Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8832585 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8832585

Odpowiedzi 37317

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam pytanie czy bedą mi działac zapisy z wersji 066.1 na wersji 066.2 ? bo nie wiem czy reinstalować a powtarzanie 100 h gry mi sie nie widzi?

Jak włączyć MArvina ??  Musze przywołąć te tabliczki dla Rordiana?

Będą działać

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Co potrzeba od drugiego zadania opiekunów z tym sercem Luciana ? Tłumaczenie nie pomaga z tego co da się zrozumieć to akurat te składniki mam tj. Czarna perła, Akwamaryn, kawałek siarki, bagno trawa. Nie wiem natomiast co to jest

- kula z prysznic,
- many istota,

Jakieś sugestie ?

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Co potrzeba od drugiego zadania opiekunów z tym sercem Luciana ? Tłumaczenie nie pomaga z tego co da się zrozumieć to akurat te składniki mam tj. Czarna perła, Akwamaryn, kawałek siarki, bagno trawa. Nie wiem natomiast co to jest

- kula z prysznic,
- many istota,

Jakieś sugestie ?

chyba mikstura many i jajo królowej pełzaczy :) Jajo znajdziesz albo u królowej koło piramid albo jedno tez jest w jaskini z próbą ognia

Jest jakaś dobra broń na szkielety w 4 rozdziale ?? Mój toporek 319 dmg zadaje im po około 200 dmg , ale zbicie tym 7 000  HP szkieleta berserka jest wymagające? Najmocniejszy młot obuchowy Jaki posiadam jest słabszy bije ich tylko po 180?

:D

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Hearthstone Jakbyś grał pod 1h to bym ci polecił poskramiacz nieumarłych, jest w zatopionej wieży Xardasa, a tak może Uziel albo zabawa z bronią Orków,? Jedna opcja jest trudna druga mało opłacalna. Zawsze możesz poszukać halabard bo jest to broń pod siłę która przebija pancerz. Rozdzierający pazur leży w jaskini bólu z tego co pamiętam to ma 50% penetracji pancerza.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Do ilu % szkolić broń z punktów nauki ? mam obecnie 66% rozdział wciąż drugi

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@paulpolska Spokojnie do 80%-85% możesz dawać. W sumie z tabliczek i Kusznstu obrony południowców jest w sumie 13%, choc moze być więcej bo w dolince gdzie jest AshTar wybrałem przedmioty dla złodzieja.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju

- kula z prysznic,
- many istota,

Jakieś sugestie ?
"Kula z prysznic" to tak konkretnie to serce Luciana. Nie wiedzieć czemu "dusza" została przez zangielszczenie przetłumaczona na "shower"...

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

- kula z prysznic,
- many istota,

Jakieś sugestie ?
"Kula z prysznic" to tak konkretnie to serce Luciana. Nie wiedzieć czemu "dusza" została przez zangielszczenie przetłumaczona na "shower"...

Ale to by znaczyło, że mam wszystkie składniki a jednak nie mogę tego zrobić przy stole alchemicznym chyba, że ta Istota Many to co innego niż eliksir
. Ok ten wywar ma tak dziwną nazwę, że nie wiedziałem że o to chodziło.

Co trzeba mieć i gdzie to kupić żeby uzywac pieca u Thekli ?

Artex1988

Artex1988

Użytkownicy
posty40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podpowie ktos gdzie jest 6 opiekun Fahrion?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Artex1988 6 opiekun pojawi się na moście prowadzącym do Klasztory Magów Ognia.

Artex1988

Artex1988

Użytkownicy
posty40
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Voxter123sz

Voxter123sz

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Naprawdę, nikt tu nie wybrał drogi maga ognia ;/ Bo ja nigdy nie znajdę tych rzeczy które chcę Karras ;/

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Up Przecież te lokacje są gdzieś w solucji napisane ... A jak nie to na ruskim forum poszukaj. Robiłem to zadanie ale dawno temu

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Naprawdę, nikt tu nie wybrał drogi maga ognia ;/ Bo ja nigdy nie znajdę tych rzeczy które chcę Karras ;/
Ja wybrałem i pisałem to w tym temacie co najmniej 2 razy.

Zwój znajdziesz w krypcie na farmie Onara, tej od Inubisa.
1. Na latarni Jacka
2. Jaskinia, przed którą siedzi cieniostwór, a w środku jest ogr i Shadow, na prawo od bramy Khorinis.
3. Mała piramida na wykopaliskach, w skrzyni.
4. Na szczycie wieży, obok której jest ranny ork (ta obok Niclasa).
5. Jaskinia od próby ognia.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
To ktoś wie jaki przedmiot do pieca potrzebny ?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Masz obok pieca (drewniana łopata) . Ewentualnie do kupienia u Elisy (tez na farmie Onara)

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Asmal w jakiejś konkretnej godzinie stoi w górnym mieście za budynkiem z Wambo ? I czy będąc już strażnikiem zaatakuje mnie, bo coś mi świta, że chyba tak było w zwykłym Returningu

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone Jakbyś grał pod 1h to bym ci polecił poskramiacz nieumarłych, jest w zatopionej wieży Xardasa, a tak może Uziel albo zabawa z bronią Orków,? Jedna opcja jest trudna druga mało opłacalna. Zawsze możesz poszukać halabard bo jest to broń pod siłę która przebija pancerz. Rozdzierający pazur leży w jaskini bólu z tego co pamiętam to ma 50% penetracji pancerza.

Halabardy nie mają penetracji pancerza , przynajmniej ja takiej nie mam, z tego ca zauważyłem to włócznie mają przebicie pancerza ale wymagają zwinności? No to kiepsko że nie ma żadnej dobrej broni 2h pod siłę  przeciw nieumarłych :/ Dostanie sie do Uriziela odpada zwłaszcza że bronią go legiony nieumarłych , pozostaje mi spróbować zabić Kruka tyle że mam problemy by pozabijać te fale wrogów w trakcie walki z krukiem

:D

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Asmal w jakiejś konkretnej godzinie stoi w górnym mieście za budynkiem z Wambo ? I czy będąc już strażnikiem zaatakuje mnie, bo coś mi świta, że chyba tak było w zwykłym Returningu

DOBRZE Ci świta ;]

@ Kiedy warto odwiedzić Ashtara ? pytam bo niby droga wolna ale stosunkowo silne moby po drodze a nawet boss. Mam 25 lvl 2 rozdział ale kamienni strażnicy za teleportem są bardzo silni

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

22:30

Post połączony: 2017-05-17, 22:29

DOBRZE Ci świta ;]

@ Kiedy warto odwiedzić Ashtara ? pytam bo niby droga wolna ale stosunkowo silne moby po drodze a nawet boss. Mam 25 lvl 2 rozdział ale kamienni strażnicy za teleportem są bardzo silni

Ja bym jednak wrócił do Khorinis i wybił reszte mobków

0 użytkowników
Do góry