Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8851284 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8851284

Odpowiedzi 37317

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Czy to normalne że bijąc się wręcz mam tak że mógłbym zabić jednym uderzeniem ale zostaje taki dziwny 1 hp tylko... Tak że muszę dobić kolejnym uderzeniem. Tak ma być czy coś się popsuło? Na przykład mając broń gdzie orka kładę tak 2 uderzenia. ścierwojada biję raz, zostaje mu tak jakby 1 hp dopiero kolejny cios zabije. Drugie pytanie, jak mogę zdobyć inteligencję?

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z tym 1 hp też tak mam, trochę denerwuje ale da się przeżyć

WojownikAdanosa

WojownikAdanosa

Użytkownicy
posty77
Propsy17
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy to normalne że bijąc się wręcz mam tak że mógłbym zabić jednym uderzeniem ale zostaje taki dziwny 1 hp tylko... Tak że muszę dobić kolejnym uderzeniem. Tak ma być czy coś się popsuło? Na przykład mając broń gdzie orka kładę tak 2 uderzenia. ścierwojada biję raz, zostaje mu tak jakby 1 hp dopiero kolejny cios zabije. Drugie pytanie, jak mogę zdobyć inteligencję?
Taki "bajer" żeby nie było za łatwo chyba... a inteligencje z książek, w solucji masz spis bonusów w tym inteligencje też

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Czy to normalne że mając broń 132 dmg zadaje trollom 5 obrażeń, to samo gdy walczę bronią obuchową 120 dmg ze szkieletami ??? mam 100 siły ? poziom hard

:D

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cord nie uczy innych gildii, przynajmniej nie uczył magów. Golemy możesz gdzieś przyblokować, walka z nimi serio nie jest taka trudna. Regeneracji many u magów ognia uczy Parlan.

Co do smoczych korzeni to proszę bardzo:
1. Jest po drodze do bandytów w kotlince, do której się idzie kierując się na lewo od Miki (pod latarnią Jacka, w tej jaskini). Jest tam też goblinia jagoda.

2. Za domem Erola, przy korzeniu.

3. Prawdopodobnie obok tego wielkiego trolla na płaskowyżu starożytnych.

4. Za bandytami z Elvrichem (przynajmniej tak mi się wydaje, że to niego chodzi) jest miejsce, gdzie podczas próby ognia był ten magiczny golem. Obok jest korzeń.

5. To ostatnie nie wiem czy dobrze rozumiem. Idąc po tej nowej plaży, do której wchodzi się idąc drogą Xardas --> miasto, to musisz jakoś wejść na skały i kierować się w stronę statku paladynów, chociaż co do tego nie mam pojęcia.

6. Obok Groma, przy korzeniu. W dolince pod obozem bandytów Dextera, tej z dwoma trollami.

7. W pobliżu kamiennego kręgu w mrocznym lesie przy jednym z drzew. W tym lesie są ogólnie 3 albo 2 korzenie, ale reszty nie rozumiem.

8. Pokręć się dookoła Latarni Jacka.

9. Są takie skały, po których idziesz na początku gry chcąc dostać się do miasta od strony morza (wejście jest przy latarni Jacka). Idąc po nich znajdziesz smoczy korzeń, tą płytkę od kamieni druidów i będziesz mógł wejść na wieżę, tą przy plaży, na której siedzi Skip.

10. Prawdopodobnie idąc po moście do klasztoru od strony tawerny Orlana musisz skoczyć na lewą "półkę", czyli chyba te skały pod Pedro. Jeżeli nie, to spróbuj tam, gdzie były te ścierwojady trzymać się tych skał, tam też coś znalazłem kiedyś.

11. Na drodze wzdłuż piramid przy tych czarnych zębaczach, do których musisz wejść po górach.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Czy to normalne że mając broń 132 dmg zadaje trollom 5 obrażeń, to samo gdy walczę bronią obuchową 120 dmg ze szkieletami ??? mam 100 siły ? poziom hard
Trollom jak najbardziej normalne. Co do szkieletów to zależy jaki szkielet:)

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Trollom jak najbardziej normalne. Co do szkieletów to zależy jaki szkielet:)

szkielet w jaskini z bandytami obok wschodniej bramy Khorinis ? Biłem go piką wodnego kręgu i zadawałem 5 dmg :(

Do wieży Nergala może wejść tylko nekromanta ?? Misja z założeniem obozu jest dostępna też dla najemnika ?

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z tego co wyczytałem to poziom trudności nie wpływa na pancerz mobów ani na dmg więc kwestia przebicia, ile masz w 2h?

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Z tego co wyczytałem to poziom trudności nie wpływa na pancerz mobów ani na dmg więc kwestia przebicia, ile masz w 2h?

siła 100 broń 2h-60%  (55%+5% pierścień) broń obuchowa pika w.kręgu 80 dmg

2. Gdzie znaleść jakąś stronę z lokalizacją wszystkich kamieni druidów , aktywowałem już 12 nie mogę znaleść 13

- teleporty
1) niedaleko piramid
2) wieża Xardasa
3) wsch, b. khorinis
4)klasztor
5)Farma onara
6)tawerna M. harpia
7) jaskinia sagitty
8)obóz myśliwych
9)obóz bractwa
10)las na północy
11) słoneczny krąg
12)leże czarnego trola

Gdzie jest 13 kamień??

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone Za bramą do GD, przy wejściu do tunelu, którym idziesz do przejścia przez kopalnię.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone Za bramą do GD, przy wejściu do tunelu, którym idziesz do przejścia przez kopalnię.

Aha czyli teraz go nie aktywuje :) Leci props :)

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Szukam bossa goblinów. W pierwszej części był niedaleko pastucha na farmie onara. Gdzie jest teraz? Zmienili ten obszar i nie mogę się ogarnąć. Jest gdzieś nowa mapa do tych dodanych terenów, jaskiń itp?

@Hearthstone
Wystarcza dojść do 30 % w posługiwaniu się danym rodzajem broni a następnie pakować tylko w siłę aby jak najrzadziej znajdywać się w sytuacji gdzie nie możemy przebić się przez obronę danego przeciwnika. Co nam po czestych krytach skoro zawsze zadamy przeciwnikowi minimalną ilość obrażeń niezależnie czy ten kryt wejdzie czy też nie.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ten szkielet z bandytami koło bramy wschodniej on był za takimi drzwiami na klucz?

jak się aktywuje te kamienie druidów?

pS ten uczeń thorbena elwrich jest za magicznym golemem tym którego pukamy młotem kradzionym z klasztoru

Post połączony: 2017-05-07, 12:32
Szukam bossa goblinów. W pierwszej części był niedaleko pastucha na farmie onara. Gdzie jest teraz? Zmienili ten obszar i nie mogę się ogarnąć. Jest gdzieś nowa mapa do tych dodanych terenów, jaskiń itp?

Który, bo jeden w jaskini ze skaberem grega a drugi przed jaskinią z testem nowicjuszy za krzakami koło czarnego trola or za drugim opiekunem dagothem jak ci daje ringa

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

@Hearthstone
Wystarcza dojść do 30 % w posługiwaniu się danym rodzajem broni a następnie pakować tylko w siłę aby jak najrzadziej znajdować się w sytuacji gdzie nie możemy przebić się przez obronę danego przeciwnika. Co nam po czestych krytach skoro zawsze zadamy przeciwnikowi minimalną ilość obrażeń niezależnie czy ten kryt wejdzie czy też nie.
Bossy goblinów to tak:
1. Jaskinia w pobliżu Pepe
2. Przed jaskinią od próby ognia
3. W winnicy

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Problemix
Ale nie w wersji 0066. Regeneracji many nauczy Cie mistrz gildii, o ile jesteś magiem (np. Xardas u nekromantów). Nie wiem jak z resztą. Jako nekro nauczyłem się regeneracji życia u Haniara w lesie asasynów. Regeneracji wytrzymałości jeszcze nie znalazłem.

Co do skrzyń u Ash'tara. Zauważyłem jedną rzecz  - z pulpitów obok skrzyń można wyczytać 3 różne teksty - jeden o łowcy, jeden o wojowniku i jeden o magu. Skrzynie z pulpitami o woju i łowcy mnie zabijają (nawet jak mam 200 zręczności), ale skrzynia z pulpitem o magu mnie nie zabiła (a gram nekro). Może ktoś potwierdzi moją teorię.

Pytanie: ktoś coś wie o tym kosturze, o którym mówił Xardas jako zamienniku dla uriziela?

Mam wersję 0066.1 i gram nekromantą, nie dołączyłem się do zabójców ponieważ info o tym aby podejść zza studni do Gilliana i Wambo wyczytałełm strasznie późno. Co muszę zrobić aby naumieć się regeneracji many i czy Xardas albo ktoś inny uczy nekromatów regeneracji many wogóle, czy jestem udupiony bo nie mam lasu assasynów? Oprócz tego może mi ktoś powiedzieć gdzie Mag ognia który ma oryginalny manuskrypt Xardasa dokładnie  leży, bo wiem że jest to jakaś jaskinia ale nie wiem czy to jarkendar czy GD czy Khorinis?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jaskinia w Khorinis, na cmentarzu za tawerną Orlana, obok tej z kamieniem teleportacyjnym. Tylko uważaj, bo spotkasz tam demona.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Da się jakoś ustawić szybkie picie mikstur bez wchodzenia do ekwipunku ??

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Na klawiaturze numerycznej po peawej stronie 1 pije sie mikstury leczenia. A takie pytanie. Jak dostane sie po narzedzia matteo? Zrobiłem zadanie z Hanna w wiezieniu i żadnego klucza od niej nie dostalem...
@edit klucz ma cassia.
Pytanie za to odnosnie akrobatyki. Ile potrzebuje do niej zrecznosci?

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Kyubie 120 o ile dobrze pamiętam, ale może być liczona z bonusami.

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś coś wie na temat regeneracji many dla nekromanty w wersji 0066.1, w którym rozdziale kto i co trzeba zrobić?

0 użytkowników
Do góry