Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8892400 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8892400

Odpowiedzi 37317

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra to do 4 rozdziału się pobawię na pustynię się wchodzi kiedy w 3 rozdziale?

Gdzie mam szukać składników zaznaczonych na pomarańczowo?

marsh grass to taka roslina.. musisz ja miec na 100% a to 1 to nie wiem

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ale oni to tłumaczą menzurka i łodyga bagiennego ziela na stole mixtura specjalna, trzeba coś alchemi do tego?

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@kurzel131 To pierwsze to dusza Lucjana, tego demona którego ubiłeś, zielska jest sporo na wysepce koło chaty Erola(po polsku bagienne ziele), lub kup w obozie Bractwa u Talasa.
Na pustynie można wejść już chyba w drugim, ale jest cholernie ciężko.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
ale oni to tłumaczą menzurka i łodyga bagiennego ziela na stole mixtura specjalna, trzeba coś alchemi do tego?

Masz napisane w taki sposób żeby wszystko zrozumieć, kurwa czego jeszcze nie rozumiesz :F swoją drogą jak jesteś w 3 rozdziale i nadal nie masz czegokolwiek z tych rzeczy to kiepsko  :trollface:

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
da sie jakos aktywowac miecz Azgalora albo od inne przeklete bronie od bossow ?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Masz napisane w taki sposób żeby wszystko zrozumieć, kurwa czego jeszcze nie rozumiesz :F swoją drogą jak jesteś w 3 rozdziale i nadal nie masz czegokolwiek z tych rzeczy to kiepsko  :trollface:

A kto ci powiedział ,ze jestem w 3 rozdziale? Jestem cały czas w 1, gram w mu online i w 4 sezonie sphere to były osłonki do takich run a nie fiolka do mixtury

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Po co grasz z auto translate, skoro nie rozumiesz prostych rzeczy? Chodzi o duszę tego demona, bagienne ziele, akwamaryn, czarna perła i miksturka many.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

A kto ci powiedział ,ze jestem w 3 rozdziale? Jestem cały czas w 1, gram w mu online i w 4 sezonie sphere to były osłonki do takich run a nie fiolka do mixtury

Jak nie to przepraszam, po prostu gdzieś mi się to rzuciło w oczy :) Returning stawia bardzo na eksploracje po prostu, zbieranie WSZYSTKIEGO i nawet bez czytania co jest potrzebne powinno się po prostu podejść do tego stołu i hop. Te wszystkie rzeczy leżą, nie trzeba sie zbytnio natrudzić aby znaleźć. Pamiętaj też że to wersja z translatora, a nie profesjonalne tłumaczenie (jak w przypadku MU, chociażby) więc wpadki/błędy językowe są akurat często napotykane i trzeba brać poprawke na nazwe niektórych rzeczy

Eecstasy

Eecstasy

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z gildią zabójców.
Kończę misję u Gerbrandta i pytam się gdzie mogę znaleźć Gilliana, podchodzę do Gilliana i Wambo za budynkiem gdzie są paladyni i sobie odchodzą jak gdyby nic. Nikt się nie pozabijał i z Gillianem nie mam żadnych dialogów

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Było przerabiane milion razy, musisz podejść spokojnie za studnią i powoli do nich podchodzić.

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W jakim momencie najlepiej zabić Kruka i zdobyć szpon? mam początek 3 rozdziału, konsekrowaną zbroję rycerza, miecz 300dmg +25 od ognia i nie wiem czy dam mu rade, czy lepiej to zrobić w 4 rozdziale, albo po innym wątku.

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Mam Kilka pytań
1. Co muszę zrobić aby Ramirez znów ze mną normalnie rozmawiał (po zabiciu Atylli chce jakąś rekompensatę)
2. Gdzie znajdę Rure dla Jacka ?
3. Gdzie znajdę broń Gonzalesa ?

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@marv0oo Z Krukiem dasz sobie rade gorzej z tym co jest przed nim. Cztery fale przeciwników ,i dopiero walka z Krukiem, no i oczywiście wszystkie wspaniałe zadania na Pustyni Adanosa.
@Pawlak673
1. Zwój zapomnienia.
2. Dostajesz od Grega.
3. Rozdział trzeci nagroda za zadanie od Parcivala. (zadanie "przewaga taktyczna")

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Po 2200 jakiś ich spotkałem, wystarczy ,że wejdziesz do miasta i zaczniesz się skradać od domu sędziego do tego miejsca gdzie idziesz do ogrodnika i stamtąd delikatnie za studnie i filuj jak rudy z za firany. Tylko uważaj bo lubi się całe miasto wtrącić do walki (u mnie było 2 strażników, jakaś baba i ochrona sędziego z sędzią).

Hmm gdzie ja zdobędę gold cup dla grega?.

Post połączony: 2017-05-21, 18:27
Mam Kilka pytań
3. Gdzie znajdę broń Gonzalesa ?

Gonzalez potrzebuje miecza, idziemy do GD i rozmawiamy z Parcivalem, on zleca nam questa "Przewaga Taktyczna"
 chodzi o to żeby wybić paru orków (opiszę questa później w solucji) dostajemy w zamian miecz i oddajemy go Gonzalezowi

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Gdzie można się nauczyć tworzyć eliksiry które natychmiast odnawiają HP , u constantino mam tylko te które regenerują powoli ? Niestety w walce te regenerujące HP są bezużyteczne w krytycznych sytuacjach

:D

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone Gram na 66.1 i mi eliksiry regeneruja zycie/mane od razu

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To chyba jest zależne od poziomu trudności.

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wieża mgieł z Kreolem zmieniła swoją lokalizację ? kiedys była koło statku orków.

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wieża mgieł z Kreolem zmieniła swoją lokalizację ? kiedys była koło statku orków.

Jest bliżej wybrzeża z orkami, w takiej jakby jaskini. Teraz jest trochę bardziej ukryta

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Jest gdzieś do zdobycia jakiś konkretny pierścień czy też amulet siły dostępny w 2 rozdziale?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

0 użytkowników
Do góry