Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8358294 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8358294

Odpowiedzi 37317

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Mam pytanko otóż na pustyni w świątyni nieumrałego kruka znajduje się teleport. Kiedy przez niego przejde do tej lokacji to w kilka sekund zabiera mi tam całe hp i wytrzymałość. O co chodzi?

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone
Po tej akcji modlić BELIAR mający Pazura w ekwipunku, możesz swobodnie. Xardas powie Ci, jak wykorzystać Mora Oulart i co można zrobić z duszą S'Enyaka. Dusza bardzo apaet miecz nieco mocniejszy poziom 5, ale mniej niż 6 poziomów. To samo odnosi się do runy.
Dusza może po prostu dać BELIAR w modlitwie, rzuci trochę HP trwale i doświadczenie.
Uwaga: dusza może być również prosty w obsłudze, a jednocześnie będzie taki sam S'Enyak, ale znacznie silniejsze, jednak samo głupie.
Tłumaczone translatorem
http://rpgrussia.com/index.php?topic=8771.msg267301#msg267301

To akurat czytałem ale i tak porównam statystyki obu szponów , powinno być widać który ma mniejsze obrażenia

Jak porównasz to mógłbyś napisać ile Ci wyszło, bo mnie tez to interesuje? I ten najemnik hart u orków uczy akrobatyk dopiero jak oddam mu mieczy czy nie muszę tego robić? Jeśli to pierwsze to jak dużo potrzebuję zręczności na ewentualne okradanie w zamku by go zdobyć?

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Aha i były jakieś wymagania co do świątyni adanosa (przedział statystyk) wiem, jestem w 1 akcie z 23 lv ale spędziłem już 120 dni i szkoda by było od nowa zaczynać jakbym był zbyt op:D.

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Mam pytanko otóż na pustyni w świątyni nieumrałego kruka znajduje się teleport. Kiedy przez niego przejde do tej lokacji to w kilka sekund zabiera mi tam całe hp i wytrzymałość. O co chodzi?

Żeby przejść przez ten teleport musisz mieć szpon Beliara a także spełniać pewne warunki

Fragment z rpgrussia

z pazurami w ekwipunku, musisz być zalogowany w portalu. Pojawi się okno dialogowe z „enter”. Wymagania dla gg Osiągi:
Zdrowie to nie mniej niż 2000 i nie więcej niż 7500.
Siła / zwinność z nie mniej niż 350 i nie więcej niż 850
many nie mniej niż 800 i nie więcej niż 2500.
Jeżeli wartość swoich funkcji nie są w tych zakresach, nie można iść i grać napisze „jesteś zbyt słaby, aby przejść przez portal” lub „jesteś zbyt silne, aby przejść przez portal.” Należy pamiętać, że lokalizacja jest bardzo trudny i pełen silnych potworów. Dobrze przygotować się do niego, ponieważ z tego będzie na końcu. Zrobić / kupić więcej eliksir życia, czystej energii magicznej energii (jeśli jesteś magiem), przyspieszenie eliksirów, odtrutki, alkoholu (od choroby) ...

:D

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dobra, Martin z jakiegoś powodu nie ma zwoju z zaklęciem świętego światła, a bez tego nie ubiję golema w wieży. Jakiś pomysł, jak inaczej zdobyć ten zwój? Nie wchodzi w grę okradanie Ingmara, bo nie mam zręczności, po pobiciu go nie dostaję zwoju.

Dewalmy

Dewalmy

Użytkownicy
posty81
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanko kto może mnie nauczyć wytwarzania magicznych strzał typu ogniste lodowe itp i gdzie znajde składniki do tego?

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie dokładnie leży miecz tego najemnika/niewolnika z miasta orków? Który to budynek, pokój i ew komu trzeba ukraść klucz by tam wejść?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Dewalmy Wytwarzania magicznych i ognistych strzał uczy Ignaz, przepis święte starzły dostaje się zadania "Dark Web".
@kurzel131 Jak zabijesz Kruka w piątym akcie to tracisz możliwość jego używania.
@marv0oo Do akrobatyki jest potrzebne 120 zręczności, aby spokojnie ukraść wszystkie przedmioty questowe polecam mieć ze 150 zręczności. Miecz leży w magazynie paladynów, z tego co pamiętam to jeden klucz jest w jeden z wież.(chodzi o tą wieże najbliżej Engroma)

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Sorry, nie przeczytałem drugiej części, już edytowałem. Tylko który budynek? Ten z kwatermistrzem czy tez za paladynem - handlarzem bronią?

Provd

Provd

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeżeli chodzi o Szpon Beliara to
- ulepszony 400 duszami ma statystyki 350 dmg 200 magic dmg i nie uderza piorunami
- ulepszony duszą S'Enyaka ma 250 dmg 240 magic dmg i uderza piorunami
(tylko, że ja gram pod bronie jednoręczne, więc szpon też jest jednoręczny)
ten pierwszy wydaje się silniejszy bo szybciej nim zabijałem potworki ale i tak jakimś cudem więcej zadaje moją parą moonblade które mają 250 dmg.  :hmmm: Pewnie dlatego, że gram pod zręczność.
Wersja 066 hotfix 5.1

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Provd Walka dwiema broniami liczy się jako 2-ręka czy 1-ręką? Bo jak na razie dobiłem do 500 zręczności i jakoś super nie jest. (gram na normalnym pod 2-rękę)

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dostałem się do tego magazynu paladynów, ale nie ma tam miecza tego najemnika orków. Otworzyłem wszystkie skrzynie. To na pewno jest ten budynek za Tandorem? Są tam jeszcze zamknięte drzwi, ale nie mam klucza.

Provd

Provd

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morty Mam 100% w jedno i tylko 20% w dwuręcznej, i te 2 bronie naprawdę kokszą, więc wydaje mi się, że krytyk nalicza się od jednoręcznych. Jaszczuroczłek pada na 2/3 hity przy 500 zręki (też gram na normalnym).

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@marv0o Jak wchodzisz do magazynu to w samym rogu po prawej stronie za skrzyniami jest skitrany ten mieczyk.

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z misja w której trzeba otruc trola w lesie asasynow... patrzyłem jak koles to robi na youtube i zrobilem dokladnie tak samo ale trol nie chce podejsc do miesa i zjesc... jakes rady??
wersja 0065

senho

senho

Użytkownicy
posty36
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Szybkie pytanko, gdzie moge znaleść dobre 1h od 120 siły? Wiem że jest krzyż przeznaczenia, ale nie ma go tam gdzie był w 1 części. Pomoże ktoś?

Post połączony: 2017-05-21, 13:22
I jeszcze jedno, jeżeli na wersji 0066 z polskim autotranslate zrobiłem zadanie z zaginionymi ludźmi i z handlarzem bronią dla bandytów a nadal nie mam opcji dołączenia do Kręgu to co muszę jeszcze wykonać?

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szybkie pytanko, gdzie moge znaleść dobre 1h od 120 siły? Wiem że jest krzyż przeznaczenia, ale nie ma go tam gdzie był w 1 części. Pomoże ktoś?

Post połączony: 2017-05-21, 13:22
I jeszcze jedno, jeżeli na wersji 0066 z polskim autotranslate zrobiłem zadanie z zaginionymi ludźmi i z handlarzem bronią dla bandytów a nadal nie mam opcji dołączenia do Kręgu to co muszę jeszcze wykonać?
znalesc czesci ornamentu i go zlożyć

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Fernando można teraz wsadzać od razu? Nie zleca on później żadnego zadania?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
jestem w dolinie cieni(4 rozdzial) naladowalem oko gniewu a mimo to nie mam zadnej opcji na oltarzu beliara,nie mam tez zadnego dialogu z orkiem szamanem,bratem ur-thralla,samym ur-thrallem i elvaisem czy jakos tak
co robic ?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktos pomysl jak walczyc przeciwko krukowi 40K hp i te błyskawice jak sie w niego pierdolnie jest nie do zajebania oczywiscie juz chodzi o ostateczna walke gram wojem

0 użytkowników
Do góry