Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8888857 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8888857

Odpowiedzi 37317

Kajik

Kajik

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witajcie, mam problem z Ur-Thrallem po wszystkich dialogach zostaje mi "I came to talk to you about the Temple of the sleeper" no i jak tak z nim rozmawiam na koniec mówi Rrrg xxx ... i na tym się kończy, cały czas mam ten dialog, nie dostaję misji "Zemsta Ur-Thralla" Do doliny cieni nie mogę się dostać, ponieważ potrzebuję czegoś na piedestały aby otworzyć bramę i jestem w martwym punkcie, ma ktoś pomysł na to czy może coś pominąłem. Dodam że mam prawie wszystkie zrobione misje dla orków zostało tam chyba 1 albo 2 misje. Z góry dziękuję.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Witajcie, mam problem z Ur-Thrallem po wszystkich dialogach zostaje mi "I came to talk to you about the Temple of the sleeper" no i jak tak z nim rozmawiam na koniec mówi Rrrg xxx ... i na tym się kończy, cały czas mam ten dialog, nie dostaję misji "Zemsta Ur-Thralla" Do doliny cieni nie mogę się dostać, ponieważ potrzebuję czegoś na piedestały aby otworzyć bramę i jestem w martwym punkcie, ma ktoś pomysł na to czy może coś pominąłem. Dodam że mam prawie wszystkie zrobione misje dla orków zostało tam chyba 1 albo 2 misje. Z góry dziękuję.
bylo omawiane x razy.Najpierw musisz zrobic zadania dla szamana(jest on w jednym z pomieszczen gdy przechodzisz przez portal kolo areny) i przede wszystkim zabic demona na bagnie,potem rozmawiasz z Yerganem na temat zaginionych paladynow,po tym Ur-Thrall wpuszcza Cie do kopalni orkow,po kopalni do swiatyni sniacego a dopiero potem do doliny cieni.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Te torby na itemy są stabilne i nie znikną, i da się je sprzedać jak coś jest w środku?

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone Gram na 66.1 i mi eliksiry regeneruja zycie/mane od razu

U mnie jedyna mikstura która regeneruje HP to mikstury czystej energii która przywraca 50% HP natychmiastowo i właśnie jej chce się nauczyć :) Na hardzie tylko jedna mikstura przywraca od razu połowę HP no i woda Adanosa reszta to czasówki

:D

lolmen

lolmen

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam czy byłby ktoś skłonny wytłumaczyć o co chodzi z rozdawaniem punktów statystyk np. siłę możemy 3 razy dopakować a mane 1. W następnym rozdziale będziemy mogli znowu się nauczyć czy jak to działa? Z góry dzięki za pomoc :).

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

lolmen

lolmen

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znalezć Kaktusa do korzenia życia (wątek pustyni addanosa)?

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po odczytaniu tabliczki która ożywia tego bossa kamiennego strażnika w świątyni Adanosa , po tej całej rozmowie z nim idę do tej dolinki ze smokiem ale smok za nic w świecie nie chce ze mną gadać xd a potrzebuję tej rozmowy żeby powiedział mi o tym młocie  :)

poradzi ktoś ?

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po odczytaniu tabliczki która ożywia tego bossa kamiennego strażnika w świątyni Adanosa , po tej całej rozmowie z nim idę do tej dolinki ze smokiem ale smok za nic w świecie nie chce ze mną gadać xd a potrzebuję tej rozmowy żeby powiedział mi o tym młocie  :)

poradzi ktoś ?

Musisz parę razy przywalić temu strażnikowi, żeby bezi się zorientował, że nic mu nie robi

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no zrobiłem tak xd  tylko że nie mogę wgl zagadać do tego smoka , w sensie żeby zacząć rozmowę

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
no zrobiłem tak xd  tylko że nie mogę wgl zagadać do tego smoka , w sensie żeby zacząć rozmowę
Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, ale wyjmij jakąś broń, namierz smoka, schowaj i zacznij spamować lewym. Z nim już tak jest.

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Jak pokonać Im'Arah na pustyni adanosa? ten nieumarły mag w wieży. Paranoja. nie jestem w stanie zabrać mu nawet połowy hp...

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak pokonać Im'Arah na pustyni adanosa? ten nieumarły mag w wieży. Paranoja. nie jestem w stanie zabrać mu nawet połowy hp...

Po prostu musisz go zabić. Ja się biłem z wojownikiem po drugiej stronie i poza tym, że to długo trwało, to było łatwo.

Post połączony: 2017-05-21, 22:32
Gdzie jest kaktus do zadania z ożywieniem drzewa na pustyni addanosa?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@marv0oo Po co ci kaktus, wystarczy pogadać z Netbekiem on ci daje od razu to co potrzebujesz.

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znalezć Kaktusa do korzenia życia (wątek pustyni addanosa)?
kaktus jest na pustyni adanosa xd.. jest on w takim kanionie z wodospadem i małym stawikem.. taka oaza jakby.. a to miejsce znajduje sie  niedaleko od takiego złoza z magiczna skała której pilnuja trole. nie pamietam bo tylko badałem pustynie bo za slaby bylem zeby ja przejsc xd

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
2 rozdział - ktoś uczył dwuręki powyżej 60%?

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@marv0oo Po co ci kaktus, wystarczy pogadać z Netbekiem on ci daje od razu to co potrzebujesz.

A właśnie! Zapomniałem, że Gruby lubuje się w drzewach xD Dzięki

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ja mam pytanko.. gdzie moge znalesc czarnego trola.. zabilem tego w khorinis, w yankerdarze i 1 w gd... ale mam tylko 2 skory a potrzebuje 3 na nowa zbroje... 1 skóra gdzies mi do qesta byla potrzebna...i znikla z eq, ta od najemnika raula mam jak cos. jestem w 3 rozdziale, moze w 4 sie zrespi gdzies??
a i jak zabic te 3 trole co sa niedaleko slonecznego kregu.. jak im zbijam hp do 30% to sie im całe zycie odnawia...

0 użytkowników
Do góry