Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8859741 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8859741

Odpowiedzi 37317

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
jeden jest dwuręczny drugi jednoręczny

rzeczywiście, bez sensu ;/

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie daj sie trafić, proste

Nie ma żadnego miecza na szkielety / ożywieńców
to oba srebrne miecze sa na duchy ? jak tak to bez sensu ;p
Jak bez sensu jak tylko tym mieczem zabijesz te zjawy normalny miecz nic im nie robi, a na szkielety działaja dobrze młoty a na ozywienców miecze sieczne.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Kto uczy wyrywania rogów smoczych zębaczy ?? U Gaana mam tylko żądła i skrzydła krwiopliców ??

:D

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Ktoś podpowie jak z tym leczeniem ? czy jest coś efektywnego co można pozyskać do leczenia oprócz eliksirów ? Kiedy można się nauczyć regeneracji HP ? Gdzieś czytałem że podobno już w 1 rozdziale można jak się ma 3 krąg ?

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Araxus1995

Araxus1995

Użytkownicy
posty117
Propsy10
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ktoś pomoże mi z koncertem dla Jespera musze z Charlotte pogadać najlepiej rano a ona mówi żebym zostawił ją w spokoju.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
W dzień jak grają

Post połączony: 2017-05-05, 19:55
Ktoś podpowie jak z tym leczeniem ? czy jest coś efektywnego co można pozyskać do leczenia oprócz eliksirów ? Kiedy można się nauczyć regeneracji HP ? Gdzieś czytałem że podobno już w 1 rozdziale można jak się ma 3 krąg ?

Powiedziałbym Ci ale nie dotrzesz tam  :F

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
W dzień jak grają

Post połączony: 2017-05-05, 19:55

Powiedziałbym Ci ale nie dotrzesz tam  :F

Kiedyś w końcu dotrę więc mógłbyś powiedzieć i z tą regeneracją to prawda ?

Araxus1995

Araxus1995

Użytkownicy
posty117
Propsy10
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
2 Rozdział. Regeneracji uczysz się u Vatrasa

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
2 Rozdział. Regeneracji uczysz się u Vatrasa

Dziękuje pięknie. Ten rozdział się zaczyna w Jarkendarze czy po nim ? Bo już rozmawiałem z Hagenem ale nadal mam 1 rozdział.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Powodzenia uczenia się regeneracji u Vatrasa :F Ja tutaj nie chce być zgryźliwy, ale nie pozostawiacie mi wyboru. Nie dokończyłeś wątku z ornamentami, dopiero po tym będzie odpowiednia kwestia dialogowa u Hagena, takze sam widzisz. Regeneracji uczy Gonzales, powodzenia :)

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak zacząć wątek z miastem orków, kto zrobi mi ulu-mulu

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Powodzenia uczenia się regeneracji u Vatrasa :F Ja tutaj nie chce być zgryźliwy, ale nie pozostawiacie mi wyboru. Nie dokończyłeś wątku z ornamentami, dopiero po tym będzie odpowiednia kwestia dialogowa u Hagena, takze sam widzisz. Regeneracji uczy Gonzales, powodzenia :)

No w sumie mam tylko do oddania ornament i już, ale u Hagena opcja była nie mówiłem nic, że nie było tylko, że rozdział 1 został a nie 2. Gonzales to kto to taki ?

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy

No w sumie mam tylko do oddania ornament i już, ale u Hagena opcja była nie mówiłem nic, że nie było tylko, że rozdział 1 został a nie 2. Gonzales to kto to taki ?
Mozliwosc nauczenia bd mial dopiero jak wrocisz 1 raz z górniczej doliny wtedy bd mógł się dosac do lasu assasynów i tam cb nauczy

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Gonzales to ten assasyn w karczmie Kardiffa.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Jakie trzeba mieć czary(lub ile inteligencji) by bić coś bosom typu tego demona w jarku w swiątyni adanosa przed krukiem, niby użyłem ognia i wezwałem 2x ogniste golemy ale moimi początkowymi czarami nic nie odbieram mu<guru>

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
1.jest jakis sposob na demonicznych szkieletow wojownikow?
2.jest jakis sposob na trolle ?
3.kto uczy wydobywania serc z orkow/jaszczuroczlekow i kto ma na nie przepisy?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jakie trzeba mieć czary(lub ile inteligencji) by bić coś bosom typu tego demona w jarku w swiątyni adanosa przed krukiem, niby użyłem ognia i wezwałem 2x ogniste golemy ale moimi początkowymi czarami nic nie odbieram mu<guru>
Ja miałem ponad 130 i użyłem tylko deszczu ognia i dwóch kul ognia, które zadają dmg 1000+

malec1

malec1

Użytkownicy
posty12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak przejsc te polowanie z Bartokiem? Cieniostwora juz zabilismy, ale z orkami jest problem, bo Bartok jest mieczakiem gdy widzi orkow krzyczy ,,cholera, trzeba uciekac'' i stoi w miejscu, a orkowie go tluka. Jest na to jakis sposob?

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Chyba ci się zbugowało, mój się bał orka jak wojtas przeglądu, i prosto do miasta biegł. W Nk tego orka jeszcze się ubiło, ale tutaj lepiej walczyć solo i lepsza bronią.

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1.jest jakis sposob na demonicznych szkieletow wojownikow?
2.jest jakis sposob na trolle ?
3.kto uczy wydobywania serc z orkow/jaszczuroczlekow i kto ma na nie przepisy?

1.  :facepalm:
2.  :facepalm:
3. nikt i nikt

0 użytkowników
Do góry