Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8099232 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8099232

Odpowiedzi 37317

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
Gdzie mogę znaleść moonstone?

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

Sensoy

Sensoy

Użytkownicy
posty143
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dacie jakieś porady na start dla nekromanty lub postaci pod zręczność. Bo zamierzam jeszcze raz przejść returna na poziomie trudnym. Pierwszy raz przeszedłem go na normalu na wersji 0062 najemnikiem 2h a teraz chcę nekromantą lub łucznikiem co polecacie więc?

Ukończone Modyfikacje:
Gothic 1
Zagadka Bagiennego Ziela                               
Świat Skazańców
Edycja Rozszerzona 1.4.5 i 1.4.8
Ciemności Gordotha
Czas Zapłaty 1.5
Gothic 2
TheReturning 2.0 (0062) i (0066.1)
L'hiver Edition 0.9.3 i 1.1 PL
Złote Wrota
Bandyci

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Sensoy Granie pod zręczność jest o wiele łatwiejsze niż granie nekromantą. Porady co do postaci pod zręczność:
-gildia Strażnik świątynny : wybór drogi leczenia
-wybranianie strzał obowiązkowe + polecam naukę wyrabiania mgicznych strazł u Ignaza (5PN i 1500 złota)
- czeladnik u Harada
- przebijające strzały to umiejętność obowiązkowa, pozwala zabić ci wszystko co znajdziesz na swojej drodze ( chodzi mi o pasyw którego uczy Raff)
-polecam bronie 2h, bo wszystkie są za darmo, żadnej nie musisz kupić
-na trudnym wyrabianie biżuterii będzie obowiązkowe
-najlepszą zbroję dla postaci pod zręczność w aktach od 2 do 5 znajdziesz przed potyczką z Kurkiem  (zboja El-Hazira jest trochę lepsza od najlepszej zbroi gildii złodziei)
-co 10 poziomów bierzesz od beliara +10 do zręczności
Jedynym minusem jest wymagane 200 siły (zborja najemnika orków) w 5 akcie, i 250 siły(2-ręczny miecz z czarnej rudy)  w akcie 7.

GresQu

GresQu

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Peta w miescie orkow jest sprzedawca i kupujesz sobie go za darmo . woda adanoda to musisz miec butelke nie kolbe alchemiczna i isc pod wodospad na pustyni w gornym lewym rogu zebrac tam dzwignie czy cos takiego i na srodku pustyni adanosa masz taka wielka dziure obok jest studnia i napelniasz butelki woda

Maciekxxx

Maciekxxx

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak w pierwszym rozdziale wbić trochę wytrzymałości bez wydawania PN? A druga sprawa to mam problem żeby wyłączyć animację zbierania przedmiotów. 066.2. Ktoś też nie mógł tego wyłączyć? :)

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Jak skończyc misje zemsta starożytnych bo na ruskiej stronie nie mogę tego odszyfrować po autotłumaczeniuxd

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem w 2 rozdziale zabiłem ciało Gomeza nie powinienem dostać od niego jakiegoś questa?

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
wrzucilem mieso zmieszane z siarką do tej jaskini a mimo to cieniostwor nie pojawia sie w nocy,jakies sugestie ?

Post połączony: 2017-06-10, 15:30
Jestem w 2 rozdziale zabiłem ciało Gomeza nie powinienem dostać od niego jakiegoś questa?
da Ci dopiero jak dostaniesz zadanie od Luthero odnosnie posazkow

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

szoldrus

szoldrus

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem, otoz nauczylem sie robienia zlotych sztab ale nie moge przerobic ich na monety pomocy! Bezi mowi tylko ze nie ma czym.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
@paulpolska
Również gram na jednoręczne i rzeczywiście jest to smutna rozgrywka. Gdzie znalazłeś to warblade i ile wymaga siły? Masz już coś lepszego?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
wrzucilem mieso zmieszane z siarką do tej jaskini a mimo to cieniostwor nie pojawia sie w nocy,jakies sugestie ?

Post połączony: 2017-06-10, 15:30
da Ci dopiero jak dostaniesz zadanie od Luthero odnosnie posazkow

użyj go a nie wyrzucaj

Post połączony: 2017-06-10, 17:48
Mam problem, otoz nauczylem sie robienia zlotych sztab ale nie moge przerobic ich na monety pomocy! Bezi mowi tylko ze nie ma czym.
ehh najpierw musisz przetobić bryłki na sztabki, potem podchodzisz i do stołu obok Crimsona i wybijasz monety, logiczne co nie?

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Określi mi ktoś jak mam pociągnąć rozgrywkę z górskimi orkami? Bo ulumulu ne działa, a orki są tak jaby nieśmiertelne bo nic im nie robie co jest dziwne... Dopiero co się przedostałem przez kopalnie tędy i nie wiem o co chodzi... Jest tam jakiś teleport? Jakiś przewodnik co zrobić? Bo póki co mogę zabić tylko tego "elder orc" Jak się idzie na pierwszym przejściu w lewo... Nie bardzo wiem co się dzieje...

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dacie jakieś porady na start dla nekromanty lub postaci pod zręczność. Bo zamierzam jeszcze raz przejść returna na poziomie trudnym. Pierwszy raz przeszedłem go na normalu na wersji 0062 najemnikiem 2h a teraz chcę nekromantą lub łucznikiem co polecacie więc?
moja rada nie graj magami. W wersji 66.1 przynajmniej demony stoją jak i nie biją, inne summony automatycznie są niszczone przez bossy, a nie mozesz tzucac zaklec jak przeciwnik jest blisko, fala uderzeniowa nie dziala wogole a inne czary typu crowd control nie dzialaja na bosów , więc pozostaje tylko i wylacznie walka wrecz jako mag z niektoeymi bosami co jest k... posrane

Post połączony: 2017-06-10, 18:03
a i jeszcze w niektórych lokazjach wogóle nie mozesz przyzywać stworów więc pozostaje walka kosturem. Powodzenia

Sensoy

Sensoy

Użytkownicy
posty143
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Kyubie
Poczytaj sobie na forum rpgrussia tam jest to wszystko ładnie opisane. Ulu-mulu tam nie działa bo potrzebna jest zbroja orka po dolinie cieni się ją dostaje i jest to związane z zadaniami Wyprawa magów ognia i nieskończona moc

Ukończone Modyfikacje:
Gothic 1
Zagadka Bagiennego Ziela                               
Świat Skazańców
Edycja Rozszerzona 1.4.5 i 1.4.8
Ciemności Gordotha
Czas Zapłaty 1.5
Gothic 2
TheReturning 2.0 (0062) i (0066.1)
L'hiver Edition 0.9.3 i 1.1 PL
Złote Wrota
Bandyci

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Mam z zbroję orka a jednak mnie tłuką... TO inaczej nie mogę tej mapy zrobić nijak? i jest tam jakis teleport co bym mógł tu szybciej wrócić niż całą drogę przebiec znowu?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Kyubie Z założoną zbroją orków musisz pogadać z orkowym szamanem który znajduję się  w okolicy kamienia druidów, i przygotuj 100-200 bryłek rudy.

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Jednak nie pokaże  mi się on szybciej jak zrobię ten quest z wyprawą magów, tak?
Szybkie pytanie jeszcze, gdzie jest łza adanosa?

GresQu

GresQu

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Polecam pod zrecznosc 2h + luk te halabardy sa opek dosc szybko mozna znalezc kozak bronie. Luk tez nie jest trudno ogarnac a gildia pod zrecznosc hmm ani jedna glowna gildia chyba nie jest pod zreczosc wiec byle jaka najemnik/palladyn/str bractwa (palladyn chyba najtanszy xd + lzy inosa ) a jak grasz pod zrecznosc to gildi zlodzei ma fajne pancerze i pasy pod zrecznosc ogolnie takie info dobrze zrobic zadania gildi zabojcow w 1 rozdziale po zabiciu asmala mamy fajna zbrojke i bron (chyba) a havlor i tak bedzie od nas kupowal srebro :d

Post połączony: 2017-06-10, 20:01
Zreszta do czasu jak nie ma (ogarnietego spolszczenia to wedlug mnie nie ma sensu grac 2 raz w returninga 2.0 przynajmniej ja tak mysle do tego poza pustynia adanosa to nwm inne nowe watki jakos mnie nie wciagnely:d fajne bylo jeszcze zadanie w tym teleporcie obok kruka (jedno z zadan z dobrym poziomem trudnosci bo od 5 rozdzialu jak zdobylem zbroje krwi + jubilerstwo helm pas z troll itd to ta obrona jest tak wysoka ze kazde potwory poza bosami to 0 dmg

Zresta jak smoki za slabsze od jakis nieumarlych szamanow ze swiatyni sniacego to widac ze tak slabo ogarniety jest ten poziom trudnosci zreszta wiekszosc bosow na 0.66 to maja dane po 60k hp i tyle mogli by dac im jakies unikalne combo czy cos takiego a nie kazdemu bosowi przyjeba.... Po milion hp i bij po 200 :d godzine bosika nwm tylko pustynia adanosa mi sie podobala z returna reszta to slabizna troche

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Staram się zdjąc klątw z Rademenesa i kolejny raz widzę jak spieprzone są opisy questów, w dzienniku pisze że zdjęcie klątwy leży tylko w gesti Adanosa, i tyle, nic ponad to nie pisze, i weź się ty kuźwa domyśl że trzeba wdrapać się na najwyższy poziom piramidy prawdy i przeczytać książkę, no kuźwa mac !!!!

Post połączony: 2017-06-10, 20:21
bez solucji tej gry sie nie przejdzie

Post połączony: 2017-06-10, 20:21
tzn glowny watek sie przejdzie ale nie te posrane misje z dodatku

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Jest ktos w stanie okreslic mi gdzie jest ten ork szaman z gorkich okrkow? Ponoc mial byc przy kamieniu druidow ale niestety go tam nie ma. Mam ta misje od Lee zeby znalesc dariusa a nie wiem za co sie zlapac bo kszdy ork mnie bije. Z tego co wiem to sa dla nich misje wiec wolal bym ubikac bijatyk...

Post połączony: 2017-06-10, 22:00
Jest ktos w stanie okreslic mi gdzie jest ten ork szaman z gorkich okrkow? Ponoc mial byc przy kamieniu druidow ale niestety go tam nie ma. Mam ta misje od Lee zeby znalesc dariusa a nie wiem za co sie zlapac bo kszdy ork mnie bije. Z tego co wiem to sa dla nich misje wiec wolal bym ubikac bijatyk...

@Edit, chyba pojawił się po rozmowie z tym najemnikiem za palisadą małą.

Gdzie znajdę łzę adanosa? Chodzi mi o miejsce 3 księgi stonnosa.

0 użytkowników
Do góry