Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8884484 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8884484

Odpowiedzi 37317

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Niemy to niestety spieprzyłem sprawę z tym orkiem. Gram magiem wody, bardzo duzo strace?
Tutaj stracisz niezależnie od tego, kim grasz, bo znalazłbyś go później w mieście orków. Nie jest potrzebny do przejścia chyba, ale ja bym zaczynał od nowa.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Po zostaniu przywódcą gildii zabójców Halvor znów będzie od ciebie skupował kosztowności, kopalnia rudy jest w obozie Dextera, gorzej z przetapianiem(kopania rudy do 50 uczy Snipes).

Kopanie rudy mam już wyuczone do 50 z pierwszego rozdziału i przetapianie też bo od Węża się nauczyłem. A kopalnie rudy strzegą własnie te pełzacze-wojownicy no nie wiem spróbuje jak wyskoczą pojedyńczo jakoś dam radę bo w kanionie dałem radę solo ale było ciężko bo stamina spadała zanim ubiłem. Bardziej to mnie dziwi jak Loop wbił ten 23 lvl w 1 rozdziale. Mam wrażenie że ubiłem wszystko z czym dawałem sobie radę w Khorinis a jeśli nawet nie to jednak sporo wpadło w Jarkendarze nie rozumiem takich dysproporcji. Są tu jakieś tajne expowiska poukrywane o których nie wiem ? (Dolina za farmą Onara z L'hivera oczyszczona poza Trollami rzecz jasna)

Ja chodziłem w te same miejsca kilka razy żeby się upewnić że nic nie ma :D jest jeszcze teren obok wiezy Xardasa, porobilem wszystkie zadania jakie mogłem. Jaki miales lvl na koncu 1 rozdzialu?

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak skorzystać z piekarnika aby upiec ciasta? jakiś skrót klawiszy jest do tego ? bo jak normalnie klikam to jedynie mogę smażyć ryby lub mięcho. Nauczyłem się piec ciasta u Tekli.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
No... na patelni nie upieczesz, tylko w piecu u Thekli

B0SSAN0VA

B0SSAN0VA

Użytkownicy
posty26
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak namówić Pyrokara, żeby pomodlił się za Grega i piratów? Gadam z nim o tym i się na mnie tylko wkurwia.

@nieważne, przeczytałem u ruskich i potrzebuję 60 retoryki.

Jak najszybciej wbiję cholerną retorykę? Czytałem wszystkie książki na jakie wpadłem i mam tylko 27.

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No... na patelni nie upieczesz, tylko w piecu u Thekli
oki dzięki znalazłem, trzeba najpierw zajumać taką łopatę do ciasta z magazynku tekli

Post połączony: 2017-05-16, 00:06
Kto może nauczyć regeneracji wytrzymałości i w którym akcie?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
to zalezy,u najemnikow uczy Cord.W innych gildiach to nie wiem ale napewno dla kazdej gildii ktos uczy

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
to zalezy,u najemnikow uczy Cord.W innych gildiach to nie wiem ale napewno dla kazdej gildii ktos uczy
a dla nekromanty ? wiem że Xardas uczy regeneracji many, a wytrzymałości nie wiem kto.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jak namówić Pyrokara, żeby pomodlił się za Grega i piratów? Gadam z nim o tym i się na mnie tylko wkurwia.

@nieważne, przeczytałem u ruskich i potrzebuję 60 retoryki.

Jak najszybciej wbiję cholerną retorykę? Czytałem wszystkie książki na jakie wpadłem i mam tylko 27.

Na nieudanych próbach kradzieży za każde 10 + 1 do retoryki :)

Post połączony: 2017-05-16, 10:14
Kiedy paladyn Albert zleca zadanie na zdobycie planów orków, zadanie z drakarem już wykonałem, chciałbym wybić obóz alberta w zadaniu dla orków , ale nie dostałem jeszcze zadania  z planami od Alberta, mówi coś że nie dostał jakiegoś wzmocnienia ? Czy mogę to zadanie z wybiciem obozu Alberta dla orków zrobić w 4 rozdziale?

:D

bols92

bols92

Użytkownicy
posty20
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ja ponawiam pytanie, czy wie ktoś jak aktywować portal w dolnym poziomie kopalni orków?  Kryształ mam

Master722

Master722

Użytkownicy
posty49
Propsy1
  • Użytkownicy
Mam lvl 24, 2H wojownik. Próbuję przejść przez opuszczoną kopalnię do GD zaraz po Jarkendharze.

Za chuja nie mogę przejść przez pełzaczy-wojowników. Nie umierają po kilku zwojach, a toporem biję ich krytami po 40.

Jestem za słaby na ten etap gry, czy jest na nich jakiś sposób?

Post połączony: 2017-05-16, 10:59
Witam powie mi ktoś gdzie mogę wybrać poziom trudności bo zaczynałem grę już 2 razy i ani przy starcie ani w ustawieniach nie mam opcji zmiany poziomu trudności. 2.0 v0066 z autotranslatorem

To forum coraz bardziej zaskakuje :lol: Może tak... Dokończ rozmowe z Xardasem?

Moze tak juz 2 razy sprawdziłem wszystkie opcje dialogowe i nic nawet nie mam pojecia na jakim poziomie gram
Dostałem sie na farme onara ledwo mam 8lvl siły prawie 120 plus 5 z paska walka bronia ponad 30 % i nie moge pokonac Roula

O kurwa jaki spec gotikowy  :F Jesteś debilem? W razie żeby rozwiać Twoje wątpliwości kolego, wejdź w okno statystyk i zrób skrina, wyjawie Ci Twój poziom trudności

Sam jestes debilem ja nie kwestionuje Twojego profesionalizmu w gothicu i dziekuje za Twoje błyskotliwe rady. Ono palaver Gucho.

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak silni są poszukiwacze? (Ci co pojawiają się w 3 rozdziale?) tacy sami jak ci na bagnach?

Czy są jakieś konsekwencje zaczęcia 3 rozdziału? Ułatwiło by mi to nieco rozgrywkę.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Sam jestes debilem ja nie kwestionuje Twojego profesionalizmu w gothicu i dziekuje za Twoje błyskotliwe rady. Ono palaver Gucho.
http://imgur.com/a/umQ5c
Wchodzisz do gry i naciskasz B , w okienku masz linie "complexity" (jeżeli masz wersję angielską), równolegle do complexity masz wybrany przez siebie poziom trudności.
Czy są jakieś konsekwencje zaczęcia 3 rozdziału? Ułatwiło by mi to nieco rozgrywkę
Ignaz umiera.

Miszczep

Miszczep

Użytkownicy
posty27
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Niemy liczylem na jakies konkrety, czego nie bede mogl zrobic lub zdobyc bo nie widzi mi sie wczytywanie sejwa przed zostaniem czeladnikiem skoro juz jestem na etapie poznego jarkendaru.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Miszczep  Tracisz quest na Muratina , tracisz  szansę na łatwe rozpoczęcie questa na najlepszą kusze w grze(jeśli grasz na trudnym lub legendarnym), tracisz questy na zniszczenie zasobów paladynów, tracisz quest na bycie posłańcem Ur Karrasa ,lub jeżeli staniesz po stronie paladynów zdobycie mikstury siły i tabliczki pod zręczność.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jakie będą konsekwencje jeśli oddam list Ur Karasa Garondowi ?? Czy to jest opłacalne ? Nie zepsuje sobie przez to żadnego questa u orków ?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam lvl 24, 2H wojownik. Próbuję przejść przez opuszczoną kopalnię do GD zaraz po Jarkendharze.

Za chuja nie mogę przejść przez pełzaczy-wojowników. Nie umierają po kilku zwojach, a toporem biję ich krytami po 40.

Jestem za słaby na ten etap gry, czy jest na nich jakiś sposób?

Post połączony: 2017-05-16, 10:59
Witam powie mi ktoś gdzie mogę wybrać poziom trudności bo zaczynałem grę już 2 razy i ani przy starcie ani w ustawieniach nie mam opcji zmiany poziomu trudności. 2.0 v0066 z autotranslatorem

To forum coraz bardziej zaskakuje :lol: Może tak... Dokończ rozmowe z Xardasem?

Moze tak juz 2 razy sprawdziłem wszystkie opcje dialogowe i nic nawet nie mam pojecia na jakim poziomie gram
Dostałem sie na farme onara ledwo mam 8lvl siły prawie 120 plus 5 z paska walka bronia ponad 30 % i nie moge pokonac Roula

O kurwa jaki spec gotikowy  :F Jesteś debilem? W razie żeby rozwiać Twoje wątpliwości kolego, wejdź w okno statystyk i zrób skrina, wyjawie Ci Twój poziom trudności

8 lvl i 120 siły?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Hearthstone Jeżeli chcesz oddać list Garondowi, to upewnij się że możesz już rozmawiać z  Ur thrallem. Po oddaniu listu Garond da ci miksturę do max. HP, i dostaniesz zadanie na zabicie orkowego posłańca który znajduje się w tym samym miejscu co ciało Dena(tego gościa z questa od Brtutusa). Ur karras będzie trochę wkurzony i to tyle. Posłaniec orkó ma przy sobie klucz, który musisz "przeczytać" jak znajdzie się w ekwipunku, klucz otwiera skrzynie na dachu domów w mieście orków,w skrzyni znajduje się tabliczka do zręczności, mikstura do siły i jakieś rośliny.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Po zostaniu przywódcą gildii zabójców Halvor znów będzie od ciebie skupował kosztowności, kopalnia rudy jest w obozie Dextera, gorzej z przetapianiem(kopania rudy do 50 uczy Snipes).

Kopanie rudy mam już wyuczone do 50 z pierwszego rozdziału i przetapianie też bo od Węża się nauczyłem. A kopalnie rudy strzegą własnie te pełzacze-wojownicy no nie wiem spróbuje jak wyskoczą pojedyńczo jakoś dam radę bo w kanionie dałem radę solo ale było ciężko bo stamina spadała zanim ubiłem. Bardziej to mnie dziwi jak Loop wbił ten 23 lvl w 1 rozdziale. Mam wrażenie że ubiłem wszystko z czym dawałem sobie radę w Khorinis a jeśli nawet nie to jednak sporo wpadło w Jarkendarze nie rozumiem takich dysproporcji. Są tu jakieś tajne expowiska poukrywane o których nie wiem ? (Dolina za farmą Onara z L'hivera oczyszczona poza Trollami rzecz jasna)

Ja chodziłem w te same miejsca kilka razy żeby się upewnić że nic nie ma :D jest jeszcze teren obok wiezy Xardasa, porobilem wszystkie zadania jakie mogłem. Jaki miales lvl na koncu 1 rozdzialu?

Już nie pamiętam chyba coś w granicach 16-18 ale bardziej od lvl dziwi mnie jak tą siłę wbiłeś bo mam teraz lvl podobny a siły o 25 mniej. Jak się tego ciasta z mięsa nauczyć Thekla nie ma żadnych opcji tylko ta Szarlotka była i ją już umiem robić. Kiedy najlepiej iść do Ashtara ? zauwazyłem że jest tam dosyć silna obstawa i nie łatwo się do niego dopchać

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone Jeżeli chcesz oddać list Garondowi, to upewnij się że możesz już rozmawiać z  Ur thrallem. Po oddaniu listu Garond da ci miksturę do max. HP, i dostaniesz zadanie na zabicie orkowego posłańca który znajduje się w tym samym miejscu co ciało Dena(tego gościa z questa od Brtutusa). Ur karras będzie trochę wkurzony i to tyle. Posłaniec orkó ma przy sobie klucz, który musisz "przeczytać" jak znajdzie się w ekwipunku, klucz otwiera skrzynie na dachu domów w mieście orków,w skrzyni znajduje się tabliczka do zręczności, mikstura do siły i jakieś rośliny.

Mikstura hp i siły , zdecydowanie opłacalne :D co do reputacji u orków to i tak można nabić dużo więcej niż 100 więc nic nie tracę

Gdzie znaleść klucz do skrzyni w kajucie orka dowódcy na tym drakarze , przy jego ciele nie było żadnego klucza?

Tych orków na plaży obok Drakaru można wybić, czy są do czegoś potrzebni ?

0 użytkowników
Do góry