O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8358385
Odpowiedzi 37317
senho
Hearthstone
Wiem, że Cassia uczy akrobatyki, w solucji napisane że od 60 zręczności, posiadam tyle ide do niej się nauczyć a ona mówi że jeszcze za mało. Ktoś wie co mam robić?
paulpolska
Ktoś mi podpowie z tym zadaniem Przewaga Taktyczna ? Wybiłem też Czarnych orków w tym kanionku gdzie leży martwy Olav ale to również nie kończy zadania z Parcivalem. Ilu i gdzie jeszcze trzeba tych orków zabić ? Kiedyś wystarczyło Hosh-Paka zabić.
Morty
@Hearthstone A przeczytałeś ten wpis w dzienniku który się pojawia? Jeżeli możesz to wpisz kod na runę, to sam popatrzę co i jak.
@Hearthstone Dobra jak wolisz.
@Hearthstone Używasz Mory, to daje ci umiejętność pasywną pozwalającego zbierać dusze z martwych przecinków. Używasz Mory, i lecisz zabijać, ot cała filozofia.
K0nopa
@Hearthstone Jeżeli dobrze zrozumiałem wpis na RPGrussia to złożenie ofiary z 400 dusz ma nam dać Szpon lepszy, niż ten który dostajemy po ofiarowaniu duszy Senyaka.
kurzel131
Po tej akcji modlić BELIAR mający Pazura w ekwipunku, możesz swobodnie. Xardas powie Ci, jak wykorzystać Mora Oulart i co można zrobić z duszą S'Enyaka. Dusza bardzo apaet miecz nieco mocniejszy poziom 5, ale mniej niż 6 poziomów. To samo odnosi się do runy. Dusza może po prostu dać BELIAR w modlitwie, rzuci trochę HP trwale i doświadczenie. Uwaga: dusza może być również prosty w obsłudze, a jednocześnie będzie taki sam S'Enyak, ale znacznie silniejsze, jednak samo głupie.
Niemy
zadanie od opiekuna mortisa da się wykonać w 1 akcie?
@Hearthstone Cytuj Po tej akcji modlić BELIAR mający Pazura w ekwipunku, możesz swobodnie. Xardas powie Ci, jak wykorzystać Mora Oulart i co można zrobić z duszą S'Enyaka. Dusza bardzo apaet miecz nieco mocniejszy poziom 5, ale mniej niż 6 poziomów. To samo odnosi się do runy. Dusza może po prostu dać BELIAR w modlitwie, rzuci trochę HP trwale i doświadczenie. Uwaga: dusza może być również prosty w obsłudze, a jednocześnie będzie taki sam S'Enyak, ale znacznie silniejsze, jednak samo głupie. Tłumaczone translatoremhttp://rpgrussia.com/index.php?topic=8771.msg267301#msg267301
Cytat: kurzel131 w 2017-05-21, 11:25zadanie od opiekuna mortisa da się wykonać w 1 akcie?W pierwszym rozdziale można wykonać zadanie od dwóch pierwszych opiekunów