Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8876312 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8876312

Odpowiedzi 37317

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak się nazywają po angielsku te skarby grega z khorinis i gdzie je zdobede? bo przypadkowo oddałem je w porcie rybakowi i musze zdobyć chyba misę i kielich.

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
jak zabic bossa trollow na pustyni i tych straznikow co maja po 20k hp?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
jak zabic bossa trollow na pustyni i tych straznikow co maja po 20k hp?
Zblokować ich na ścianie itp aby   oni cię nie trafiali ale ty ich tak.

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema.
Mam problem ze zwojem który znalazłem w starej wieży Xardupy otóż gdy ten goblin mowi zebym uzył tego zwoju to wyświetla mnie sie napis nie w tym miejscu :/ a stoje obok niego i nawet mam jego zaznaczonego. (chodzi o ten quest spirit goblin)

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak się nazywają po angielsku te skarby grega z khorinis i gdzie je zdobede? bo przypadkowo oddałem je w porcie rybakowi i musze zdobyć chyba misę i kielich.
Amulet, kielich, sakiewka i coś jeszcze.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Czy warto uczyć się wydobwania rudy na maxa? Skoro złoża są nieskończone to chyba jest to zupełnie nieopłcalne?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zostać tym śmiesznym magiem wody? Mam 30inta, 103many, inta nie mam już gdzie nabijać, bo praktycznie wszystko co mogłem przeczytałem, alchemii się wyuczyłem, a hajsu mam tragicznie mało...  wersja 0066,1

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy warto uczyć się wydobwania rudy na maxa? Skoro złoża są nieskończone to chyba jest to zupełnie nieopłcalne?
Dopiero od 60 zaczyna Ci jakos sie wydobywać wcześniej za mała szansa jest

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak zostać tym śmiesznym magiem wody? Mam 30inta, 103many, inta nie mam już gdzie nabijać, bo praktycznie wszystko co mogłem przeczytałem, alchemii się wyuczyłem, a hajsu mam tragicznie mało...  wersja 0066,1
Nieprawda, że nie masz gdzie. Rób mikstury.

Jeżeli serio masz tak mało inteligencji, to musiałeś sporo rzeczy ominąć.

Bezio47

Bezio47

Użytkownicy
posty51
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak mam rozpocząć misję  u Eddy i Ignaza bo potrzebuję by porozmawiać z mistrzami. A nic mi u nich nie piszę.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak mam rozpocząć misję  u Eddy i Ignaza bo potrzebuję by porozmawiać z mistrzami. A nic mi u nich nie piszę.
Eddzie musisz dać posążek Innosa, który możesz znaleźć w magazynie, tam gdzie jest paczka z bagiennym zielem. Dla Ignaza zrobić zadanie ze zwojem zapomnienia chyba.

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nieprawda, że nie masz gdzie. Rób mikstury.

Jeżeli serio masz tak mało inteligencji, to musiałeś sporo rzeczy ominąć.

Dobiłem alchemie do 42% i mam 32inta, więc nie wydaje mi się żeby to była wina alchemii, chyba że na początku 2 rozdziału obowiązkowo trzeba mieć 80-100...(poziom trudny) Dalej ciężko będzie działać z alchemią, bo najzwyczajniej w świecie nie mam już hajsu

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę srebrną misę bo starą oddałem za hajs;d

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ziomeczki gram pod zręczność gdzie dostanę jakaś fajną szpade w 1 rozdziale?

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań:
1. Jak nauczyć się otwierania zamków? Lehmar nie ma książki dla Thorbena po pobiciu, a gildia złodziei nie chce mnie uczyć
2. Jak skończę cały wątek gildii zabójców to nadal mogę ich wydać Andre jako strażnik? Jeśli nie, to czy nagroda za nich jest opłacalna?
3. Jak chce się nauczyć siły, albo walki bronią jednoręczną to nie mogę, bo przekraczam limit szkolenia. Czym jest ten limit, gdzie można to zobaczyć i jak zwiększyć?
4. W co warto inwestować na starcie jako strażnik miejski?
Z góry dziękuje za odpowiedzi

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
- Jeżeli chodzi o czar na goblina to z tego co pamiętam trzeba go rzucić w wieży Xardasa.

-aby porozmawiac z Eddą i innymi pogadaj najpierw ze strażniekiem Paulem on Ci powie że musisz kupić i nałożyć ubranko mieszkańca od Hanny

- na maga Inta wystarczy 30 jak Casual poziom trudnosci, pamietaj ze pasek nowicjusza daje +5

Post połączony: 2017-05-07, 16:34
A teraz ja mam pytanko czy można naumieć się wydobywania rudy jeszcze w akcie 1 przed rozmową z Hagenem i od kogo. Ten koleś z farmy Lobarta uczy dopiero po wizycie w górniczej dolinie, więc odpada.

Post połączony: 2017-05-07, 16:35
Rudy żelaza dodam

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam poziom trudny, to 30 liczy się właśnie z paskiem czy bez, bo jeśli z to mam 32 i dupa. Wersja 0066,1

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań:
1. Jak nauczyć się otwierania zamków? Lehmar nie ma książki dla Thorbena po pobiciu, a gildia złodziei nie chce mnie uczyć
2. Jak skończę cały wątek gildii zabójców to nadal mogę ich wydać Andre jako strażnik? Jeśli nie, to czy nagroda za nich jest opłacalna?
3. Jak chce się nauczyć siły, albo walki bronią jednoręczną to nie mogę, bo przekraczam limit szkolenia. Czym jest ten limit, gdzie można to zobaczyć i jak zwiększyć?

Odp1: dolaczyć do gildii zlodziei musisz najpierw, najcieżej będzie z notatką Halvora bo tam jest boss bandytów w jaskini, ja poprosiłem MIke aby poszedl ze mną na farmę Akila i wyciągałem pojedyńczo do niego sztuki bandziorów aby MIke mi nabijal expa, i go leczylem potkami. Z bosem trzeba mu pomóc bo padnie.
Odp3: Limit masz ustawiony jak zbliżasz się do progu, nie można już dodawac 5 pkt przy np 49 punktach, trzeba po 1 punkcie aż miniesz próg i dalej normalnie

Post połączony: 2017-05-07, 16:40
Mam poziom trudny, to 30 liczy się właśnie z paskiem czy bez, bo jeśli z to mam 32 i dupa. Wersja 0066,1
bonusy sie licza ale chyba trzeba miec z bonusami 40 na trudnym

Post połączony: 2017-05-07, 16:44
Ponawiam pytanko bo zginie w masie innych :P
czy można naumieć się wydobywania rudy jeszcze w akcie 1 przed rozmową z Hagenem i od kogo. Ten koleś z farmy Lobarta uczy dopiero po wizycie w górniczej dolinie, więc odpada.

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Robi się tak:
najpierw robisz te questy co się da w tym dołączenie do gildi złodzieji
załatwiasz pokojowo sprawe z renegau (oddaj złoto i nie podpierdol)
koło farmy akila zabijasz bandytów od notki którą czytasz i nie wydajesz halvora
dajesz paczke od baltrama nagurowi i przychodzisz po paru dniach po hajs

atylla da ci klucz jak pogadasz z kardifem dostajesz się kanałami do guildi, masz darmową nauke skili naucz się skradania otwierania zamków  i kradzieży potem idziesz do ruperta-> pablo-> robisz questy w porcie im więcej tym więcej expa po ponownym zagadaniu z pablo i od hanny kupujesz ciuchy ze zniżką po pokazaniu gestu a na drugi dzień wybierasz czeladnika.

A księgę długów się kradnie a nie go bije.

PS powinni zmienić warunek dla pojedynku z arlikiem bo po każdej walce nabijał się dług u andre i zaraz mu żyłka pęknie.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań:
Thorben uczy, musisz mieć 10 karmy u Innosa.
2. U gildii zabójców co 7 dni dostajesz około 300 sztuk złota, więc wątpię, że by Ci się opłaciło.
3. Nie żaden limit, po prostu zamiast 5 punktów dodaj wtedy 1 i powinno ruszyć.
4. Zależy od tego, jak rozwijasz postać. Ja polecam dobić szybko chociaż to 50% bronią białą.

0 użytkowników
Do góry