Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8844887 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8844887

Odpowiedzi 37317

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Może mi ktoś powiedzieć do kogo ma iść z tym mrocznym zwojem w zadaniu Dark Web ? Już sobie poradziłem.

Artex1988

Artex1988

Użytkownicy
posty40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie jest 8 opiekun?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Artex1988 "8 opiekun jest koło farmy Bengara. Jak ma się takie malutkie (nie wiem jak to nazwać) wysepki to na końcu jednej z nich stoi. Przed wodospadem."

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
O co chodzi z tymi własnymi obozami jest to w poradach gdzieś rozpisane bo nic nie znalazłem ?

P.S: Charlotte gdy zostajemny liderami zabójców prosi nas o nową miejscówkę. Gdzie takowa ma sie znajdować ?

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@paulpolska Jeśli chodzi o obóz to masz wszytko opisane w solucji i poradach, a co do miejscówki zabójców to chodzi o tą jaskinie w pobliżu kamiennego kręgu (tam gdzie się idzie z Laresem), do jej otwarcia potrzebujesz łoju kretoszczura.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@paulpolska Jeśli chodzi o obóz to masz wszytko opisane w solucji i poradach, a co do miejscówki zabójców to chodzi o tą jaskinie w pobliżu kamiennego kręgu (tam gdzie się idzie z Laresem), do jej otwarcia potrzebujesz łoju kretoszczura.

Aha to wiem już tam byłem więc będzie prosto. Serio jest to w poradach ? Cóż ... nie widzę tego serio xD

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Kazali podziękować dro... tzn props

Brakuje tutaj tylko szerszego opisu gdzie i jak to zacząć

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@paulpolska Zadanie odstajesz od Hagena po wybyciu poszukiwaczy w starym obozie Dextera, to zadanie na pewno dostają najemnicy, i strażnicy świątynni, nie wiem jak z paladynami. Po otrzymaniu zadania od Hagena musisz się dogadać z Onarem.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Ok dziękuje za wytrwałą pomoc przynajmniej nie będę się zastanawiał o co z tym chodzi bo już dzięki Tobie wiem ;]

Artex1988

Artex1988

Użytkownicy
posty40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W jaki sposób przeskoczyć nad tym naderwanym mostem aby dostać się do lasu assasynow morduje się nad tym już dobra chwilę?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
W jaki sposób przeskoczyć nad tym naderwanym mostem aby dostać się do lasu assasynow morduje się nad tym już dobra chwilę?

Nie trzeba nic skakać zeskocz na dół gdzie topielce i wejdź do jaskini

:D

blazejowski145

blazejowski145

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co muszę zrobić, żeby móc dodawać więcej siły? Mam limit u nauczycieli do 45

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Asmal w jakiejś konkretnej godzinie stoi w górnym mieście za budynkiem z Wambo ? I czy będąc już strażnikiem zaatakuje mnie, bo coś mi świta, że chyba tak było w zwykłym Returningu

22:30

Nie ma go o 22;30, ani o 23;30, ani o 0;30 i tak dalej ..
Jest jakiś inny sposób dołączenia do gildii zabójców będąc już strażnikiem miejskim ?

Co muszę zrobić, żeby móc dodawać więcej siły? Mam limit u nauczycieli do 45
Ładuj pojedynczo 

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, pomoże mi ktos bo nie wiem co robić... szukam młota adanosa aby móc zabic tego wielkiego strażnika.. rozmawiałem z smokiem i vatrasem... i w dzienniku pisze ze ten młot powinnien byc w jednej z 4 swiatyn, ale szukalem go i nie moge znalesc, patrzylem na youtube to mlot lezal sobie na ołtarzu w losowej swiątyni, a u mnie go nie ma, juz sam nie wiem czy to bug czy cos żle robie.. pliz help xd
rozdzial 3
nigdy nie wlaczalem marvina

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co zrobić, żeby Ur=Thrall chciał ze mną rozmawiać o świątyni śniącego? (mam te 60 retoryki i dalej nic)
Jak dalej rozwiązać zadanie z zaginionym paladynem? Rozmawiałem z Talbinem i Jergenem

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam, pomoże mi ktos bo nie wiem co robić... szukam młota adanosa aby móc zabic tego wielkiego strażnika.. rozmawiałem z smokiem i vatrasem... i w dzienniku pisze ze ten młot powinnien byc w jednej z 4 swiatyn, ale szukalem go i nie moge znalesc, patrzylem na youtube to mlot lezal sobie na ołtarzu w losowej swiątyni, a u mnie go nie ma, juz sam nie wiem czy to bug czy cos żle robie.. pliz help xd
rozdzial 3
jaka wersja gry?

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
rozdzial 3
jaka wersja gry?
0065

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
rozdzial 3
jaka wersja gry?
0065
no i to prawdopodobnie dlatego nie masz tego młota nigdzie, ta wersja jest strasznie pobugowana. Poszukaj na forum, co z tym zrobić, bo ja nie wiem.

0 użytkowników
Do góry