@Delth Dziękuję bardzo, udało się

Mam jeszcze pytania do graczy, którzy już przeszli grę:
1. 3 rozdział, 45 lvl i 128 PN. Bardzo szybko wbiłem lvl odkąd udało mi się dobić 1800 HP, żeby założyć Lodową Zgubę. Jestem Nekromantą, więc ~50 PN pójdzie na 4. krąg i runy, ale co z resztą PN? Nie za bardzo mam je na co wydać. Będą potrzebne w dalszej części gry?
2. Mam -249 karmy u Innosa (kradzieże i rozboje

). Poszukiwaczy zabijały moje Szkielety, więc nie podnosiła się wtedy karma. Jest jeszcze jakiś sposób na podbicie oprócz 500 złota za 1 pkt. karmy? jak płacę mniej to bóg pieniądza mnie "nie słyszy"

3. Jeżeli nie ma innych sposobów, orientuje się ktoś, jacy sprzedawcy mogą być fabularnie potrzebni (nawet do pobocznych zadań)? Nie mam czasu na kucie miliona mieczy. Żeby zarobić używam starego sposobu: sprzedaż ekwipunku + Bryła Lodu. Wychodzi koło 70k za jedną operację, ale nasz sprzedawca musi zginąć. Zabiłem już Lucię, Huna, Scatty'ego, tego zielarza bandytów i Sengratha (Fiska nie ruszam bo słyszałem że przeżyje atak orków). Jest ktoś jeszcze, kto w przyszłych rozdziałach zginie lub nie będzie miał nic przydatnego na sprzedaż, ani questów ze sobą związanych?