Co daje tak właściwie nauka łuków prócz tego że sie inaczej i szybciej strzela? Zwiększa to dmg czy szanse na trafienie czy co? xD
Będziesz miał później opcję wyuczenia się polowania na grubą zwierzynę chyba u Alfreda, bynajmniej u jednego z myśliwych, jak możesz zauważyć nie wszystkim potworom zadajesz normalny dmg, tym, którzy mają dużego defa zadajesz po prostu 5, ta umiejętność wymaga trochę skilla z łukiem no i jest droga, ale jak idziesz w zrękę to polecam
Post połączony: 2017-05-04, 23:18
Co trzeba zrobić aby Ur Thrall wysłał nas do doliny cieni? Mam 62 retoryki i gada mi cały czas, że mam sobie iść.
Tak samo jest z kopalnią orków. Gadałem z Jorgenem i Talibnem, oraz Garondem. Pogadałem z Ur Thrallem ale kiedy mówie, że chce iść do kopalni mówi, że nie mam po co czy coś w tym stylu. Podobnie gdy pytam o świątynie śniącego. Wie ktoś o co chodzi?
Żeby pójść do kopalni musisz mu powiedzieć że chcesz iść do kopalni on Cie spyta po co? Ty mu mówisz że chcesz odwiedzić więźniów i później mówisz że wiedzą oni coś o paladynach czy jakość tak(wymagane 50 retoryki)
A teraz moje probl3m:
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa.
ver. 0.65
Powinieneś zabrać serce Azgalora i przynieść Thrallowi, mi na 0065 nie wyloocił serca, zaraz Ci znajdę kod na serce, jeśli moja przeglądarka będzie współpracowała

KOD: ITAT_BLACKDRAGONHEART