Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8819114 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8819114

Odpowiedzi 37317

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co zrobić po walce z tym bossem orków w cmentarzysku orków (ten do pokonania do jednej z misji opiekunów) z utratą hp? Cały czas leci mi hp w dół po 1 i mam jakiegoś robaczka nad paskiem wytrzymałości. Antidotum nie działa : / v.0065

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ktoś wie jak sprzedawac magiczną rudę z wieży ? i czy można jakoś zdeponować rudę którą się samemu wydobylo aby później sprzedać?

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
gdzie znajdę moonstone?

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Czy jeżeli oczyściłem i zabrałem wcześniej wszystko z miejsca gdzie jest łza adanosa to już nie bedę tam miał 3 księgi stonnosa? Bo to trochę dziwne... A nie chciałbym żeby mi się ten quest zbugował...

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kolejna porcje pytan :D
1. Jakies porady na dzien dobry jezeli chodzi o swoj wlasny oboz? Dopiero co dostalem ta wieze, sa tam tylko straznicy od Hagena, nie mam opcji dialogowych z npctami w Khorinis u Onara i w harpii dotyczacych obozu.
2. Jakis ciekawy helm dla wojownika? Znalazlem dwa bardzo fajne, dla maga i pod zrecznosc, niestety :(
3. Kto uczy regeneracji zycia?
4. Uriziel jest "niezbedny"?

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Dacie jakieś porady na start dla nekromanty lub postaci pod zręczność. Bo zamierzam jeszcze raz przejść returna na poziomie trudnym. Pierwszy raz przeszedłem go na normalu na wersji 0062 najemnikiem 2h a teraz chcę nekromantą lub łucznikiem co polecacie więc?
moja rada nie graj magami. W wersji 66.1 przynajmniej demony stoją jak i nie biją, inne summony automatycznie są niszczone przez bossy, a nie mozesz tzucac zaklec jak przeciwnik jest blisko, fala uderzeniowa nie dziala wogole a inne czary typu crowd control nie dzialaja na bosów , więc pozostaje tylko i wylacznie walka wrecz jako mag z niektoeymi bosami co jest k... posrane

Post połączony: 2017-06-10, 18:03
a i jeszcze w niektórych lokazjach wogóle nie mozesz przyzywać stworów więc pozostaje walka kosturem. Powodzenia

Magami da się grać wystarczy ta runa błyskawica co  możesz zrobić z tej księgi Vatrasa od misji jego.  Osłabiasz pierwsze tą runą bosa i potem zwykłą runą dobijasz.;]

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Maul13

Maul13

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie dokładnie są te kamienie teleportacyjne? Szukałem je i szukałem, ale nie znalazłem.
2. W okolicy kamiennego golema, obok drzewa nad przepaścią. ( Nie mam kompletnie pojęcia gdzie to jest )
9. Powyżej wejścia do miejsca gdzie znajdujemy magicznego golema, jest tam półka z pająkiem. (Zabiłem 2 pająki które były na jakieś półce ale kamienia teleportacyjnego nie widziałem, a przeszedłem całą tą półkę )

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@reybeek 1. Wszystkie zadania związane z obozem masz opisane w solucji i poradach.
2. W zatopionej wieży Xardasa znajdziesz jeden, od hagena można dostać za wykonanie zadania "Dark web"
3.Hanir w obozie asasynów po zrobieniu kilku z ich zadań
4.Nie
@Maul13  Szukasz kamieni teleportacyjnych czy tabliczek do ich aktywacji ?
@Kyubie CAŁE zadanie masz opisane w solucjach i poradach na pierwszej stronie. Polecam CTR+F i wpisz sobie "wyprawa magów ognia".

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
1.Wiem, i tam byłem, ale niestety księgi nie znalazłem... Nie wiem o co chodzi, ona powinna być gdzieś na wierzchu czy w skrzyni leży jakiejś?  Może to bug??
2. Mam też problem z grimesem, Nie mam opcji dialogowej żeby poszedł ze mną do kopalni do mojego obozu. A jednego kopacza już mam, ktoś tam pisał że musiał robić coś z GVE (cokolwiek to jest) żeby opcja rozmowy się pokazała...

Maul13

Maul13

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morty
Tabliczek do aktywacji kamieni teleportacyjnych.

Majson465

Majson465

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, czy mag ognia ma dostęp do run przywołania i czy nekromanta będzie miał dostęp do czarów które podpalają? dopiero co zacząłem moda i waham się którego maga wybrać z tych 2 wymienionych? którym się przyjemniej gra? (mag wody średnio mnie interesuje i sorry jeśli to zły dział)

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Majson465 Mag ognia ma dostęp tylko do przywołania ognistego golema, jeżeli chodzi o nekromantę to ma on własne czary ofensywne, niestety jego przywołańce są z automatu zabijane przez bossy. Magiem wody nie gram bo jest dość mocno pobugowany.
Sam aktualnie gram magiem ognia na poziomie trudnym i zrobienie niektórych zadań było naprawdę ciężkie. Jeżeli zamierzasz grać na łatwym/normalnym to nie powinno być aż tak źle.

Majson465

Majson465

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morty Dzięki za odpowiedź, zdecyduję się raczej na maga ognia, gram na normalu więc powinno być ok

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Idąc drogą nekromanty lepiej być czladnikiem u harada czy constantiono ?

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ech, fajny mod ale wciąż ma wiele bugów...
Da się jakoś zabić tego kamiennego strażnika do misji sekret świątyni adanosa bez młota? Nie ma go w żadnym z 5 domów (tak rozmawiałem ze smokiem po obudzeniu strażnika). W wersji 0060 był normalnie, a teraz w 0065 nie ma go nigdzie.
Ew. da się jakoś przywołać konsole na normalnym poziomie?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@pandomapl Polecam Harada bo magowie potrzebują sporo kasy, a istnieje bug  pozwalający na kopiowanie stalowych prętów. Grając magiem ognia na hardzie wywaliłem jakieś 20000-30000 tysięcy złota lekką ręką będąc w akcie pierwszym.
@Prokhorovoka Brak młota to znany bug w wersji 065, co do marvina to : klikasz pause break -> marvin -> esc kod na młot: itmw_adanosmolot

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
{rzeszedł ktoś ta lokalizację za Janusem Dwie Twarze w akcie 7 ? Niby trzeba skakać z akrobatyką ale odległości są za duże wydaje się niewykonalne.

Post połączony: 2017-06-11, 19:57
skąd wziąć latający dywan ?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
To jest wykonalne, po paru próbach się uda ;)

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To jest wykonalne, po paru próbach się uda ;)

chyba na marvinie. Wszystkie rosyjskie filmy wycinają ten skok. Więc dopóki nie zobaczę nie uwierzę.

0 użytkowników
Do góry