Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8876323 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8876323

Odpowiedzi 37317

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam Może mi ktoś powiedzieć gdzie znajde Snokera jest to stwór którego mam zabić aby zostać najlepszym łowcą szukałem go po całej wyspie zajeło mi to około 2 h i nie natknołem się na niego prosił bym abyście podali mi miejsce gdzie on się znajduje

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Skąd brać stal ? żadni handlarze praktycznie jej nie mają a nie wiem jak ją produkować. Jak można pozyskać skóry cieniostwora dla Falka ? Na takim etapie gry to nie jest zbyt łatwe

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skąd brać stal ? żadni handlarze praktycznie jej nie mają a nie wiem jak ją produkować. Jak można pozyskać skóry cieniostwora dla Falka ? Na takim etapie gry to nie jest zbyt łatwe

skóry dla Falka mozna znalesc w obozie za owcami pepe tam gdzie te wilki dla niego zabijasz i nast jest za farma sekoba tam gdzie znajdujesz list od lucy, ostania skóra jest w tym lesie co polujesz z Bartokiem powinien go bez problemu zabić, w ostateczności mozesz sie pokusic aby zaciągnąć cienostwora do Laresa za wielka piramida
Co do stali to pozniej sie bd uczyl przetapiac rude zelaza z której bd robił prety ona sie nie konczy wiec kasy od wuja mozna zarobić na tym u handlarzy co rozdział sie respi ona

Post połączony: 2017-05-05, 16:19
Witam Może mi ktoś powiedzieć gdzie znajde Snokera jest to stwór którego mam zabić aby zostać najlepszym łowcą szukałem go po całej wyspie zajeło mi to około 2 h i nie natknołem się na niego prosił bym abyście podali mi miejsce gdzie on się znajduje

Poszukaj na wczesniejszych stronach było pisane bodajze na 311-315

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Ok dzięki ale do listu Lucii nie dam rady dojść bo raczej na bandytów jestem za słaby. Ruda żelaza ? co gdzie i jak ? xD

Jak zrobić questa dla Wilka z tym trafianiem do tarczy ? celowałem z kuszy ale żadnych wpisów w dzienniku nic kompletnie.

Jak uruchamiać te kamienie druidów ? Niby trzeba jakieś "coś" zdobywać i jedno miało być przy kamiennym kręgu w lesie ale jakoś tego nie widziałem chyba, że kompletnie nie wiem co to jest.

No i ponawiam pytanie o wydawanie punktów na Wytrzymałość itd ?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Świętym światłem.

A gdzie taki zwój można zdobyć ??

:D

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Świętym światłem.

A gdzie taki zwój można zdobyć ??
Spróbuj np. u Martina

Post połączony: 2017-05-05, 16:56
Ok dzięki ale do listu Lucii nie dam rady dojść bo raczej na bandytów jestem za słaby. Ruda żelaza ? co gdzie i jak ? xD

Jak zrobić questa dla Wilka z tym trafianiem do tarczy ? celowałem z kuszy ale żadnych wpisów w dzienniku nic kompletnie.

Jak uruchamiać te kamienie druidów ? Niby trzeba jakieś "coś" zdobywać i jedno miało być przy kamiennym kręgu w lesie ale jakoś tego nie widziałem chyba, że kompletnie nie wiem co to jest.

No i ponawiam pytanie o wydawanie punktów na Wytrzymałość itd ?
Popróbuj strzelać kilka razy w sam środek, za którymś razem dostaniesz doświadczenie, wtedy będziesz wiedział, że trafiłeś. Do uruchamiania kamieni druidów potrzebne są kamienie, które można znaleźć w różnych miejscach na wyspie. W wytrzymałość warto inwestować grając wojownikiem, co do reszty to nie mam pojęcia.

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
Mój problem:
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam w eq.
ver. 0.65

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

malec1

malec1

Użytkownicy
posty12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1. Skad wziac wegiel dla Carla?
2. Jakiej broni potrzebuje Gonzales?
3. Kto pozyczyl pieniadze od Lehmara?

Szpyciu

Szpyciu

Użytkownicy
posty50
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@malec1 Węgiel znajdziesz koło skipa w spalonej chacie, 2. W solucji chyba jest w zadaniach od 1 aktu.3 Ten typek co jest w tym magazynie gdzie znajdujesz paczuszkę z zielem

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
http://themodders.org/index.php?topic=26207.80
Ludzie kurwa macie tu link do solucji czy tak ciezko wpierw tam wejsc i zobaczyc czy czasem nie ma tam odp na moje pytanie? Jezeli tam nie ma info to wtedy piszemy tu.

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Jak pokonać tego demona na bagnach?

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
Jak pokonać tego demona na bagnach?
Najpierw zabijasz szkielety, później poszukiwaczy i na końcu walisz 1v1 z demonem( dużo potowania i dasz rade)
albo możesz wziąć pomoc od orków

Mój problem:
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam w eq.
ver. 0.65

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
gdzie dostane jakis srebrny miecz? do Kreola juz probowalem sie dostac ale z marnym skutkiem :D

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
gdzie dostane jakis srebrny miecz? do Kreola juz probowalem sie dostac ale z marnym skutkiem :D
jeden jest w kopalni łączącej khorinis i górniczą dolnię (1h)
drugi jest przy królowej pełzaczy w opuszczonym obozie górników, grupa silvestra (2h)

Mój problem:
ver. 0.65

Spoiler
ver. 0.65

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jeden jest w kopalni łączącej khorinis i górniczą dolnię (1h)
drugi jest przy królowej pełzaczy w opuszczonym obozie górników, grupa silvestra (2h)

Mój problem:
ver. 0.65
Wersja 0,65 była strasznie zabugowana tak bardzo ze nie dalo sie jej skonczyc wiec dlatego powstala 0.66 wiekszosc sie przezuciło z niej na ta najnowsza niestety pewnie ten bug co ty masz jest jednym z tych co uniemożliwiaja przejscie jej

Araxus1995

Araxus1995

Użytkownicy
posty117
Propsy10
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
udaje się rano do Charlotte zadanie od Jespera próbuje do niej zagadac ale ona mówi zostaw mnie w spokoju. podajcie mi dokładną godzinę.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
srebrny miecz w tej kopalni jest tylko na duchy,potrzebuje ten na szkielety,kolo krolowej nic nie bylo wiec gdzie jest ?
ten u kreola jest tez na ozywiencow ?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Czym się leczyć zamiast eliksirów ? nie ma ich dużo a pieczone mięso daję tylko 5 HP co to jest jak byle potwór za hita ściąga 30-100 hp ?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie daj sie trafić, proste

Nie ma żadnego miecza na szkielety / ożywieńców

templartitan

templartitan