Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8831874 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8831874

Odpowiedzi 37317

michalqq1

michalqq1

Użytkownicy
posty80
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chcę prosić o szczegółowy opis jak przystąpić do walki na pięści. mam II rozdział, wypytałem wszystkich w karczmie i nic.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Masz kolesia o nazwie Mastbo i do niego gadasz i tyle XD

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone
1. Nie pamiętam dokładnie już, jak zablokuje jakieś zadanie to dopiero w 7 rozdziale. Trzeba by w solucji u Rosjan zobaczyć.
2. To możesz zrobić tak - za tym demonem są trzy szkielety które pilnują trzech pomieszczeń. Zabijasz te szkielety, wbiegasz do jednego z pomieszczeń i wtedy ten demon nie może Cię zaatakować, kręci się tylko wokół wejścia. Zabijasz go wtedy z kuszy i ewentualnie unikasz promieni które może wystrzelić.

michalqq1

michalqq1

Użytkownicy
posty80
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie mam żadnego Mastbo... gdzie on stoi

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone
1. Nie pamiętam dokładnie już, jak zablokuje jakieś zadanie to dopiero w 7 rozdziale. Trzeba by w solucji u Rosjan zobaczyć.
2. To możesz zrobić tak - za tym demonem są trzy szkielety które pilnują trzech pomieszczeń. Zabijasz te szkielety, wbiegasz do jednego z pomieszczeń i wtedy ten demon nie może Cię zaatakować, kręci się tylko wokół wejścia. Zabijasz go wtedy z kuszy i ewentualnie unikasz promieni które może wystrzelić.

Narazie sobie odpuściłem tego demona, zabije go w 4 rozdziale :)

Jak podpalić te skrzynie paladynów podchodze do nich i nie mogę wejść w interakcję , zapalałem nawet pochodnie i nic pisze tylko paladyn

:D

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile potrzeba retoryki do pogadania z Ur-Thrallem o świątyni śniącego? I jak ją najszybciej wbić?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Ile potrzeba retoryki do pogadania z Ur-Thrallem o świątyni śniącego? I jak ją najszybciej wbić?

60

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam 32 retoryki. Jak  szybko dobić do 60?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Mam 32 retoryki. Jak  szybko dobić do 60?

Za każde 10 nieudanych kradzieży +1 retoryka jak oblecisz wszystkich w Khorinis, GD i Jarku to się uzbiera , chociaż zastanawia mnie jak możesz mieć tak mało retoryki ? Ja już mam 78 a nie skończyłem jeszcze 3 rozdziału?

Przeszukałem solucję na RPGRussia i nic w 7 rozdziale o Albercie nie znalazłem?

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Właśnie też mi coś nie pasuje. Niby nikogo nie okradałem, ale czytałem wszystko co mogłem

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Właśnie też mi coś nie pasuje. Niby nikogo nie okradałem, ale czytałem wszystko co mogłem

Nie tylko ksiązki nabijają retorykę, ale też wybieranie odpowiednich dialogów z npc chociażby w rozmowie z bandytą obok cavalorna na poczatku gry  :lol:

bols92

bols92

Użytkownicy
posty20
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przecież do ostrzenia potrzeba wykuć ostrze jeszcze do wody trzeba JE włożyć i wtedy ostrzy się i tak za każdym razem.
:F

Post połączony: 2017-05-16, 21:32
2. Ulu mulu walczysz tylko w  pierwszej walce

Nie zabiją mnie jak zmienię broń na normalną?

W 1 walce? Zabiją. W następnych? Nie. A wystarczy czytać dialogi ;/

Wystarczy przejść misję z demonem na bagnach, dostajemy wtedy szatę orkowego szamana, wymaga 600 many bodajże ale w nią ubrani możemy nosić broń jaką tylko chcemy.
Oczywiście nie sprawdzałem metody na arenie z pierwszą walką, więc na ten temat się nie wypowiem, może dzięki tej szacie możemy użyć broni jakiej chcemy i mieć w dupie ulu-chuju ale cholera wie dla odważnych do sprawdzenia.

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Nie tylko ksiązki nabijają retorykę, ale też wybieranie odpowiednich dialogów z npc chociażby w rozmowie z bandytą obok cavalorna na poczatku gry  :lol:

Z tym bandytą to prowadziłem odpowiedni dialog. W jakich jeszcze miejscach można w ten sposób podbijak retorykę, bo z tym okradaniem trochę zajmie?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
1) Czy da się zakończyć zadanie Pozostałości dawnej świetności ?? Nie da się zebrać tych tabliczek dla Rordiana jedynie można je kodem przyzwać tyle że marvin nie działa na wersji 066.1

2) Jest jakaś dobra broń na te mocne szkielety co mają po 7k HP , żeby ich zabić muszę ich trafić krytem ze 20 razy jak nie więcej , oni zabijają mnie na 4-5?  Ktoś pisał ze na pustyni Adanosa można znaleść młot 240 dmg ale nie znalazłem a zwiedziłem tam praktycznie wszystko poza świątynią kruka?

W każdym razie walka z tymi szkieletami jest cieżka , na wyczyszczenie ze szkieletów obozu bractwa poszło ze 60 mikstur :/

3) Ur thrall nie chce ze mną gadać o świątyni śniącego a o koplanii mówi że nie powiniennem tam iść  ?? Czy mam najpierw zabić demona na bagnach? Z zadań na reputację zostało mi 3 (zapasy paladynów, trudny wybór i ta misja z demonem na bagnach)

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest ta jaskinia do której przenosi się gildia zabójców jak już zostanę ich szefem? Niby mówi bezimienny, że w lesie kolo kręgu w jaskini, ale z tego co wiem to tylko bimbrownia pasuje do tego opisu, a tam ich nie ma.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Gdzie jest ta jaskinia do której przenosi się gildia zabójców jak już zostanę ich szefem? Niby mówi bezimienny, że w lesie kolo kręgu w jaskini, ale z tego co wiem to tylko bimbrownia pasuje do tego opisu, a tam ich nie ma.

No to masz buga, bo właśnie w bimbrowni vino powinni się pojawić

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Jakie składniki są na rune dla guru z 4 kręgu posion bite... mam niby wszystko ale brakuje mi resin czy jakos tak ale nie wiem gdzie toxD albo co trzeba wgl na tą rune

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

B0SSAN0VA

B0SSAN0VA

Użytkownicy
posty26
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wyrabiać zwoje? Gdy podchodzę pod ten pulpit mam komunikat, że nie posiadam odpowiedniego przedmiotu.

To samo z piekarnikiem - czego potrzebuję do wyrobu ciast?

Miałem buga, po resecie gothica wszystko w porządku.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Ponawiam pytania:

1) Czy da się zakończyć zadanie Pozostałości dawnej świetności ?? Nie da się zebrać tych tabliczek dla Rordiana jedynie można je kodem przyzwać tyle że marvin nie działa na wersji 066.1

2) Jest jakaś dobra broń na te mocne szkielety co mają po 7k HP , żeby ich zabić muszę ich trafić krytem ze 20 razy jak nie więcej , oni zabijają mnie na 4-5?  Ktoś pisał ze na pustyni Adanosa można znaleść młot 240 dmg ale nie znalazłem a zwiedziłem tam praktycznie wszystko poza świątynią kruka?

W każdym razie walka z tymi szkieletami jest cieżka , na wyczyszczenie ze szkieletów obozu bractwa poszło ze 60 mikstur :/

3) Ur thrall nie chce ze mną gadać o świątyni śniącego a o koplanii mówi że nie powiniennem tam iść  ?? Czy mam najpierw zabić demona na bagnach? Z zadań na reputację zostało mi 3 (zapasy paladynów, trudny wybór i ta misja z demonem na bagnach)

bols92

bols92

Użytkownicy
posty20
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone
Najlepiej wykonaj wszystkie zadania u orków, do tego musisz mieć zadanie z zaginionymi od garonda na etapie późniejszym czyli, najpierw Albert potem garond, następnie talbin i jengar (albo na odwrót) potem znów do garonda. Następnie do urthralla i musisz mieć 60 retoryki wtedy będzie wpis że w kopalni orkow może przebywać paladyn, dopiero wtedy się tam dostaniesz.

0 użytkowników
Do góry