Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8876016 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8876016

Odpowiedzi 37317

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@rumiun1994 Wpisałem tylko itmw_ADANOSMOLOT i się pojawił.
teraz dziala, dzieki <3

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Hearthstone Robiłeś już zadanie "Dark Web" z szukaniem zabójcy Lothara? Po wykonaniu tego zadania w nagrodę można otrzymać przepis na święte strzały i bełty które dodatkowo biją nieumarłych. Niestety na wykonanie 50 strzał/bełtów potrzeba 10 wody święconej.
@Maciuś Eliksir który sprawia że jesteś "niewidzialny" dla przeciwników przez jakieś 5 minut, 2 butelki dostaje się ze zwłok Lucjana.
@rumiun1994 Klikasz pause break wpisujesz marvin, potem klikasz esc , kilkasz F2 wpisujesz insert itmw_ADANOSMOLOT(C_ITEM), znów klikasz pause break , i tym razem wpisujesz 42. A jeżeli chcesz to zrobić bez marvina to pobierz wersję 066 i zacznij od nowa bo innego rozwiązania nie widzę.

Zrobiłem to zadanie ale wziąłem hełm rycerza bo najbardziej się opłacał

Zdobyłem ten miecz Nordmarski z wiezy Creola ale tak jak pisałem jest skuteczny na duchy nie na nieumarłych :/ Dziwne ze twórcy moda dali miecz 1h na nieumarłych a 2h już nie :( Dobra na razie muszę sobie odpuścić sfery i wątek z kopalnią w mieście orków bo nie dam rady dostać się do demona na bagnie bo jest to dla mnie na tym etapie niewykonalne

Gdzie w 4 rozdziale znaleść broń potężniejszą od mojego toporka (319 dmg)

O jakim mieczu mówisz?

Maciekxxx

Maciekxxx

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone Robiłeś już zadanie "Dark Web" z szukaniem zabójcy Lothara? Po wykonaniu tego zadania w nagrodę można otrzymać przepis na święte strzały i bełty które dodatkowo biją nieumarłych. Niestety na wykonanie 50 strzał/bełtów potrzeba 10 wody święconej.
@Maciuś Eliksir który sprawia że jesteś "niewidzialny" dla przeciwników przez jakieś 5 minut, 2 butelki dostaje się ze zwłok Lucjana.
@rumiun1994 Klikasz pause break wpisujesz marvin, potem klikasz esc , kilkasz F2 wpisujesz insert itmw_ADANOSMOLOT(C_ITEM), znów klikasz pause break , i tym razem wpisujesz 42. A jeżeli chcesz to zrobić bez marvina to pobierz wersję 066 i zacznij od nowa bo innego rozwiązania nie widzę.

Zrobiłem to zadanie ale wziąłem hełm rycerza bo najbardziej się opłacał

Zdobyłem ten miecz Nordmarski z wiezy Creola ale tak jak pisałem jest skuteczny na duchy nie na nieumarłych :/ Dziwne ze twórcy moda dali miecz 1h na nieumarłych a 2h już nie :( Dobra na razie muszę sobie odpuścić sfery i wątek z kopalnią w mieście orków bo nie dam rady dostać się do demona na bagnie bo jest to dla mnie na tym etapie niewykonalne

Gdzie w 4 rozdziale znaleść broń potężniejszą od mojego toporka (319 dmg)

O jakim mieczu mówisz?

Srebrny miecz Nordmarski w skrzyni w małym pomieszczeniu ze szkieletem w wieży Creola

:D

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A w starej wieży Xardasa (z G1) jest dwuręczny :o

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
A w starej wieży Xardasa (z G1) jest dwuręczny :o

Tak mam oba ale w walce z nieumarłymi są bezużyteczne,

Gdzie znaleść fragmenty róźdźki w zadaniu Tajemnica starej księgi, Creol coś gada że jeden fragment jest u niego ale przeszukałem wszystkie skrzynie i nie znalazłem

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Po prostu odnosze się do tego co napisałeś, że dwuręcznego nie ma :F

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Pokonał ktoś tego strażnika sfery w zatopionej wieży Xardasa. już podchodziłem do niego kilkanaście razy i za każdym razem kiedy HP mu spadnie do połowy przyzywa setki nieumarłych?? Wersja 066.2

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Hmm podobny receptury ma teraz jakiś NPC w Górniczej Dolinie. Który to i gdzie go znajdę ?

I czy Gorn po uwolnieniu da nam zbroje najemnika jak zawsze czy coś uległo zmianie ?

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzie nauczę się wydobywać żelazo?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@Niemy
W Khorinis.

Serio ? ja myślałem, że w Varrancie.

... Wydobycia uczy Snipes z farmy Lobarta po przyjęciu questa od Węża w sprawie rudy.

P.S: To jak z tymi recepturami kto je ma w GD ? byłbym zapomniał jakich czarów uczy Gallahad ? nauka kręgów jest strasznie droga nie wiem czy się opłaca

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@paulpolska Jakie receptury? Szukasz jakiś konkretnych? Gallahad może cię nauczyć :
krąg1 :światło, leczenie, magiczne otwieranie znaków,
krąg2 :Wezwanie Varga,oczyszczające światło, Zniszczenie nieumarłych,
krag3 :przywoływanie kamiennego Golema, przywracanie wytrzymałości (świeżość)
Jak grasz najemnikiem to magia nie jest ci za bardzo potrzebna, lepiej było brać eliksir siły bo on jak masz siłę pref. to dawał +4. Lepiej pogadaj z  Ignazem, i nauczy się robić magiczne strzały/bełty.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Pewno kompotów, to kucharz w pomieszczeniu przed Garondem

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bonusy z kapliczek można brać co 10 poziomów zarówno u Innosa i Beliara? Jak grałem magiem ognia (61 wersja) to Innos dawał +40 many, teraz magiem wody mam +20. Ktoś kto gra magiem ognia może powiedzieć jak jest na wersji 66? Może mag ognia/nekro mają większe bonusy co by było słabe dla mnie : (

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@lukee Spróbuj u Beliara, wydaje mi się że on może dawać więcej many,bo  np Innos daje mniej zręczności niż Beliar za tą samą ilość karmy .

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co zrobić, żeby Ur-Thrall chciał ze mną rozmawiać o świątyni śniącego? Mam te 60 retoryki i dalej nic.
Jak ruszyć dalej wątek z zaginionym paladynem? Pogadałem z Jorgenem i Talbinem.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@paulpolska Jakie receptury? Szukasz jakiś konkretnych? Gallahad może cię nauczyć :
krąg1 :światło, leczenie, magiczne otwieranie znaków,
krąg2 :Wezwanie Varga,oczyszczające światło, Zniszczenie nieumarłych,
krag3 :przywoływanie kamiennego Golema, przywracanie wytrzymałości (świeżość)
Jak grasz najemnikiem to magia nie jest ci za bardzo potrzebna, lepiej było brać eliksir siły bo on jak masz siłę pref. to dawał +4. Lepiej pogadaj z  Ignazem, i nauczy się robić magiczne strzały/bełty.

Chodzi o receptury z jagód, receptury na wytrzymałośc itd których nie mają mieszkańcy Khorinis. Wyczytałem, że jakiś kucharzyna je ma. Czylli ten w zamku będzie miał ?

I co daje zbieranie żądeł i skrzydeł krwiopijców ? Mam tego już w setkach i nie wiem po co to a Alfred tego nie skupuje

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Kucharz w pomieszczeniu przed Garondem Kucharz w pomieszczeniu przed Garondem Kucharz w pomieszczeniu przed GarondemKucharz w pomieszczeniu przed Garondem Kucharz w pomieszczeniu przed Garondem Kucharz w pomieszczeniu przed Garondem Kucharz w pomieszczeniu przed Garondem Kucharz w pomieszczeniu przed Garondem

nie wiem czy teraz jest widoczne, może tak

Te rzeczy skupuje Constantino jak się jest jego czeladnikiem

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@paulpolska Z żądeł krwiopijców można robić mikstury leczenia jeżeli kupisz na to przepis. Mikstury na wytrzymałość uczy Saggita. Kompoty kucharzyny służą tylko do podbicia HP.
@marv0oo Zabiłeś demona na bagnach ? Jeżeli nie to przejrzy temat Solucja i Porady.

0 użytkowników
Do góry