ? Jest to możliwe ??
Kombinuj. Próbuj z różnych stron i tak, żeby nie mogli cię zobaczyć (zwłaszcza Gillian).
Witam mam pytanie czy da sie jakos bez zabijania cieniostworow zdobyc ich skory tzn  mam juz dwie jedna z polowania z bartokiem i jedna byla w chacie (misja z wilkami pepe), potrzebuje jeszcze jednej . I drugie pytanie da sie jakos zniwelować te kary za pobicie bo to troche wygorowana cena 750 szt zl . Aha gram nekromantą(tzn chce nim zostać póki co odblokowałem rozmowy z mistrzami w khorinis) i pytanie czy jak juz dołącze do nowicjuszy mroku to czy będe mógł później dołączyć do myśliwych/złodzieji/gildi kupców i czy opłaca się dla mnie na początku wyuczyć wszystkich trofeów dostępnych na mapie khorinis tzn bez ser i języków bodajze. Dziękuje za odpowiedz .
1. Hm, ZDAJE MI SIĘ, że w jednym z namiotów bandytów (tam, gdzie Elvrich lub tam, gdzie list od Lucii) jest skóra. Jeśli nie, pozostaje ci szarża na cieniostwora pod mostem na drodze do piramid (trudne, ale wykonalne).
2. Czar niepamięci, coś?
3. Do gildii głównej nie dołączaj dopóki nie wykonasz wszystkich możliwych misji pobocznych. Mówiąc konkretami, nowicjusze wszystkich zakonów mają zablokowaną gildię złodziei. (to jako przykład)
4. Tak. Trofea są bardziej niż cenne.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@zenek24pl Jedna skóra cieniostwora powinna być przy Elvrichu,i w którymś obozie zbieraczy zioła (chyba u tych przy Lobarcie). Zwój zapomnienia powinien pomóc. Co do gildii pobocznych to różnie bywa, czasami przyjęcie do jednej z gildii blokuje ci niektóre cenne zadania, dlatego polecam podłączać do tych myśliwych/złodzieji/gildi kupców przed dołączeniem do głównej gildii. Warto uczyć się wszystkiego poza : skrzydłami, żuwaczkami, smoczą krwią i smoczymi łuskami. (w dużej i mierze zależy to od poziomu trudności na jakim grasz, na łatwym i normalnym  spokojnie możesz wyuczyć się wszystkiego)

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jestem w 2r kruk uciekł i mam 30 lvl.. jestem w nowym miejscu (w r1 był tam smok) są tam dalej ancient kamienne posągi i mam pytanie skjąd do jasnej czasnej wziac mlot adanosa? Nigdzie nie było... jak w er1 strasznie sie mecze z tymi posagami ;/

Post połączony: 2017-07-02, 17:47
gram na najnowszej wersji Er 2.0 W dodatku wydaje mi sie ze w zadnym grobowcu nie było tego młota..

Post połączony: 2017-07-02, 17:49
aha i strasznie namecze sie otwierajac skrzynie bo szyfry sa strasznie dlugie ale nagle po otwarciu zabija mnie grom. To normalne?  da sie to obejsc?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Dodger Co do młota, to zaatakowałeś już strażnika w świątyni Adanosa, rozmawiałeś z nim ?
Możesz otworzyć tylko 1 skrzynię, każda skrzynia ma dar dla innej "klasy" jedna jest dla maga, druga dla złodzieja, trzecia dla wojownika.

W któreś wersji spawn młota był zbugowany, tylko nie pamiętam w której .

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z jakim strażnikiem miałem rozmawiać?

Z nikim nie gadałem z tych kamiennych Gowien jeśli Ci o tych strażników chodzi. Udało mi się jedna skrzynie otworzyć ale były same rupiecie bez żadnej broni... Gram najemnikiem. Wie ktoś czemu tak?

Post połączony: 2017-07-02, 19:42
I chodzi ci o świątynie Kruka? To jest Świątynia Adanosa dobrze mówię?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
3 mikstury, 26 strzał i jakaś tabliczka... A w tamtych mimo iż mnie zabije zdążę zobaczyć co tam jest... I sa fajne miecze.. W obu... To jest lokacja tam gdzie yten złoty smok..

Post połączony: 2017-07-02, 19:48

Post połączony: 2017-07-02, 19:49
Z kim miałem tam rozmawiać i co tak?

Post połączony: 2017-07-02, 19:49
Po co. I w jakim celu

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś się orientuje jak w 3 rozdziale odblokować zadanie od Ramireza na najlepszą szpadę by okraść Rączkę?

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Dodger Kamienny strażnik w świątyni adanosa, po rozmowie z nim spawnuje się młot adanosa.

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ech... To po ptokach.. Potrzebny ten młot do jakiegoś zadania?

Post połączony: 2017-07-02, 20:00
Skąd kurwa mogłem widzieć że trzeba z nim pogadać? Zero kurwa informacji. Ta modyfikacja mnie już wkurwia na maksa.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Dodger Tego strażnika nie zabijesz bez młot, weź poczytaj sobie poradnik co ?

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No dobra a co z tymi skrzyniami

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Dodger Możesz otworzyć tylko 1  która skrzynię w dolinie AshTara, każda skrzynia ma dar dla innej "klasy" jedna jest dla maga, druga dla złodzieja, trzecia dla wojownika. Przy każdej skrzyni jest pulpit z tekstem sugerującym dla kogo jest dana skrzynia, i nie ma opcji splądrowania innych skrzyń .

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Morty jestem w św Adanosa i nie ma żadnego strażnika... Gdzie on niby dokładnie jest?

Post połączony: 2017-07-02, 20:09
Dlaczego będąc wojownikiem otworzyłem skrzynie gdzie były bełty poty i jakaś tabliczka?

Post połączony: 2017-07-02, 20:10
, @Morty

0 użytkowników
Do góry