O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8860774
Odpowiedzi 37317
Loop
Trumm
Cytat: Loop w 2017-05-05, 19:04Nie daj sie trafić, prosteNie ma żadnego miecza na szkielety / ożywieńcówto oba srebrne miecze sa na duchy ? jak tak to bez sensu ;p
Nie daj sie trafić, prosteNie ma żadnego miecza na szkielety / ożywieńców
Hearthstone
paulpolska
Araxus1995
Ktoś podpowie jak z tym leczeniem ? czy jest coś efektywnego co można pozyskać do leczenia oprócz eliksirów ? Kiedy można się nauczyć regeneracji HP ? Gdzieś czytałem że podobno już w 1 rozdziale można jak się ma 3 krąg ?
W dzień jak grająPost połączony: 2017-05-05, 19:55Cytat: paulpolska w 2017-05-05, 19:49Ktoś podpowie jak z tym leczeniem ? czy jest coś efektywnego co można pozyskać do leczenia oprócz eliksirów ? Kiedy można się nauczyć regeneracji HP ? Gdzieś czytałem że podobno już w 1 rozdziale można jak się ma 3 krąg ?Powiedziałbym Ci ale nie dotrzesz tam
2 Rozdział. Regeneracji uczysz się u Vatrasa
RoTher
Powodzenia uczenia się regeneracji u Vatrasa Ja tutaj nie chce być zgryźliwy, ale nie pozostawiacie mi wyboru. Nie dokończyłeś wątku z ornamentami, dopiero po tym będzie odpowiednia kwestia dialogowa u Hagena, takze sam widzisz. Regeneracji uczy Gonzales, powodzenia
Cytat: Loop w 2017-05-05, 20:39Powodzenia uczenia się regeneracji u Vatrasa Ja tutaj nie chce być zgryźliwy, ale nie pozostawiacie mi wyboru. Nie dokończyłeś wątku z ornamentami, dopiero po tym będzie odpowiednia kwestia dialogowa u Hagena, takze sam widzisz. Regeneracji uczy Gonzales, powodzenia No w sumie mam tylko do oddania ornament i już, ale u Hagena opcja była nie mówiłem nic, że nie było tylko, że rozdział 1 został a nie 2. Gonzales to kto to taki ?
Niemy
Pulaski
templartitan
Jakie trzeba mieć czary(lub ile inteligencji) by bić coś bosom typu tego demona w jarku w swiątyni adanosa przed krukiem, niby użyłem ognia i wezwałem 2x ogniste golemy ale moimi początkowymi czarami nic nie odbieram mu<guru>
malec1
kurzel131
1.jest jakis sposob na demonicznych szkieletow wojownikow?2.jest jakis sposob na trolle ?3.kto uczy wydobywania serc z orkow/jaszczuroczlekow i kto ma na nie przepisy?