Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8851015 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8851015

Odpowiedzi 37317

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Kurde co za żałosne te premie w tym 2.0 To w ogóle strata czasu robić te zupy no chyba, że wymagają góra po 10-15 grzybów/mięsa

Zupy są nie opłacalne :) Za to gulasz z ciemnych grzybów (Snaf) daje 1 do many, ciasta też mają świetne bonusy i są dość łatwe do zrobienia :)

:D

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kompoty są opłacalne z tych jagód i roślin leczniczych masz +10hp i 60 wita odnawia

deser3

deser3

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie odnośnie miasta orków. Gdzie jest Ur Karras? Chodzę wszędzie i nigdzie go nie ma.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
1) Czy bonus siły +1 za wykucie 10 mieczy dostaje się bez końca czy jest jakiś limit?
2) Kiedy Matteo uczy 2 poziomu jubilerstwa jestem w 3 rozdziale ale Matteo nie ma żadnej nowej opcji dialogowej poza handlem ? Aktualnie mogę wyrabiać stalowe pierścienie ? Kiedy będe mógł się nauczyć złotych i z rudy?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Pytanie odnośnie miasta orków. Gdzie jest Ur Karras? Chodzę wszędzie i nigdzie go nie ma.

A uratowałeś go w 1 rozdziale?

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie zdobyć dusze do szponu beliara ?

Post połączony: 2017-05-13, 21:44
Chyba potrzebuje mora ulartu ale gdzie i jak JE zrobić

deser3

deser3

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy

A uratowałeś go w 1 rozdziale?

Nie, widocznie to przeoczyłem.

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
Gdzie zdobyć dusze do szponu beliara ?

Post połączony: 2017-05-13, 21:44
Chyba potrzebuje mora ulartu ale gdzie i jak JE zrobić
Musisz pogadać Xardasaem->Melchiorem(znajdziesz go w miejscu ucieczki Rengaru. Później idziesz do lorda Hagena i wykradasz mu klucz, po czym udajesz się na wyspę Etlu( teleport do niej znajduje się w jaskini przy zbieraczach niedaleko czarnego trola. Idziesz na wyspę i wykradasz paladynom klucz do miejsca z amuletem (możesz zabić ich lub wypić potke na niewidzialność) po zdobyciu klucza. Idziesz za obóz paladynów gdzie spotykasz mieszkańca tej wyspy i zdradza ci gdzie jest amulet. Przechodzisz przez most, wchodzisz do pomieszczenia, zabijasz mrocznych paladynów, zabierasz amulet i wracasz do Xardasa. Po rozmowie z naszym nekro idziemy do kapliczki beliara i wybierasz odpowiednią kwestie (już nie pamiętam jaką dokładnie ale musisz mieć 100 karmy u beliara). Po wszystkim masz swoja runę. Przywołujesz demona, podczas rozmowy z nim wybierasz że chcesz użyć mora-ulart. Zabijasz go, zabierasz loot i idziesz do kapliczki beliara gdzie ulepszasz szpon.
solucja:
http://rpgrussia.com/index.php?topic=8771.msg267301#msg267301

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Ponawiam pytania:

1) Czy bonus siły +1 za wykucie 10 mieczy dostaje się bez końca czy jest jakiś limit?
2) Kiedy Matteo uczy 2 poziomu jubilerstwa jestem w 3 rozdziale ale Matteo nie ma żadnej nowej opcji dialogowej poza handlem ? Aktualnie mogę wyrabiać stalowe pierścienie ? Kiedy będe mógł się nauczyć złotych i z rudy?

Provd

Provd

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone
2. W 4 ze złota, w 5 z rudy

Gdzie jest holybow(czy jakoś tak) w wersji 066 hotfix 5.1? Wcześniej był w kopalni orków w skrzyni koło teleportu.

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Pytania:
1. Kto mnie nauczy broni orkowej(walka)?
2. Gdzie jest ten mieczyk tego Harta z miasta orków?
3. Jakimi misjami zdobędę szacunek orków?

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
Pytania:
1. Kto mnie nauczy broni orkowej(walka)?
2. Gdzie jest ten mieczyk tego Harta z miasta orków?
3. Jakimi misjami zdobędę szacunek orków?
1.W kopalni orków na samym dole znajdziesz Urtaca
2.w starym obozie w zamku. Leży w magazynie paladynów. Drzwi do magazynu są zamknięte, klucz do nich ma  Engor 
3.puchar wojskowy Farroka/Morr Gift/Książka dla Hushnara tyle ci powinno wystarczyć do zebrania odpowiedniej ilości respektu
a tu masz liste wszyskich zadań z respektem:
http://rpgrussia.com/index.php?topic=8771.msg269575#msg269575

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Nauka jubilerstwa ze złota w 4 rozdziale , musieli chyba coś zmienić w solucji jest 3 rozdział ?

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
1. Jak się dostanę do kopalni orków? Po jakiej misji?
2. Ur-thrall po rozmowie o swiatyni sniacego mówi mi żebym sobie poszedł zanim się zdenerwuje. Coś ominałem? Czy to jakiś bug? Czy muszę zrobić jakiś quest?

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Gdzie jest Cor Angar?
2. Jak dojść do obozu na bagnie w kolonii?
3. Warto pofarmić trochę golda na kopaniu żelaza-robienia mieczy żeby wydać złoto na karmę u Bogów?
4. Jest jakiś inny item który pozwala na chodzenie wśród orków bez ulu mulu? Nie wyobrażam robienia areny orków z tym gównem, 1 walkę po 40 minutach poddałem...

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jest w grze jakaś dobra broń na nieumarłych? Mając 200 siły i 260 dmg ciężki miecz z rudy broń nie wiele robie tym silniejszym szkieletom co mają po 4k HP :/ Przez to jaskinia bólu jest dla mnie niewykonalna w 3 rozdziale :/

Post połączony: 2017-05-13, 23:42
1. Gdzie jest Cor Angar?
2. Jak dojść do obozu na bagnie w kolonii?
3. Warto pofarmić trochę golda na kopaniu żelaza-robienia mieczy żeby wydać złoto na karmę u Bogów?
4. Jest jakiś inny item który pozwala na chodzenie wśród orków bez ulu mulu? Nie wyobrażam robienia areny orków z tym gównem, 1 walkę po 40 minutach poddałem...

1) za palisadą orków
2) Również za palisadą orków (żeby dostać się za palisadę musisz iść w stronę cmentarzyska orków)
3) Średnio opłacalne no chyba że naprawdę potrzebujesz karmy danego boga
4) Tutaj nie wiem ale słyszałem o zbroji najemnika orków domyślam się że jest dostępna dopiero po dolinie cieni albo kupujesz za bryłki rudy

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Co do 4 punktu, to możesz dostać szatę/zbroję orka, zależnie od gildii. Dostajesz chyba po zrobieniu świątyni śniącego.

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Czemu urthall nie chce pozwolić mi na wejście do światyni śniącego? Pisze żebym już szedł i nie denerwował go. Jakie misje muszę wypełnić przed tym aby z nim porozmawiać? Jest tylko jedna opcja rozmowy która ciągle się powtarza...

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
Czemu urthall nie chce pozwolić mi na wejście do światyni śniącego? Pisze żebym już szedł i nie denerwował go. Jakie misje muszę wypełnić przed tym aby z nim porozmawiać? Jest tylko jedna opcja rozmowy która ciągle się powtarza...
Musisz zabić demona na bagnach

Spoiler
ver. 0.65

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odnośnie tej karmy u bogów to chodzi o statystyki, 30 lvl i 160 siły, a na youtube widziałem że gościu miał chyba dużo ponad 200... Jakaś rada?

A i gdzie dokładnie ten Cor Angar? Bagna znalazłem i chyba będe próbował się przez nie przebijać.

0 użytkowników
Do góry