Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8888384 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8888384

Odpowiedzi 37317

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
1.Słyszałem, że są 2 mocne mieczyki jednoręczne do zdobycia w górniczej dolinie. Jeden u creola a drugi w kamiennej fortecy. Który jest mocniejszy i czy będę mógł go wykraść bez walki używając mikstury czarnej mgły?
2.Jak długo utrzymuje się efekt tej czarnej mgły?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

UberHype

UberHype

Użytkownicy
posty60
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, wie ktoś może czy na poziomie Legendarnym można nauczyć się regeneracji many/hp/wytrzymałości? Jeśli tak to kiedy?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Witam, wie ktoś może czy na poziomie Legendarnym można nauczyć się regeneracji many/hp/wytrzymałości? Jeśli tak to kiedy?
Regeneracji wytrzymałości uczy cord od 1 rozdziału. Według mnie nie warto się tego uczyć chyba, że nie mamy co robić z kasą i punktami nauki. Na legendzie punktów nauki będzie zawsze brakować :)

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1.Słyszałem, że są 2 mocne mieczyki jednoręczne do zdobycia w górniczej dolinie. Jeden u creola a drugi w kamiennej fortecy. Który jest mocniejszy i czy będę mógł go wykraść bez walki używając mikstury czarnej mgły?
Boss jest w okolicy piramid, przed wejściem do jaskini z bossem golemów.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@UberHype Regeneracji wytrzymałości uczą różne osoby zależnie od gildii, regeneracji many możesz nauczyć się będąc magiem lub jako nagroda za zadanie Gallahada, regeneracji HP uczy Hanir w lesie asasynów tylko to wymaga zrobienie większości ich zadań w lesie asasynów.

UberHype

UberHype

Użytkownicy
posty60
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Będąc Nekromantą to kto uczy regeneracji many i wytrzymałości?
@Maciuś Eliksir czarnej mgły utrzymuje się bodajże 5 minut

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Many podobno uczy Xardas.

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Regeneracja wytrzymałości z tego co wiem jest tylko dla wojowników

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

W kamiennej fortecy nie ma żadnego miecza 1h przynajmniej ja nie znalazłem a zwiedziłem fortece w 100%, tam można znaleść mocny miecz ale tylko 2 h i do tego po jego wzięciu ze skrzyni pojawia się boss dość słaby ale jednak? Eliksir czarnej mgły jeśli masz go to radze oszczędzać przydaje się w innych misjach , miecz 1h u creola też raczej mocny nie jest , zwłaszcza że jest to miecz srebrny czyli na zjawy i upiory

Post połączony: 2017-05-27, 19:01
Jeśli chcecie się uczyć regeneracji many i wytrzymałości to polecam mieć dużo golda z tego co pamiętam nauka tych umiejętności kosztuje 15k golda za każdą, jedynie nauka regeneracji HP jest darmowa u Haniara bo kosztuje tylko 5 PN nic więcej ale trzeba zrobić ich wątek w pokojowy sposób

:D

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Jeżeli gracie pod broń jednoręczna to piorytetem jest zdobycie szpona jak najszybciej . Bronie 1h są bardzo słabe, no teraz najlepszy miecz jednoręczny jaki znalazłem nawet nie ma 250dmg a mam 4rozdzial, za to już w 3 rozdziale miałem broń dwuręczna 325dmg i dodawała mi jeszcze 300 HP. Balans broni jest bardzo źle zrobiony

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pogadałem z hagenem ale nie mam opcji dialogowej u żadnego maga wody by szukac ormanentów, lares tez nie chce się ruszyć, mam ich szukać na własną rękę?

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Pogadałem z hagenem ale nie mam opcji dialogowej u żadnego maga wody by szukac ormanentów, lares tez nie chce się ruszyć, mam ich szukać na własną rękę?

Przecież to misja z podstawowego gothica 2 NK, zapewne czegoś nie zrobiłeś? Po rozmowie z Varasem dostajesz ornament i idziesz do Laresa, potem magowie wody i zbierasz ornamenty, po co idziesz do Hagena ?? Ornament z farmy Lobarta ma Lothar nie Hagen

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Przechodziłem go dawno temu, myślałem ,ze w drugim akcie się je zbiera i po rozmowie z hagenem sie on zacznie, przekazałem go laresowi już na początku gry, to jak mam questa aktywnego gdzieś to idę zbierac, ale powinien iśc ze mną do tego przy kręgu a nie chce.

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Przechodziłem go dawno temu, myślałem ,ze w drugim akcie się je zbiera i po rozmowie z hagenem sie on zacznie, przekazałem go laresowi już na początku gry, to jak mam questa aktywnego gdzieś to idę zbierac, ale powinien iśc ze mną do tego przy kręgu a nie chce.

:facepalm: Pierwszy raz grasz w gothica 2 NK czy jak , ornamenty zbiera się w 1 rozdziale a 2 dołącza do wodnego kręgu, ale w returningu jest inaczej do wodnego kręgu wchodzisz już w 1 rozdziale jest to nawet wymagane bo przed GD idziesz do Jarkendaru? Teraz pewnie coś pobugowałeś

U magów wody byłeś z Laresem bo najpierw tam trzeba iść później do kamiennego kręgu?

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Najpierw grałem w okolicy 2003 roku w zwykłą g2 na kodach potem w noc kruka zagrałem w marcu 2016 tu mam końcowe staty
https://www.youtube.com/watch?v=RB04nNkEOgo
z 200 godzin przegrane

Już jest ok po sprawdzeniu kręgu koło lobarta uaktywnił się skrypt, lares mi powiedział coś ciekawego , wysłałem baltrama do portu zanoszę tero ornament do saturasa, a kiedy się dowiem, że ten z farmy jest i lothara?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Najpierw grałem w okolicy 2003 roku w zwykłą g2 na kodach potem w noc kruka zagrałem w marcu 2016 tu mam końcowe staty
https://www.youtube.com/watch?v=RB04nNkEOgo
z 200 godzin przegrane

Już jest ok po sprawdzeniu kręgu koło lobarta uaktywnił się skrypt, lares mi powiedział coś ciekawego , wysłałem baltrama do portu zanoszę tero ornament do saturasa, a kiedy się dowiem, że ten z farmy jest i lothara?

Jest tak jak w zwykłym nk z jedyną różnicą ze ornament z farmy Lobarta ma Lothar nie Hagen ( Jak Cavalorn ci powie że ornament zabrali paladyni to idziesz do Lothara i tyle)

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czym jest "pierwiastek ter" w polskim tłumaczeniu? (składnik eliksiru na max hp)
Czy moonstone jest potrzebne do czego poza runicznym srebrnym mieczem?
Na jakiś potionach najlepiej wbić alchemie od 77 do 90?

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
gdzie jest cavalorn? bo w mieście go nie widze

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Czym jest "pierwiastek ter" w polskim tłumaczeniu? (składnik eliksiru na max hp)
Czy moonstone jest potrzebne do czego poza runicznym srebrnym mieczem?
Na jakiś potionach najlepiej wbić alchemie od 77 do 90?

1. Do eliksiru HP potrzebne są : 3 korzenie lecznicze, 1 szczaw królewski, czysty alkohol i menzurka
2. Tak 2 moonstone używa się do wykucia dwóch mieczy do walki dualami ( Dokładnie księżycowe ostrza , będziesz miał zadanie w lesie asasynów)
3. Od 55 do 100 wbijasz robiąc mikstury zwiększające statystyki

Post połączony: 2017-05-27, 21:54
gdzie jest cavalorn? bo w mieście go nie widze

Koło kamiennego kręgu na farmie Lobarta

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Hearthstone Gram w wersje 066 i do eliksiru do max hp nie potrzebuje szczawiu, może to też kwestia poziomu trudności?

0 użytkowników
Do góry