Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8839621 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8839621

Odpowiedzi 37317

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
ponawiam pytanie gdyz ktos powiedzial ze byla juz o tym mowa ja jednak nie znalazlem.A wiec gdzie znajde mlot adanosa,bylem juz w kazdej swiatyni a mlota ani widu ani slychu,ktos cos ?

Jaka wersja?
066,wyczytalem ze aktywuje sie dopiero po przeczytaniu czegos tam przy kruku a problem w tym ze straznicy sa za mocni dla mnie :D

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ponawiam pytanie gdyz ktos powiedzial ze byla juz o tym mowa ja jednak nie znalazlem.A wiec gdzie znajde mlot adanosa,bylem juz w kazdej swiatyni a mlota ani widu ani slychu,ktos cos ?

Jaka wersja?
066,wyczytalem ze aktywuje sie dopiero po przeczytaniu czegos tam przy kruku a problem w tym ze straznicy sa za mocni dla mnie :D
Porozmawiałeś ze smokiem Ashtarem juz? jezeli nie to nie zrespił się jeszcze

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
gadalem z nim i saturasem,nie ma w zadnej swiatyni dalej

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Co trzeba zrobić aby Ur Thrall wysłał nas do doliny cieni? Mam 62 retoryki i gada mi cały czas, że mam sobie iść.
Tak samo jest z kopalnią orków. Gadałem z Jorgenem i Talibnem, oraz Garondem. Pogadałem z Ur Thrallem ale kiedy mówie, że chce iść do kopalni mówi, że nie mam po co czy coś w tym stylu. Podobnie gdy pytam o świątynie śniącego. Wie ktoś o co chodzi?

Slaybacko

Slaybacko

Użytkownicy
Dizzasterx
posty97
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Dizzasterx
Co daje tak właściwie nauka łuków prócz tego że sie inaczej i szybciej strzela? Zwiększa to dmg czy szanse na trafienie czy co? xD

Bezi archer ;]

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
dobra czaje,widze solucje odnosnie tego questa calego.. xd

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
Co trzeba zrobić aby Ur Thrall wysłał nas do doliny cieni? Mam 62 retoryki i gada mi cały czas, że mam sobie iść.
Tak samo jest z kopalnią orków. Gadałem z Jorgenem i Talibnem, oraz Garondem. Pogadałem z Ur Thrallem ale kiedy mówie, że chce iść do kopalni mówi, że nie mam po co czy coś w tym stylu. Podobnie gdy pytam o świątynie śniącego. Wie ktoś o co chodzi?
Żeby pójść do kopalni musisz mu powiedzieć że chcesz iść do kopalni on Cie spyta po co? Ty mu mówisz że chcesz odwiedzić więźniów i później mówisz że wiedzą oni coś o paladynach czy jakość tak(wymagane 50 retoryki)

A teraz moje probl3m:
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa.
ver. 0.65

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Co daje tak właściwie nauka łuków prócz tego że sie inaczej i szybciej strzela? Zwiększa to dmg czy szanse na trafienie czy co? xD

Będziesz miał później opcję wyuczenia się polowania na grubą zwierzynę chyba u Alfreda, bynajmniej u jednego z myśliwych, jak możesz zauważyć nie wszystkim potworom zadajesz normalny dmg, tym, którzy mają dużego defa zadajesz po prostu 5, ta umiejętność wymaga trochę skilla z łukiem no i jest droga, ale jak idziesz w zrękę to polecam

Post połączony: 2017-05-04, 23:18
Żeby pójść do kopalni musisz mu powiedzieć że chcesz iść do kopalni on Cie spyta po co? Ty mu mówisz że chcesz odwiedzić więźniów i później mówisz że wiedzą oni coś o paladynach czy jakość tak(wymagane 50 retoryki)

A teraz moje probl3m:
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa.
ver. 0.65

Powinieneś zabrać serce Azgalora i przynieść Thrallowi, mi na 0065 nie wyloocił serca, zaraz Ci znajdę kod na serce, jeśli moja przeglądarka będzie współpracowała :)

KOD: ITAT_BLACKDRAGONHEART

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Tyle, że on nie pyta się po co tylko mówi, że nie widzi powodu dla którego mam tam iść i żadnej opcji dialogowej nie ma.. a mam ponad 60 retoryki. Co zrobic?

Slaybacko

Slaybacko

Użytkownicy
Dizzasterx
posty97
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Dizzasterx

Będziesz miał później opcję wyuczenia się polowania na grubą zwierzynę chyba u Alfreda, bynajmniej u jednego z myśliwych, jak możesz zauważyć nie wszystkim potworom zadajesz normalny dmg, tym, którzy mają dużego defa zadajesz po prostu 5, ta umiejętność wymaga trochę skilla z łukiem no i jest droga, ale jak idziesz w zrękę to polecam

Post połączony: 2017-05-04, 23:18

A teraz moje probl3m:
ver. 0.65

Powinieneś zabrać serce Azgalora i przynieść Thrallowi, mi na 0065 nie wyloocił serca, zaraz Ci znajdę kod na serce, jeśli moja przeglądarka będzie współpracowała :)

No ja się już tego dawno nauczyłem, tylko nie wiem czy uczyc sie strzelania wiecej niz jak mam teraz 70% bo jakos nie widze zeby to cos juz zmienialo

Bezi archer ;]

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
Tyle, że on nie pyta się po co tylko mówi, że nie widzi powodu dla którego mam tam iść i żadnej opcji dialogowej nie ma.. a mam ponad 60 retoryki. Co zrobic?
Zrobiłeś misję z ołtarzami orków i demonem na bagnie?

Miałem serce przez cały czas(a kwesti ciągle brak)

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@Slaybacko Nie ma żadnego następnego poziomu łucznictwa, więc totalnie nie opłaca się uczyć
@Stanleyowsky Hmm... A pogadałeś z bratem Ur-Thralla o tym?

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
To misje od tego szamana? Po misji o panu smoków co z xardasem trzeba było pogadać nie ma on żadnych opcji dialogowych. Nie zleca misji..

Slaybacko

Slaybacko

Użytkownicy
Dizzasterx
posty97
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Dizzasterx
@Slaybacko Nie ma żadnego następnego poziomu łucznictwa, więc totalnie nie opłaca się uczyć

Ehh no szkoda, myślałem że to zwiększy dmg albo szanse na trafienie.. bo z tym jest problem

Bezi archer ;]

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
Tak pogadałem z Ur-Thundarem i nie mam już u niego żadnych kwesti

To misje od tego szamana? Po misji o panu smoków co z xardasem trzeba było pogadać nie ma on żadnych opcji dialogowych. Nie zleca misji..
Nie masz questa orc sanctuary w którym musisz odwiedźić 4 kapliczki orków?

Spoiler
ver. 0.65

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakaś szczególna różnica między wersją 0066, a 0066,1?

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Nie mam po przyniesienu książki dostałem miskę Pan smoków. I ona była ostatnia. Teraz nie ma żadnych kwesti dialogowych.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Ehh no szkoda, myślałem że to zwiększy dmg albo szanse na trafienie.. bo z tym jest problem
Nie jestem pewny, czy w łukach też tak działa, ale w przypadku kusz zwiększało szansę na trafienie.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Yyyyyy oczywiście ze zwiększa się szansa na trafienie z łuków, to chyba logiczne co :F

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Mam problem z zadaniem od wilka z trafieniem w 3 tarcze mianowicie strzelam w sam środek już wielokrotnie i mi nie zalicza czy trzeba o jakieś konkretnej porze przyjść na strzelnicę i jakoś konkretna odległość ? jedno z  najtrudniejszych zadań jak na razie?

:D

0 użytkowników
Do góry