Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8862862 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8862862

Odpowiedzi 37317

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zbugowałem zjawe i mogłem ją lać bez użycia broni srebrnej xD

Spotkałem 1 skrzynie pułapkę w ratuszu ile trzeba agi by się ona nie uruchomiła?

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
W mieście orków wykonałem zadania: mercenary orcs, mor gift, old sword hart, sword for leader, flask with grog, earn the respect of tag-nora, book for hush nara, dragon masters, hunting muritana. A w aktywnych mam jeszcze weapons great hunter i weapons orcs przy czym u kowala nie mam żadnej opcji aby nauczył mnie walczyć albo kuć broń orkową. Sprawdzałem u Yorgena i tych dwóch myśliwych czy mają coś do powiedzenia ale nie, nie ma żadnej nowej opcji dialogowej. Bardzo mi zależy aby to naprawić ktoś ma może jakiś pomysł ?

Post połączony: 2017-05-13, 01:52
I mam 66 retoryki.
Niemasz w dzienniku questa u Hush-Nara orcs sanctuary i z demonem na bagnach (tego 2 chyba dostaje się dopiero po wykonaniu questa orcs sanctuary)?
nie, nie mam
Spróbuj pojść na bagna i zabić tego demona, i sprawdź czy zmieni się coś u Hush-Nara albo Ur-Thralla
Niemasz w dzienniku questa u Hush-Nara orcs sanctuary i z demonem na bagnach (tego 2 chyba dostaje się dopiero po wykonaniu questa orcs sanctuary)?

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Ponawiam pytanie:
Jak walczyć z poszukiwaczami ?

:D

Holor

Holor

Użytkownicy
posty15
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie, w 5 rozdziale, można na szybko załatwić jakiś pancerz dla Cliffa, aby pomóc mu w ucieczce?

(i propo 5 rozdziału, bo podobno od niego można było przejść przez portal w świątyni z przemienionym Krukiem, ale nic takiego u mnie się nie dzieje)

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone
Wyciągasz broń -> podchodzisz -> uderzasz dopóki jego zdrowie nie będzie równe "0".

@Holor
Nie masz żadnej starej zbroi? Może pancerz z płytek pełzaczy?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Gdzie, w 5 rozdziale, można na szybko załatwić jakiś pancerz dla Cliffa, aby pomóc mu w ucieczce?

(i propo 5 rozdziału, bo podobno od niego można było przejść przez portal w świątyni z przemienionym Krukiem, ale nic takiego u mnie się nie dzieje)

Przeczytaj solucję, by przejść przez portal poza szponem beliara są potrzebne jeszcze odpowiednie atrybuty :

z pazurami w ekwipunku, musisz być zalogowany w portalu. Pojawi się okno dialogowe z „enter”. Wymagania dla gg Osiągi:
Zdrowie to nie mniej niż 2000 i nie więcej niż 7500.
Siła / zwinność z nie mniej niż 350 i nie więcej niż 850
many nie mniej niż 800 i nie więcej niż 2500.
Jeżeli wartość swoich funkcji nie są w tych zakresach, nie można iść i grać napisze „jesteś zbyt słaby, aby przejść przez portal” lub „jesteś zbyt silne, aby przejść przez portal.” Należy pamiętać, że lokalizacja jest bardzo trudny i pełen silnych potworów. Dobrze przygotować się do niego, ponieważ z tego będzie na końcu. Zrobić / kupić więcej eliksir życia, czystej energii magicznej energii (jeśli jesteś magiem), przyspieszenie eliksirów, odtrutki, alkoholu (od choroby) ...

To wymagane 800 many to chyba tylko dla maga ? Wojownik musi mieć minimum 2k hp i 350 siły by przejść przez portal :) Patrząc opis tej misji to zwykły loch z przeciwnikami i do tego chory poziom trudności tam jest :/

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie co do skarbów grega jak się nazywa srebrna misa silver plate, silver chalice czy jescze inaczej bo puchar to będzie cup

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
Ponawiam pytanie:
Jak walczyć z poszukiwaczami ?
Najlepiej po prostu w nich wbiegiwać i bić w biegu maksymalnie raz no może 2 razy zada ci dmg

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

Holor

Holor

Użytkownicy
posty15
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone
Wyciągasz broń -> podchodzisz -> uderzasz dopóki jego zdrowie nie będzie równe "0".

@Holor
Nie masz żadnej starej zbroi? Może pancerz z płytek pełzaczy?
Głupi byłem i sprzedałem za bryłki u Darriona :(
Jeszcze sprawdzę czy któraś ze zbroi złodziei będzie mu odpowiadać

Przeczytaj solucję, by przejść przez portal poza szponem beliara są potrzebne jeszcze odpowiednie atrybuty :

z pazurami w ekwipunku, musisz być zalogowany w portalu. Pojawi się okno dialogowe z „enter”. Wymagania dla gg Osiągi:
Zdrowie to nie mniej niż 2000 i nie więcej niż 7500.
Siła / zwinność z nie mniej niż 350 i nie więcej niż 850
many nie mniej niż 800 i nie więcej niż 2500.
Jeżeli wartość swoich funkcji nie są w tych zakresach, nie można iść i grać napisze „jesteś zbyt słaby, aby przejść przez portal” lub „jesteś zbyt silne, aby przejść przez portal.” Należy pamiętać, że lokalizacja jest bardzo trudny i pełen silnych potworów. Dobrze przygotować się do niego, ponieważ z tego będzie na końcu. Zrobić / kupić więcej eliksir życia, czystej energii magicznej energii (jeśli jesteś magiem), przyspieszenie eliksirów, odtrutki, alkoholu (od choroby) ...

To wymagane 800 many to chyba tylko dla maga ? Wojownik musi mieć minimum 2k hp i 350 siły by przejść przez portal :) Patrząc opis tej misji to zwykły loch z przeciwnikami i do tego chory poziom trudności tam jest :/

Hmm, to dziwne, bo zaraz po pokonaniu Kruka mogłem w ogóle podejść do tego portalu i mieć ten napis "nie jesteś jeszcze gotowy", a teraz nic nie mam (4500 hp, 400 siły), mana... no bez przesady, gram paladynem. Teraz, gdy podchodzę, to nawet nie mogę się do tego portalu "zalogować", po prostu chodzę sobie po nim i tyle z tego wychodzi.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
1) Skrzynia w ratusza obok galahada czy jest do jakiegoś zadania, jak ją otwieram ciągle zabija mnie pułapka?? ile trzeba mieć hp by przeżyć otwarcie tej skrzyni mam 1300 hp i umieram po otwarciu skrzyni są tam ciekawe klejnoty

2) Skrzynia w dawnym domu rączki w zewnętrznym pierścieniu , gdzie jest do niej klucz?

3) Czy ciemne grzyby przydają się na coś , są z nich jakieś mikstury bądź dają jakies premie po zjedzeniu bo mam ich już ponad 800

Post połączony: 2017-05-13, 15:32
@Holor
Przeczytaj w solucji , jest tam coś o jakimś bugu , trzeba mieć runę zamiast szponu ale ten bug był na wersji 065, być może nie został naprawiony,  w każdym razie w solucji masz opis jak sobie poradzić z tym błędem

Holor

Holor

Użytkownicy
posty15
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1) Skrzynia w ratusza obok galahada czy jest do jakiegoś zadania, jak ją otwieram ciągle zabija mnie pułapka?? ile trzeba mieć hp by przeżyć otwarcie tej skrzyni mam 1300 hp i umieram po otwarciu skrzyni są tam ciekawe klejnoty

2) Skrzynia w dawnym domu rączki w zewnętrznym pierścieniu , gdzie jest do niej klucz?

3) Czy ciemne grzyby przydają się na coś , są z nich jakieś mikstury bądź dają jakies premie po zjedzeniu bo mam ich już ponad 800

Post połączony: 2017-05-13, 15:32
@Holor
Przeczytaj w solucji , jest tam coś o jakimś bugu , trzeba mieć runę zamiast szponu ale ten bug był na wersji 065, być może nie został naprawiony,  w każdym razie w solucji masz opis jak sobie poradzić z tym błędem

1. Cassia w 3 rozdziale (o ile się nie mylę) i przy odpowiedniej ilości zręczności daje Ci questa na otworzenie tejże skrzynki
2. Także od Cassi, ale to już rozdział wyżej(albo dwa) + dużo zręki wymagane, 250 jeśli dobrze kojarzę
3. Z ciemnych grzybów to ja pamiętam, że gulasz się robiło na manę, czy można z nich mixy robić to nie pamiętam

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wersja 66.1. Pytanie o zarabianie kasy, gram magiem co jest kosztowne, czy opłaca się biorąc pod uwagę wydane punkty nauki wziać Harada jako mistrza i wyumieć el bestardo i 50 wydobywania rudy, wiem że ruda jest nieskończona, są jakieś porównywalne metody robienia kasy ? Widziałem, że myśliwi nie płacą już tak dobrze jak w returningu 1, a dobry mag to bogaty mag.

Post połączony: 2017-05-13, 16:43
jeszcze pytanko co ile można brać dary od bóstwa, czy to jest co rozdział czy co jakiś czas?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wersja 66.1. Pytanie o zarabianie kasy, gram magiem co jest kosztowne, czy opłaca się biorąc pod uwagę wydane punkty nauki wziać Harada jako mistrza i wyumieć el bestardo i 50 wydobywania rudy, wiem że ruda jest nieskończona, są jakieś porównywalne metody robienia kasy ? Widziałem, że myśliwi nie płacą już tak dobrze jak w returningu 1, a dobry mag to bogaty mag.

jeszcze pytanko co ile można brać dary od bóstwa, czy to jest co rozdział czy co jakiś czas?
Dary od bóstwa podobno co 10 leveli, natomiast jako mistrza od robienia kasy polecam Bospera. Skupujesz drewno i smołę od Thorbena, a z tym za jedną skórę cieniostwora masz 5 łuków, które trochę kosztują.

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dary od bóstwa podobno co 10 leveli, natomiast jako mistrza od robienia kasy polecam Bospera. Skupujesz drewno i smołę od Thorbena, a z tym za jedną skórę cieniostwora masz 5 łuków, które trochę kosztują.

Nie widziałem nigdzie akcji ze smołą na robienie łuków, jest to już w akcie 1 ?. Czyli smoła +skóra +drewno = 5 łuków? cieniostwory nie są takie popularne.

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To ile trzeba wyłożyć hajsu by taki dar otrzymać, to samo u darona?

@Hearthstone nie wiem ja zjadłem poand 50 i żadnego bonusu to użyje ich do ciast, a jest tyle żarcia i picia co dają premie a nic nie dają, moze na wyższym poziomie?

@Problemix ja w nk za mistrza wybrałem constantino, ale tutaj nie widze problemu chyba ponad 10k zarobiłęm w 1 rozdziale i jescze go nie skończyłem.

Trofea oddaj myśliwemu co skupuje je. złoto i srebro do halvora ale uważaj bo skarby grega tez przyjmuje. No i gra w kości: kardiff, raul, salandir, orlan 1k golda na dzień za samą grę w kości (ograj kardiffa pare razy to ci powie o pozostałych maniakach), jako najemnik z retoryką minimum 250 hajsu dzienie od onara a bez retoryki minimum 250 na tydzień, no i haracz od kardiffa za przepędzenie moe (hajs się skupuje z każdym dniem)

Post połączony: 2017-05-13, 17:36
kardiff tez skupuje surowe mięso ale bardziej się opłaca je dac do mięsnego jeża  xD

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Ktoś odpowie czy warto się uczyć tych zup od Snafa ?

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
-Gulasz Mięsny – Premia +1 Mana
-Gulasz z Mięsa Kopacza – Premia +1 Ochrony przed magią
-Gulasz z Ciemnych Grzybów – Premia +1 Mana

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co daje nam mikstura z głów polnych pełzaczy?

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Co daje nam mikstura z głów polnych pełzaczy?
Inteligencję.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Kurde co za żałosne te premie w tym 2.0 To w ogóle strata czasu robić te zupy no chyba, że wymagają góra po 10-15 grzybów/mięsa

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

0 użytkowników
Do góry