Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8851561 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8851561

Odpowiedzi 37317

Maciekxxx

Maciekxxx

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiem, że było, ale nie mogę znaleźć. Czemu Thorben nie chce mnie nauczyć otwierania zamków? mam błogosławieństwa, uwolnilem Elvricha. Czy musiałem dac mu siano za Grite? To by było chujowe. Czy może zdobyć rispekt pozostalych mistrzów/zostać czyims czeladnikiem?

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak jak kocham mod returning tak chciałbym wpierdolić osobom co doprowadziły do takiego znerfienia magów.

Post połączony: 2017-06-01, 23:41
Wiem, że było, ale nie mogę znaleźć. Czemu Thorben nue chce mnie nauczyć otwierania zamków? mam błogosławieństwa, uwolnilem Elvricha. Czy musiałem dac mu siano za Grite? To by było chujowe. Czy może zdobyć rispekt pozostalych mistrzów/zostać czyims czeladnikiem?
25 karmy innosa

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Spell na usypianie. I szukajcie problemu w solucjach bo tam jest cholera wszystko opisane dokladnie... jakie wymogi musze spelnic na nauke walki 2 mieczami u asasynow? Jakies konkretne staty musze miec?

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spell na usypianie. I szukajcie problemu w solucjach bo tam jest cholera wszystko opisane dokladnie... jakie wymogi musze spelnic na nauke walki 2 mieczami u asasynow? Jakies konkretne staty musze miec?
Kruka usypiasz?

Maciekxxx

Maciekxxx

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak jak kocham mod returning tak chciałbym wpierdolić osobom co doprowadziły do takiego znerfienia magów.

Post połączony: 2017-06-01, 23:41
Wiem, że było, ale nie mogę znaleźć. Czemu Thorben nue chce mnie nauczyć otwierania zamków? mam błogosławieństwa, uwolnilem Elvricha. Czy musiałem dac mu siano za Grite? To by było chujowe. Czy może zdobyć rispekt pozostalych mistrzów/zostać czyims czeladnikiem?
25 karmy innosa

wbiłem 25, dalej nie mogę

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem w takim razie, spróbuj zapisać grę wbić do 50 kupując w kapliczce i poprubój wtedy, sprzedaj wszystko tylko aby sprawdzić czy się da, jeżeli 50 nie zadziała wtedy to chodzi o coś innego, ja nauczyłem się otwierania niestety w gildii ale aby do niej wejśc to opiusałem wcześniej że trzeba wybić tego bosa bandytów w jaskini koło farmy akila i dostać smierdzącą notatkę, ja wyciągałem pojedyńczo do Miki (strażnika) z którym poszełem na farmę i starałem się do niego nie zbvliżyć aby nie zakończył dialogu po pomocy z Najemnikami i sobie nie poszedł, a samego bossa poczęstowałem ze scrollów ile dało radę i wyciągnąłem do MIki.

Post połączony: 2017-06-02, 00:38
Oki znalazłem taktykę na Kruka dla magów, bijemy go z czarów jak jest na sekwencji atakaów, robimy ciasne kółka biegając wokół niego aby włączył sekwencję ciosów, po paru odskokach zapisujemy grę w miedzyczasie. Akrobatyka się przydaje.

Post połączony: 2017-06-02, 00:39
Chodzi o to że jak słyszymy że macha tym swoim mieczykiem to szybki atak z czarów parę razy i biegamy dalej

Maciekxxx

Maciekxxx

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
podwójna wóda za tę wyborną poradę.

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Acha z tego co widziałem na niektórych filmikach jak się pójdzie na farmę akila od razy po rozmowie z Jesse to chyba nie atakują i można sobie zabrać notatkę, ale wiem że jak wszedłem do miasta to już byli weogo nastawieni jak ich spotkałem.

Maciekxxx

Maciekxxx

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Trzeba być czeladnikiem, wtedy Thorben uczy otwierania zamków, e płacimy 500 golda. W gildii za free uczą :). A tych bandytów szkielet mag z cmenatrza obok może powybijac. Pozdro.

Post połączony: 2017-06-02, 10:38
1. Wiem, że z kapliczki można wziąć bonus co 10 leveli, ale czy jak pierwszy raz wezmę na 30. lvlu powiedzmy, to mogę 3x, czy te dwa bonusy za 10 i 20 lvl przepadną?

2. Co 10 lvli można wziąć bonus z jednej czy obu kapliczek, jak się nie ma co z hajsem robić? ;)

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Trzeba być czeladnikiem, wtedy Thorben uczy otwierania zamków, e płacimy 500 golda. W gildii za free uczą :). A tych bandytów szkielet mag z cmenatrza obok może powybijac. Pozdro.

Post połączony: 2017-06-02, 10:38
1. Wiem, że z kapliczki można wziąć bonus co 10 leveli, ale czy jak pierwszy raz wezmę na 30. lvlu powiedzmy, to mogę 3x, czy te dwa bonusy za 10 i 20 lvl przepadną?

2. Co 10 lvli można wziąć bonus z jednej czy obu kapliczek, jak się nie ma co z hajsem robić? ;)

Tak co 10 lvli czyli jeśli masz 30lvl to możesz wziąć 3 prezenty od Beliara i Innosa oczywiście jeśli już wcześniej nie brałeś

:D

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaki te elitarni straznicy masyafu maja pancerz?? mieczem z rudy nic im praktycznie nie robie a zdobyc uriziela to tez raczej odpada gdyz trzeba zrobic swiatynie na bagnach... o tej krainie gomeza co trzeba wypedzic zło tez odpada, mam 270 siły i miecz naostrzony do 300 prawie a im bije po 20 a jak załoze pas to po 50 niecałe cos to przegieli po raz kolejny... :/

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy można zamienić szpon beliara na runę? Zdobyłem szpon od Kruka i teraz mam jedyni eopcję ulepszenia go w Kapliczce Beliara, wciąż jednak ani nie mogę go założyć ani zamienić na runę.

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
z tego co pamietam na wersji 0065 potrzeba conajmniej 70% w broni dworecznej i albo nuczyciel u assasynow albo ta ksiazka co wypada z zwlok tego mistrza tam pozniej... ale najlepiej to wez otworz dziennik(n) i wejdz w 3 zakladke.. tam masz wszystko opisane.

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy można jakoś wyłączyć demonowi z kopalni orków jego magiczną tarcze co ubija orki jak mu zadadzą obrażenia?

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z jakim gearem i statami jest zalecana walka z sekretnym bossem w jarku?

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jest jakiś lepszy kostur maga niz orkowy ?

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak odciągnąć orka od kowala w kopalni orków?
Jakie są wymagania dla szponu beliara (za 400 dusz, nie za senyaka) dla paladyna?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Z jakim gearem i statami jest zalecana walka z sekretnym bossem w jarku?

kim?

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak kurwa przejsc pustynie adanosa na poziomie hard... znaczy jak zabic tych straznikow... mam miecz paladyna 300 dmg 230sily,1300hp i  nawet jak byl bym 2 razy silniejszy, watpie czy dal bym rade  ich zabic wtf??????????
gram na wersji 0066.... ogolnie 66 jest o wiele trudniejsza niz 65....ale mniej bugow

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaką książkę dać temu orkowi w kopalni w zamian za pamiętnik? Podobno tą od retoryki, ale oddałem ją fernando i wysłałem do więzienia. Jak to rozwiązać?

0 użytkowników
Do góry