Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8892346 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8892346

Odpowiedzi 37317

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jest ale w skrzyni za królową pełzaczy (czyli nie odnoga z golemami , tylko ta 2 ) :)
Jaka wersja gry?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
od 0065 wzwyż ( na innych nie grałem :D i zawsze tam )

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Odpowie ktoś? Kto nauczy mnie powyżej 75% strzelania kuszą? 3 rozdział jeżeli to ma znazczenie

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam wersję 66.1, staram się znaleźć Torkara aby zrobić ulu-mulu ale cuś go nie widzę, nawet zwłok nie ma więc chyba go przez przypadek nie ubiłem, jestem w akcie 3, powinien już chyba być w akcie 3?

Post połączony: 2017-05-25, 19:13
A przy okazji ma może ktoś link do mapy górniczej doliny z opisem?

Sticky

Sticky

Użytkownicy
posty17
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam problem ze znalezieniem Parlafa w 4 akcie. Na tych klifach znalazłem tylko jedną jaskinie natomiast nie było go tam.
wersja 65

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
Mam wersję 66.1, staram się znaleźć Torkara aby zrobić ulu-mulu ale cuś go nie widzę, nawet zwłok nie ma więc chyba go przez przypadek nie ubiłem, jestem w akcie 3, powinien już chyba być w akcie 3?

Post połączony: 2017-05-25, 19:13
A przy okazji ma może ktoś link do mapy górniczej doliny z opisem?
A porozmawiałeś z Ur-Shakiem na temat ululumulu? Powinieneś znaleść go walczącego przy zniszczonej wieży niedalego bagien/domu Cavalorna
Odpowie ktoś? Kto nauczy mnie powyżej 75% strzelania kuszą? 3 rozdział jeżeli to ma znazczenie
Np.Obóz ludzi w dolinie cieni

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rozmawiałem z Ur Shakiem, nie miał tej opcji dialogowej, mówił tylko o swoim mentorze, zabiłem jego mentora i wymazałem Ur Shakowi pamięć, rozmawia ze mną ale nie ma żadnej opcji dialogowej.

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co daje opcja kradzieży AST w ustawieniach?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Rozmawiałem z Ur Shakiem, nie miał tej opcji dialogowej, mówił tylko o swoim mentorze, zabiłem jego mentora i wymazałem Ur Shakowi pamięć, rozmawia ze mną ale nie ma żadnej opcji dialogowej.
Żeby porozmawiać z nim o Ulu-Mulu musisz podejść najpierw pod świątynię śniącego, dalej będziesz wiedział, co robić.

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co musze zrobić by kuć broń z magicznej rudy, sama nauka broni i górnictwa wystarczy (1 akt)

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W returningu 2.0 dalej można nauczyć się wyrywania serc trollą orką itp.? Jeśli tak to u kogo?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie, nie ma czegoś takiego

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja mam taką opcje ale nie pamiętam u kogo się jej uczyłem ver 0,60.

Jankendar od 2 aktu jest dostepny? jak się tam dostac jak jest od 1 aktu bo powiedziałem vatrasowi o zaginionych pokazując kartkę od dextera

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Żeby porozmawiać z nim o Ulu-Mulu musisz podejść najpierw pod świątynię śniącego, dalej będziesz wiedział, co robić.

OKi dziękuję. Słyszałem też o jakiejś szacie dla magów co również powoduje, że nie atakują nas orkowie, ktoś wie co gdzie i jak ją dostać ?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

OKi dziękuję. Słyszałem też o jakiejś szacie dla magów co również powoduje, że nie atakują nas orkowie, ktoś wie co gdzie i jak ją dostać ?
Dostaniesz od Ur-Thralla(mogłem pokręcić imię) za zrobienie wątku z doliną cieni LUB świątynią śniącego, tutaj ktoś inny musi to sprecyzować, bo ja nie pamiętam. Ogólnie, to kolejność wątków jest taka: kopalnia ---> świątynia śniącego ---> dolina cieni.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ja mam taką opcje ale nie pamiętam u kogo się jej uczyłem ver 0,60.

Jankendar od 2 aktu jest dostepny? jak się tam dostac jak jest od 1 aktu bo powiedziałem vatrasowi o zaginionych pokazując kartkę od dextera

Co Ty pierdolisz, nie ma żadnych serc orków ani niczego takiego  :facepalm:

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy tylko mnie mag z questa z zabojstwem Lothara zabija na jeden spell? Mam 2k hp : /

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@lukee  Tak
@Loop Eliksiry z serc usunęli w którymś patchu.(po 0.60)
@Problemix Szatę dostaniesz po zrobieniu świątyni śniącego. Najpierw idziesz do świątyni śniącego dostajesz wpis w dzienniku potem idziesz do Xardasa, potem do ur Shaka.
@kurzel131 Jarkendar od aktu 2, pamiętaj o ornamentach.
@szoldrus Tego uczy jeden Utrak w kopalni orków, ale tylko jak pokonasz jego brata na arenie  .
@Kyubie Jeśli jesteś najemnikiem, to albo w dolinie cienia w obozie ludzi, albo w akcie 5 u opiekunów. Strażników świątynnych uczy Gor Na Vid(?), a w milicji Ruga do 90%.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Btw. do czego teraz potrzebne są serca? Z czego je można w ogóle wydobywać?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Apprentice Serca dostajesz tylko z golemów i demonów, w starych wersjach służyły do robienia mikstur siły - serca orków , zręczności -serca jaszczuroludzi, wytrzymałość - serca trolli .

0 użytkowników
Do góry