Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8874440 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8874440

Odpowiedzi 37317

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone Zobacz sobie skąd Wilk rano (albo i nie rano, ale chyba rano) strzela - linia równoległa do celów na wysokości takiego pionowego drewnianego słupka (ze strzałami?).

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone Zobacz sobie skąd Wilk rano (albo i nie rano, ale chyba rano) strzela - linia równoległa do celów na wysokości takiego pionowego drewnianego słupka (ze strzałami?).

ok udało się  :D

Z kim w obozie bractwa pogadać w sprawie zadania nieskończona moc ?? obleciałem wszystkich i żadnych opcji dialogowych o artefakcie , czy trzeba najpierw wykonać zadanie z przesyłką od Oruna ??

:D

Everston

Everston

Użytkownicy
posty51
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ktoś zna jakiś sposób na ominiecie pułapek które uaktywniają się po otwieraniu skrzyń w dolinie w której siedzi asthar złoty smok chodzi o ta dolinkę  z wersji 0066?????????????????????????????

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy

ok udało się  :D

Z kim w obozie bractwa pogadać w sprawie zadania nieskończona moc ?? obleciałem wszystkich i żadnych opcji dialogowych o artefakcie , czy trzeba najpierw wykonać zadanie z przesyłką od Oruna ??
Baal uniyork? pali fajki jak wchodzisz to po prawej od kuzni dajesz mu iles skretów i mozesz z nim gadac

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
A ja pytanie mam odnośnie rozgrywki, czy jest jakiś nauczyciel który nauczy mnie 2 reki więcej niż 60 w pierwszym rozdziale? A jak nie to czy jest jakiś w drugim? No i pytanie mam jak robić te składniki na ulepszanie zbroi... (chyba sztaba żelaza)

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak rozwiązać mój problem? Bo o świątyni śniącego ur thrall nic nie chce mówić, więc postnowiłem spróbować kopalnie orków kiedy Garond mnie prosi o uratowanie Wenzela ok.. gadam z Ur Thrallem. Ale kiedy mówie, że chce iść do kopalni mówi, że on uważa, że nie powinniśmy tam iść ;( Misje dla orków wykonałem wszystkie poza tymi dwoma Sanctuary Orcs, Dark rituals. Gdyż misje z książke przyjąłem w 2 rozdziale ale dopiero w trzecim ją znalazłem i mu dałem. Odbyłem z nim dialogi i dostałem misje Dragon Masters wykonałem i tyle. Nie ma żądnych opcji dialogowych. Co robic?

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
Wie ktoś jak rozwiązać mój problem? Bo o świątyni śniącego ur thrall nic nie chce mówić, więc postnowiłem spróbować kopalnie orków kiedy Garond mnie prosi o uratowanie Wenzela ok.. gadam z Ur Thrallem. Ale kiedy mówie, że chce iść do kopalni mówi, że on uważa, że nie powinniśmy tam iść ;( Misje dla orków wykonałem wszystkie poza tymi dwoma Sanctuary Orcs, Dark rituals. Gdyż misje z książke przyjąłem w 2 rozdziale ale dopiero w trzecim ją znalazłem i mu dałem. Odbyłem z nim dialogi i dostałem misje Dragon Masters wykonałem i tyle. Nie ma żądnych opcji dialogowych. Co robic?
Jaka wersja? Jeżeli 0.65 podeślij mi save i zobacze

Mój problem:
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

Asauke

Asauke

Użytkownicy
posty61
Propsy14
  • Użytkownicy
Mam łuk Bospera w ekwipunku. U Bospera nie ma żadnej opcji dialogowej z tym związanej.
Coś pominąłem czy bug?

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Opłaca się zabijac orków w 2 rozdziale czy lepiej przyjść silniejszym w 3 i czy nic nie stracę nie wybijajac ich w drugim

Szpyciu

Szpyciu

Użytkownicy
posty50
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Asauke Żeby mieć możliwość oddania mu łuku musisz pogadać z tą handlarką obok tawerny, kiedy zapytasz się jej o informacje powie że widziała jak ktoś wskakuje do morza. Po tym idziesz do Bospera i oddajesz mu łuk.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Opłaca się zabijac orków w 2 rozdziale czy lepiej przyjść silniejszym w 3 i czy nic nie stracę nie wybijajac ich w drugim
Stracisz tylko możliwość pochwalenia się, przed jakże zacnym gronem użytkowników tego forum, screena wymaxowanej postaci w drugim rozdziale.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra xd

Post połączony: 2017-05-05, 12:58
A na którym poziomie najlepiej wbić na pustynię adanosa obecnie mam 39 lvl, gram na wersji 0066 i poziom trudności heavy

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
O co chodzi z zadaniem dla Jacka z latarni po tym jak wyczyściłem latarnie to Jack dał mi jakieś zadanie by coś mu przynieść ale autotranslate beznadziejnie tłumaczy to zadanko ???

Edit : Dobra znalazłem w rosyjskim poradniku :D post do usunięcia

malec1

malec1

Użytkownicy
posty12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dlaczego czary takie jak kula ognista nic nie robia bandytom?

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Ja na przykład musiałem zacząć walke np łuk czy broń zwykła a dopiero później łapały mi zaklęcia... A i mam pytanie odnośnie Onara i najemników. Chcę do nich dołączyć a Onar daje mi jakieś zadanie... Nie mam pojęcia o  co w nim chodzi. Z tego co rozumiem to mam wybić jakieś potworki wokół krypt co już zrobiłem... Wie ktoś o co chodzi?

Holor

Holor

Użytkownicy
posty15
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę Hodira, jednego z assasynów potrzebnego do questa od Osaira?

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Po lewej jest studnia od niej strony powolutku sie wychylaj i powinienes uslyszec rozmowe i zabije go wtedy podbegnij i masz zadanie zakonczone. Na żadne dachy nie wchodz tylko od studni próbuj.

A po 2 wystarczy poszukać masz tu film jak to zrobić
https://www.youtube.com/watch?v=tCMpqBlWNtY

I tu Cię zaskoczę bo właśnie dopiero jak wszedłem na dach to zadziałało to jak trzeba. Gdy robiłem jak na filmie to gdy tylko zbliżałem się do narożnika domu sędziego było po ptokach. Gram na najnowszym patchu i być może to jedyny sposób na tą sekwencję ale tak czy siak poryli to po całości.

P.S: Czy w tej wersji warto się uczyć Wytrzymałości, Punktów Trafień itd  ?? czy również to olać. Pytam bo punktów nauki jest 20 co poziom i mam już około 90 a ledwo zacząłem gildie zabójców i kupców robić

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jak zabić mrocznego golema z wieży niedaleko skipa? światło nie działa ?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Świętym światłem.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
ie ktoś jak rozwiązać mój problem? Bo o świątyni śniącego ur thrall nic nie chce mówić, więc postnowiłem spróbować kopalnie orków kiedy Garond mnie prosi o uratowanie Wenzela ok.. gadam z Ur Thrallem. Ale kiedy mówie, że chce iść do kopalni mówi, że on uważa, że nie powinniśmy tam iść ;( Misje dla orków wykonałem wszystkie poza tymi dwoma Sanctuary Orcs, Dark rituals. Gdyż misje z książke przyjąłem w 2 rozdziale ale dopiero w trzecim ją znalazłem i mu dałem. Odbyłem z nim dialogi i dostałem misje Dragon Masters wykonałem i tyle. Nie ma żądnych opcji dialogowych. Co robic?
Wie ktoś? Bo nie wiem czy dalsza gra ma sens :/ Nikt nie ma dialogów odnośnie kopalni itp tylko Ur thrall ale gada, że nie widzi powodu dlaczego mamy tam isc i tyle. A ten ork szaman też nie ma dialogu i nie daje tych 2 misji :/ ver. 0066.1

0 użytkowników
Do góry