Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8358385 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8358385

Odpowiedzi 37317

senho

senho

Użytkownicy
posty36
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wiem, że Cassia uczy akrobatyki, w solucji napisane że od 60 zręczności, posiadam tyle ide do niej się nauczyć a ona mówi że jeszcze za mało. Ktoś wie co mam robić?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Wiem, że Cassia uczy akrobatyki, w solucji napisane że od 60 zręczności, posiadam tyle ide do niej się nauczyć a ona mówi że jeszcze za mało. Ktoś wie co mam robić?

U casi wymagane jest 120 , a 60 u Harta w mieście orków

Post połączony: 2017-05-21, 08:47
Sprawdziłem na orkach i również runa znika po użyciu ?

:D

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Ktoś mi podpowie z tym zadaniem Przewaga Taktyczna ? Wybiłem też Czarnych orków w tym kanionku gdzie leży martwy Olav ale to również nie kończy zadania z Parcivalem. Ilu i gdzie jeszcze trzeba tych orków zabić ? Kiedyś wystarczyło Hosh-Paka zabić.

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Ktoś mi podpowie z tym zadaniem Przewaga Taktyczna ? Wybiłem też Czarnych orków w tym kanionku gdzie leży martwy Olav ale to również nie kończy zadania z Parcivalem. Ilu i gdzie jeszcze trzeba tych orków zabić ? Kiedyś wystarczyło Hosh-Paka zabić.

Jakiegoś musiałeś pominąć ci orkowie stoją na tych schodkach niedaleko Hosh paka, do tego jeden jest w jaskini

Post połączony: 2017-05-21, 08:56
Ktoś wie dlaczego znika mi runa mora ultaru po jednorazowym użyciu? wygląda na to że to kolejny bug w tym modzie, już przestałem liczyć ile ich napotkałem :/

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Hearthstone A przeczytałeś ten wpis w dzienniku który się pojawia? Jeżeli możesz to wpisz kod na runę, to sam popatrzę co i jak.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone A przeczytałeś ten wpis w dzienniku który się pojawia? Jeżeli możesz to wpisz kod na runę, to sam popatrzę co i jak.

Może dam ci mój ostatni zapis i zerkniesz ?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone Dobra jak wolisz.

Jeden zapis z przed walki z senyakiem(save 1)  i drugi po (save 3) :  wypakuj winrarem albo 7zip

https://megawrzuta.pl/download/28d494917b00b9ab71fb0353b451c5a1.html

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Hearthstone Użycie Mory,  daje ci umiejętność  pasywną pozwalającego zbierać dusze z martwych przecinków. Używasz Mory, i lecisz zabijać, ot cała filozofia.
Dusze lecą na pewno z orków i ludzi, to udało mi się sprawdzić.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone Używasz Mory, to daje ci umiejętność  pasywną pozwalającego zbierać dusze z martwych przecinków. Używasz Mory, i lecisz zabijać, ot cała filozofia.

ee to genialne, nie bede musiał zużywać masowo many, jak zbiorę te 400 dusz to mam nimi ulepszać szpon czy ofiarować beliarowi za złoto?? Co ile można ulepszać ten szpon chyba nie co dwa poziomy bo szpon mi jest potrzebny teraz,

Co do dusz to mi nawet z ścierwojada wypadła po użyciu runy

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Hearthstone Tu już ci nie pomogę, ani tego nie sprawdzę to już pozostawiam Tobie. :) Tylko dodam ze dusze nie lecą z nieumarłych.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Zebrałem 200 dusz ale gdy podchodzę do posągu Beliara i chce ulepszyć szpon to piszę że mam za mało musze mieć 400? Czy kiedy ofiaruje te 400 to będe miał szpon 6 poziomu czy dopiero 1 poziom ?? A i jeszcze jedno jak się ulepsza szpon duszami to duszę synyaka też się na szponie używa czy już nie

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Hearthstone Jeżeli dobrze zrozumiałem wpis na RPGrussia to złożenie ofiary z 400 dusz ma nam dać Szpon lepszy, niż ten który dostajemy po ofiarowaniu duszy Senyaka.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Nie wiem czy jest lepszy. Ten z dusza senyaka uderza radnomowo piorunami i ma lepsze statystyki. Jednak odnosi wrażenie ze ten za 400 dusz bije więcej nie wiem czemu.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
No to w końcu który lepszy ten ulepszony duszami czy ten duszą senyaka, zależy mi na obrażeniach no i na zamknięciu zadania szpon beliara :) To co ten ulepszony zwykłymi duszami nie bije od błyskawic?

Post połączony: 2017-05-21, 11:15
@Hearthstone Jeżeli dobrze zrozumiałem wpis na RPGrussia to złożenie ofiary z 400 dusz ma nam dać Szpon lepszy, niż ten który dostajemy po ofiarowaniu duszy Senyaka.

Możesz dać link o tym szponie?

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
zadanie od opiekuna mortisa da się wykonać w 1 akcie?

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Hearthstone
Po tej akcji modlić BELIAR mający Pazura w ekwipunku, możesz swobodnie. Xardas powie Ci, jak wykorzystać Mora Oulart i co można zrobić z duszą S'Enyaka. Dusza bardzo apaet miecz nieco mocniejszy poziom 5, ale mniej niż 6 poziomów. To samo odnosi się do runy.
Dusza może po prostu dać BELIAR w modlitwie, rzuci trochę HP trwale i doświadczenie.
Uwaga: dusza może być również prosty w obsłudze, a jednocześnie będzie taki sam S'Enyak, ale znacznie silniejsze, jednak samo głupie.
Tłumaczone translatorem
http://rpgrussia.com/index.php?topic=8771.msg267301#msg267301

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
W pierwszym rozdziale można wykonać zadanie od dwóch pierwszych opiekunów

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone
Po tej akcji modlić BELIAR mający Pazura w ekwipunku, możesz swobodnie. Xardas powie Ci, jak wykorzystać Mora Oulart i co można zrobić z duszą S'Enyaka. Dusza bardzo apaet miecz nieco mocniejszy poziom 5, ale mniej niż 6 poziomów. To samo odnosi się do runy.
Dusza może po prostu dać BELIAR w modlitwie, rzuci trochę HP trwale i doświadczenie.
Uwaga: dusza może być również prosty w obsłudze, a jednocześnie będzie taki sam S'Enyak, ale znacznie silniejsze, jednak samo głupie.
Tłumaczone translatorem
http://rpgrussia.com/index.php?topic=8771.msg267301#msg267301

To akurat czytałem ale i tak porównam statystyki obu szponów , powinno być widać który ma mniejsze obrażenia

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W pierwszym rozdziale można wykonać zadanie od dwóch pierwszych opiekunów

no to jak mam zdobyć składniki do mixtury z serca lucijana brakuje mi sphere i escape costam

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

0 użytkowników
Do góry