Mam kilka pytań:
1. Jak nauczyć się otwierania zamków? Lehmar nie ma książki dla Thorbena po pobiciu, a gildia złodziei nie chce mnie uczyć
2. Jak skończę cały wątek gildii zabójców to nadal mogę ich wydać Andre jako strażnik? Jeśli nie, to czy nagroda za nich jest opłacalna?
3. Jak chce się nauczyć siły, albo walki bronią jednoręczną to nie mogę, bo przekraczam limit szkolenia. Czym jest ten limit, gdzie można to zobaczyć i jak zwiększyć?
4. W co warto inwestować na starcie jako strażnik miejski?
Z góry dziękuje za odpowiedzi
Odp1: dolaczyć do gildii zlodziei musisz najpierw, najcieżej będzie z notatką Halvora bo tam jest boss bandytów w jaskini, ja poprosiłem MIke aby poszedl ze mną na farmę Akila i wyciągałem pojedyńczo do niego sztuki bandziorów aby MIke mi nabijal expa, i go leczylem potkami. Z bosem trzeba mu pomóc bo padnie.
Odp3: Limit masz ustawiony jak zbliżasz się do progu, nie można już dodawac 5 pkt przy np 49 punktach, trzeba po 1 punkcie aż miniesz próg i dalej normalnie
Post połączony: 2017-05-07, 16:40
Mam poziom trudny, to 30 liczy się właśnie z paskiem czy bez, bo jeśli z to mam 32 i dupa. Wersja 0066,1
bonusy sie licza ale chyba trzeba miec z bonusami 40 na trudnym
Post połączony: 2017-05-07, 16:44
Ponawiam pytanko bo zginie w masie innych

czy można naumieć się wydobywania rudy jeszcze w akcie 1 przed rozmową z Hagenem i od kogo. Ten koleś z farmy Lobarta uczy dopiero po wizycie w górniczej dolinie, więc odpada.