2. Nadal gdy tylko mnie zobaczą od razu się rozchodzą, może muszę mieć lepiej rozwiniętą zręczność ? Jest to możliwe ??
Kombinuj. Próbuj z różnych stron i tak, żeby nie mogli cię zobaczyć (zwłaszcza Gillian).
Witam mam pytanie czy da sie jakos bez zabijania cieniostworow zdobyc ich skory tzn mam juz dwie jedna z polowania z bartokiem i jedna byla w chacie (misja z wilkami pepe), potrzebuje jeszcze jednej . I drugie pytanie da sie jakos zniwelować te kary za pobicie bo to troche wygorowana cena 750 szt zl . Aha gram nekromantą(tzn chce nim zostać póki co odblokowałem rozmowy z mistrzami w khorinis) i pytanie czy jak juz dołącze do nowicjuszy mroku to czy będe mógł później dołączyć do myśliwych/złodzieji/gildi kupców i czy opłaca się dla mnie na początku wyuczyć wszystkich trofeów dostępnych na mapie khorinis tzn bez ser i języków bodajze. Dziękuje za odpowiedz .
1. Hm, ZDAJE MI SIĘ, że w jednym z namiotów bandytów (tam, gdzie Elvrich lub tam, gdzie list od Lucii) jest skóra. Jeśli nie, pozostaje ci szarża na cieniostwora pod mostem na drodze do piramid (trudne, ale wykonalne).
2. Czar niepamięci, coś?
3. Do gildii głównej nie dołączaj dopóki nie wykonasz wszystkich możliwych misji pobocznych. Mówiąc konkretami, nowicjusze wszystkich zakonów mają zablokowaną gildię złodziei. (to jako przykład)
4. Tak. Trofea są bardziej niż cenne.