Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8822328 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8822328

Odpowiedzi 37317

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@reybeek
Jak nie masz questa od Vipera to nie znajdziesz Snipesa, bo go nie będzie. Możesz iść do Grimesa w GD.

Tego szkieleta trzeba było zwabić do najemników, to by cię Onar nie opieprzył.

Najlepsza broń 2h na początku to halabarda/topór w ukrytej jaskini koło wykopalisk Magów Wody w Khorinis.

Mozna jakos jeszcze odzyskac tego questa? Bo czekac z tymi wykopaliskami az do gd to tak srednio :(

Znalazlem ta halabarde, niestety wymaga 120 zrecznosc. Jako, ze chce isc 2h+kusza+troche magii(gallahad) jako lowca smokow, to tak srednio mi sie oplaca pakowac w zrecznosc.

Kolejna rzecz, czy sila wzmacnia obrazenia z kuszy?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@reybeek
1. Nie, masz problem bo przetapiania rudy też się nie nauczysz. Czyli sobie lepszych zbroi też nie ulepszysz.
2. Nie wiem co to za broń, ale na pewno nie ta halabarda. Chyba że grasz nie na 0066 v2 i nie masz jej.
3. Wydaje mi się że tak, ale nie jestem pewien bo to się zmieniało już parę razy.

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś wie jakie są potrzebne składniki do wykonania tego super miecza srebrnego? Tam, gdzie jest m.in. skała księżycowa. Oczywiście angielski to rak, więc nie byłem w stanie zrozumieć wszystkiego. Czego będę potrzebować i gdzie znajdę te składniki, jeżeli są one rzadkie?

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli musze grac od nowa, na to wychodzi? Najemnik bez lepszych zbroi brzmi conajmniej slabo...
No nic, 16h w plecy. Lepiej 16  niz 60 :D

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może trochę dziwne pytanie, ale można się jakoś zgodzić na propozycję od Poszukiwacza na początku III rozdziału? xD

tekken

tekken

Użytkownicy
posty36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie, jak mogę dołączyć do wodnego kręgu? Ogółem to dwa zadania od Vatrasa zrobiłem, a opcji dialogowej u niego nie mam, że mogę spotkać się w gospodzie. Co zrobić?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Dostarcz Nefariusowi ornamenty.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

tekken

tekken

Użytkownicy
posty36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dostarcz Nefariusowi ornamenty.
Serio tak to działa? Ja pierdziele, dzięki xd.

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przygotował ktoś z Was miksturkę "Shadow of death" jako nekromanta? u mnie dodaje ona 3 do dexa , chyba coś jest spieprzone bo składniki to 10 czarnych kamieni dusz z bossów , i tylko 3 do dexa jakiś bug ?

OKi pomyłka eliksir to Dark soul  a nie shadow of death, i ma losowe działanie.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@reybeek
Nie, możesz się cofnąć do jakiegoś wcześniejszego sejwa KTÓRY NA PEWNO ZROBIŁEŚ :P.

@Fayors
Wszystko normalnie się zdobywa oprócz moonstone'a - jest on w środku jednej ze świątyni na pustyni Adanosa. Tej do której się idzie po przeczytaniu wszystkich pulpitów w największej, czyli raczej pod koniec pustyni.

GresQu

GresQu

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dostalem zadanie aby sprowadzic jowala do obozu na rpgeussia pisze ze to carl i trzeba oddac mu wegiel na poczatku gry co zrobilem ibdalej nie mogee go zaprosic nie mam opcji dialogowej.

A i gdzie znajde hantiego i czemu nie mam opcji dialogowej aby zabrac grimes do swojego obozu
Mam 3 rozdzial jak by co

chowder123

chowder123

Użytkownicy
posty56
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Po wczorajszym crashu popsuł mi się save, ale na szczęście mam kilka zapasowych zrobionych parę minut wcześniej. Po tym crashu zresetowały mi się całe ustawienia gry i za każdym razem muszę ustawiać rozdzielczość, bo z każdym włączeniem gry się resetuje. Da się coś z tym zrobić?

erifbare

erifbare

Użytkownicy
posty6
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaki jest cooldown na dary za karme od bogów? Oby nie rozdział bo mam 80k złota w 3 rozdziale i dopiero zacząłem pakować złotko w karme.

GresQu

GresQu

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Prezent co 10 poziomow mozesz brac ale jak zatrudnic carla do pracy w moin obozie xd

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wiem że nie trzeba robic tego zadania z eskorta kobiet onara ale jak je zrobic?
Nie moge nigdzie znalezc zadnej kobiety poza maria na farmie,gdzie one sa?

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Naprawde nie ma innego sposobu ?
Nie chce przechodzic tego jeszcze raz
Ramirez mowi przecierz o splaceniu dlugu tylko nie wiem jak to zrobic
otwierania zamokow uczy torben, ale musisz posiadac 15 karmy innosa zeby ci zaufał.

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Jak zabić avatara chaosu w 7 rozdziale u opiekunów? Bo demona tego 100k hp zabiłem bez problemu ale jemu jak odbiore do 70 tys hp to unieruchamia mnie i zabija na 1 strzała. Ja nic nie moge zrobić bo mnie unieruchamia a sam bierze mnie na 1 uderzenie niezależnie ile mam hp itp. Jak go pokonać?

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam problema... w lesie asasynow trzeba okraść jednego ziomka aby wrobic go w zabojstwo... mimo ze nie mam wyuczonej kradziezy kieszonkowej mam opcje zeby go okrasc, to plusik dla ruskich, ale i tak nie moge tego zrobic bo jak próbuje to on mnie atakuje....dałem rade wycisnąc tam 45 dexa ale i tak lipa, bo mysle ze to przez to... problem w tym ze z tej lokacji nie da sie wyjsc abym mogl sobie isc i zwiekszyc zrecznosc;/ , jakies rady??

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
mam problema... w lesie asasynow trzeba okraść jednego ziomka aby wrobic go w zabojstwo... mimo ze nie mam wyuczonej kradziezy kieszonkowej mam opcje zeby go okrasc, to plusik dla ruskich, ale i tak nie moge tego zrobic bo jak próbuje to on mnie atakuje....dałem rade wycisnąc tam 45 dexa ale i tak lipa, bo mysle ze to przez to... problem w tym ze z tej lokacji nie da sie wyjsc abym mogl sobie isc i zwiekszyc zrecznosc;/ , jakies rady??

Trzeba mieć 100 zręczności bodajże

:D

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kolejna garść porad za wódę:
Znalazłem sposób na arenę orków jako mag:
1)Trzeba mieć szatę szamana orków (po zabiciu demona na bagnie, jak go ubić opiszę poniżej);
2)Zakładamy szatę(działa jak ulu mulu ale możemy rzucać czary nie wkurzając orków);
3)Rzucamy czary na każdego zawodnika z areny jeszcze poza areną prawie ich ubijając a pozostałe życie zabieramy zatrutą bronią (działa jak bijemy przez blok);
4)Jak gość pada zabieramy mu szybko broń i wyzywamy na arenę, bez broni nam g... robią :)
Sposób na demona na bagnie dla magów:
1)Wbijamy się do kaplicy lewym wejściem, zabijamy najbliższe szkielety, zostawiając poszukiwaczy;
2)Poszukiwacze stoją w pentagramie, dwóch zwróconych do nas plecami dwóch bokiem i jeden naprzeciwko;
3)Ubijamy z czarów tych po bokach zostawiamy tych co tyłem i tego co naprzeciwko;
4)podsuwamy się powoli aż ten naprzeciwko nas zauważy, będzie w nas rzucał błyskawicą przez demona, co spowoduje że wszystkie będą trafiać w demona a nie w nas, jak zaczyna rańczyć na boki to i my tańczymytak aby demon był pomiędzy nami, jak się za bardzo zbliży to uciekamy z kaplicy i wchodzimy ponownie, gość będzie stał tam gdzie poprzednio a demon będzie coraz bardziej ubity, i tak w kółko, na końcu dobijamy demona i po ptokach.

Post połączony: 2017-06-06, 15:49
działa w wersji 66.1

0 użytkowników
Do góry