Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8819380 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8819380

Odpowiedzi 37317

varingam345

varingam345

Użytkownicy
posty27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam, mam problem. Robie misje cargo ore z ruda. Znalazlem ta jaskine, mam zapis w dzienniku ale sakiewki brak :( przeuszkalem cala jaskinie 10 razy i jej nie ma. Jest moze jakis kod zeby ta sakiewke ogarnac? chcialem przekuc pancerz rycerza a tu lipa ^^

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@varingam345
Ona jest zakopana, powinien gdzieś tam być 'X' gdzie trzeba kopać.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Najpierw to Ty musisz Alepha znaleźć  :D

bols92

bols92

Użytkownicy
posty20
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem z zadaniem od ur-karrasa, mianowicie chodzi o zadanie difficult choice, oblazłem już chyba cała górnicza dolinę i nie mogę znaleźć tych całych ukrytych zasobów paladynów, będę wdzięczny za odpowiedź.
To nie było to zadanie, gdzie musisz zabić tych paladynów, którzy ukrywają się przy obozie Netbeka?

Nie wiem mi się wydawało że trzeba odszukać ukryte zasoby paladynów ale mogę się mylić, zrobię to jak piszesz z Save/load i zobaczę

Post połączony: 2017-05-15, 15:56
witam, mam problem. Robie misje cargo ore z ruda. Znalazlem ta jaskine, mam zapis w dzienniku ale sakiewki brak :( przeuszkalem cala jaskinie 10 razy i jej nie ma. Jest moze jakis kod zeby ta sakiewke ogarnac? chcialem przekuc pancerz rycerza a tu lipa ^^

Jeżeli znalazłeś szkielet Alepha to musisz udać się do Xardasa, potem musisz wejść do tej jaskini pod wodą, do tej do której wchodzi się przy zejściu z przełęczy, obok wysepki z topielcami i dopiero po tym masz ukryty "X"

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Gdzie zdobyć klucz do skrzyni w  obozie goblinów pustelników na pustyni Adanosa ? Boss goblinów go nie miał?

:D

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone
Ten boss dawał questa i chyba za tego questa się dostawało klucz do tej skrzyni.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone
Ten boss dawał questa i chyba za tego questa się dostawało klucz do tej skrzyni.

Dawał questa, tyle że kiedy zbliżam się do tego obozu to gobliny się na mnie rzucają ?? Zawsze mogę wczytać save z przed walki z tym bossem ? Jak z nim pogadać (Nie chodzi o goblina obok wieży Xardasa)

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
@Hearthstone

Dawał questa, tyle że kiedy zbliżam się do tego obozu to gobliny się na mnie rzucają ?? Zawsze mogę wczytać save z przed walki z tym bossem ? Jak z nim pogadać (Nie chodzi o goblina obok wieży Xardasa)
Musisz założyć "goblinie ulumulu" dostawało się je od tego goblina przy wieży xardasa

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone

Musisz założyć "goblinie ulumulu" dostawało się je od tego goblina przy wieży xardasa

Ok domyśliłem się i już wykonałem to zadanko z totemem :) Dzięki za pomoc  :ok:

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Mam zadanie 'Missing' od garonda, i utknąłem na takim czymśjak:
Trochę głpio bo nie wiem jak wstawić zdjęcie, ale "all prisoners fall or iron mine orcs or their stomach. i have only one thing- try somehow to get in there and find out if  any of the prisoners paladin. But ur thrall refused to talk about it because they do not trust me. we must somehow fix it" tak to wygląda... i co mam teraz zrobić?

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@arminvanbuuren Nie mam czasu przeglądać całej solucji. To ktoś coś wie kogo mogę przyjąć do swojej posiadłości? (Mowa tutaj o wieży dextera)

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Ile jest tych kamiennych strażników co mają fragmenty tej tabliczki, niby pięciu, czterech znalazłem ale piątego z anic nie mogę znaleść już łażę z godzinę po tej pustyni, może jest gdzieś ukryty ?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@arminvanbuuren Nie mam czasu przeglądać całej solucji. To ktoś coś wie kogo mogę przyjąć do swojej posiadłości? (Mowa tutaj o wieży dextera)
W temacie solucja i porady przed ostatnia strona. Wybacz że nie dałem od razu linka, obyś sie nie przemęczył :F

Master722

Master722

Użytkownicy
posty49
Propsy1
  • Użytkownicy
Witam powie mi ktoś gdzie mogę wybrać poziom trudności bo zaczynałem grę już 2 razy i ani przy starcie ani w ustawieniach nie mam opcji zmiany poziomu trudności. 2.0 v0066 z autotranslatorem

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
W temacie solucja i porady przed ostatnia strona. Wybacz że nie dałem od razu linka, obyś sie nie przemęczył :F

Wiem właśnie się kieruję tą solucją pisze tam o 5 fragmentach płytki ze strażników ale nie ma ich lokalizacji , znalazłem cztery a nigdzie piątego??

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam powie mi ktoś gdzie mogę wybrać poziom trudności bo zaczynałem grę już 2 razy i ani przy starcie ani w ustawieniach nie mam opcji zmiany poziomu trudności. 2.0 v0066 z autotranslatorem

To forum coraz bardziej zaskakuje :lol: Może tak... Dokończ rozmowe z Xardasem?

Master722

Master722

Użytkownicy
posty49
Propsy1
  • Użytkownicy

Moze tak juz 2 razy sprawdziłem wszystkie opcje dialogowe i nic nawet nie mam pojecia na jakim poziomie gram
Dostałem sie na farme onara ledwo mam 8lvl siły prawie 120 plus 5 z paska walka bronia ponad 30 % i nie moge pokonac Roula

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
Gdzie znajdę sprzęt Wenzela?

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
4 strona solucji,zapraszam.Ciezko znalezc ?

Post połączony: 2017-05-15, 18:33
Gdzie znajdę sprzęt Wenzela?
pod wodospadem(obok obozu Grimesa)

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Moze tak juz 2 razy sprawdziłem wszystkie opcje dialogowe i nic nawet nie mam pojecia na jakim poziomie gram
Dostałem sie na farme onara ledwo mam 8lvl siły prawie 120 plus 5 z paska walka bronia ponad 30 % i nie moge pokonac Roula

O kurwa jaki spec gotikowy  :F Jesteś debilem? W razie żeby rozwiać Twoje wątpliwości kolego, wejdź w okno statystyk i zrób skrina, wyjawie Ci Twój poziom trudności

0 użytkowników
Do góry