Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8937122 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8937122

Odpowiedzi 37317

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@wojtek988
Misję zabicia demona a raczej zobaczenia co się stało z orkami na bagnie nie daje wódz Orków tylko jeden z szamanów z teleportu za areną. Możesz zabić demona sam albo sprowadzić pomoc dla orka zaraz za wejściem na bagnie - w tym celu wracasz do szamana i dopiero później idziesz do wodza orków i wracasz na bagna. Jak zabijesz demona to wówczas możesz wejść do kopalni i tam cię czeka kolejne jeszcze większe wyzwanie z demonem i musisz go pokonać jak chcesz iść do doliny by zabić smoka.

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
wojtek być może twój poziom gry ma znaczenie? moze grasz na łatwym lub średnim  ? mniejszy content

To na pewno nie jest to, ten problem to bug z 0065 prawdopodobne jest to że nie naprawili go w 0066 i sposobem na rozwiązanie jest zabicie tego cholernego demone (już chyba 4 raz pisze, że trzeba go zabić) a poza tym, myślisz że twórcy okroiliby wątek z Urizielem?

Post połączony: 2017-04-12, 18:59
@wojtek988 Masz może pomysł jak pokonać tego "przypakowanego Dark Mastera"? Gram paladynem poziom 41 miecz 290 dmg 1800 hp ;/ on ma 25k bije go po 100 czyli 250 hitów a on odpycha mnie tą runą i nic nie moge zrobić xd

Czy ktokolwiek ma pomysł?

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
teddy_bear
dzięki za pomoc :)
te teleporty u orków i te kręte pokoiki pamiętam, co tam sobie siedzą przy ogniskach, a ten caly demon to ten od Yberriona? Tam na bagnach? Czy gdzie?

co do tego Dark Mastera z dark webu:
Może spróbuj go stunować jakimś łukiem albo kuszą- o ile się da, ja gram nekrem, więc nie potrzebowałem zwarcia, tam jeszcze są te kolumny, ten odrzut przez kolumny nie przechodzi,
swoją drogą ten Dark Master nie jest tak groźny w porównaniu do tego co czeka w nowej lokacji po ostatecznym zabiciu Kruka- dzisiaj skończyłem temat, masakra, a i Marvin tam też nie działa, podobnie jak w lesie assasynów, ale tam żadnych bugów nie ma więc bez konsoli się obejdzie, tylko trzeba mieć naprawdę przypakowaną postać

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wojtek988
Tak to ten demon u Yberriona na bagnach. Musisz go pokonać żeby dostać klucz do kopalni orków w mieście orków.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
1.Gdzie jest bandyta boss o ksywce nestor?
2.Ten drzewiec przy kamienny kręgu trochę mocny - biegam na sprincie, slalomem i zawsze mnie trafia. Jak można do niego podejść?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
To więc tak musisz mieć

60 retoryki (albo 50)
zrobione najwięcej questów dla orków jak to możliwe
ubić demona z bagien

[quote/]Nie wiem czy w 0066 naprawili, ale jeśli nie zadziała to musisz wpisać pewien kod MustGoInIronMine 1 (chyba) tak pisze u naszych sąsiadów na forum

Nie kod tylko zedytować w GVE, także nie wprowadzaj w błąd, ale w 0066 nie trzeba i wystarczy to co napisałem wyżej :)

Post połączony: 2017-04-12, 20:43
1.Gdzie jest bandyta boss o ksywce nestor?
2.Ten drzewiec przy kamienny kręgu trochę mocny - biegam na sprincie, slalomem i zawsze mnie trafia. Jak można do niego podejść?

1. Za farmą Sekoba, albo tam gdzie Elvrich
2. Jak masz 100 hp to nie dasz rady  :F

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Wybiłem chlopaków za farmą sekoba, tam gdzie był elvrich, w jaskini niedaleko wejścia do khorinis oraz tą ekipę  z zadania od najazdów bandytów. W żadnej z tych lokacji nie było go. Został mi jeszcze dexter w wiadomym miejscu i właśnie ten hultaj którego nie mogę znaleźć.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

diego1234

diego1234

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W Jarkendarze ugryzł mnie szczur z plagą i teraz ciągle spada mi hp, jak to wyleczyć?

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wybiłem chlopaków za farmą sekoba, tam gdzie był elvrich, w jaskini niedaleko wejścia do khorinis oraz tą ekipę  z zadania od najazdów bandytów. W żadnej z tych lokacji nie było go. Został mi jeszcze dexter w wiadomym miejscu i właśnie ten hultaj którego nie mogę znaleźć.

Kminisz otwarty teren jak idziesz z wieży Nekrofila...yyy znaczy się nekromanty do miasta? Po lewo od dróżki naprzeciw kryjówki bandytów do której poszedłeś na początku gry z Cavalornem? Na tym otwartym terenie są 2 trolle, wykokszony cieniostwór i pare innych dosyć groźnych stworzeń ale jak patrzysz z perspektywy tej kryjówki na ten teren to idziesz cały czas w lewo i masz na samym końcu dróżki kilku bandytów (8 ale uważaj bo są twardzi 1,5k hp) ale polecam ubrać pancerz bandyty i po prostu wślizgnąć się do końca "obozu" i tam przy skrzyniach stoi sobie ten hultaj :D zabijasz go i sobie idziesz :) Cieszę się jeśli pomogłem. Jak coś niezrozumiałe to pisz :)

Post połączony: 2017-04-12, 22:05
W Jarkendarze ugryzł mnie szczur z plagą i teraz ciągle spada mi hp, jak to wyleczyć?

Po prostu wczytaj i nie daj się ugryźć xd ale możliwe, że antidotum zadziała :)

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Antidotum albo czysty alkohol (prawdopodobnie to drugie zadziała).

Majsiczek

Majsiczek

Użytkownicy
posty64
Propsy4
  • Użytkownicy
Mam pytanko co do konkursu z Falkiem oraz misja nowy hunterzy ,  wersji 0.61 nie mialem problemu sciagnelem wersje 0066 i po konkursie z falkiem nie daje swojego luku, daje zadanie new hunters ale jak gadam z bartokiem nie wyskakuje opcja, czy w 0066 daje luk poprostu pozniej i tak samo z bartokiem czy to jaksi blad? Jestem w rozdziale 1.

Slaybacko

Slaybacko

Użytkownicy
Dizzasterx
posty97
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Dizzasterx
Wie ktoś może gdzie można nabyć zwój zniszczenie ożywieńca?

Bezi archer ;]

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wie ktoś może gdzie można nabyć zwój zniszczenie ożywieńca?
Kurde, gdzieś na pewno można znaleźć z początku gry. Wydaje mi się, że mam z jakiejś skrzynki.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Potrzebuje 1 sztuki black ore. Wie kots moze gdzie moge znalezc albo kupic?

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jedna sztuka jest w starej wieży Xardasa,na samej górze. Druga,z tego co pamiętam,znajduje się na półce w zamkowej wieży(tam gdzie jest duch Gomeza).

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Spróbuj u Ramireza.

krasoof

krasoof

Użytkownicy
posty4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dało by się grę przejść grając tylko i wyłącznie pod zręczność? XD

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Dało by się grę przejść grając tylko i wyłącznie pod zręczność? XD

Oczywiście, są zarąbiste włócznie, lance etc. etc. pod zrękę :)

Post połączony: 2017-04-13, 13:05

W Jarkendarze w kanionie za takim głazem sprytnie ukryte, w pobliżu skarbu do rozkopania, trudno opisać to miejsce ale trzymaj się lewej strony kanionu (patrząc od obozu piratów) i dojdziesz do tego skarbu a za nim jest owy głaz. Mam nadzieje, że pomogłem.

Post połączony: 2017-04-13, 13:27

Czy ktoś wie czemu nie moge nic powiedzieć Grimesowi? (Chodzi o rekrutację do mojego obozu) Czy ktoś również wie jak mogę zabić ducha cieniostwora z questa "Night Hunter"?

Paladynem

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czym grasz?

Nordmarski miecz :) jednoręczny albo dwuręczny, kolejno do znalezienia u Creola w starej wieży Xardasa

Jak grasz włóczniami, to włócznia Silver Moon, do znalezenia w jednym z kuferków u Ashtara

kamil222122

kamil222122

Użytkownicy
posty2
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy ktoś wie gdzie jest jaskinia o której mówi drusus w gothic 2 blood night

0 użytkowników
Do góry