Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8914434 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8914434

Odpowiedzi 37317

Kavvaii

Kavvaii

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siemanko, dołączyłem do obozu na bagnach, i potrzebuję zwrócić uwagę jednego z guru, mianowicie tego na którym trzeba użyć zwoju snu. Ale tu zaczyna się problem, nie mam żadnego owego zwoju, ma ktoś jakiś pomysł gdzie mogę go znaleźć lub kupić? Zuris i Harlok odpadają.
Ma ktoś jakiś pomysł?
Byłbym wdzięczny za pomoc.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Któryś guru powinien dać po wykonaniu zadania i zameldowaniu mu o tym. Wszystkich wykonales?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Kavvaii

Kavvaii

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jeszcze nie zrobiłem innych guru poza baal cadarem, a na baal parveza nie mam pomysłu.
I czy to normalne że po odesłaniu mnie przez baal cadara do baal oruna ten nie ma kwesti dialogowych do mnie?

kicajek18782

kicajek18782

Użytkownicy
posty13
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hejo. Kto mnie uczy pozyskiwac miesa z potworkow bo nie moge tego zrobic :( a mi jest potrzebne

Kavvaii

Kavvaii

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Rzeźnik w khorinis -> ten przy owcach

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego Ramizer nie chce ode mnie skupować szabli bandytów, muszę mieć do tego jakąś ilość zręki, czy zrobić zadanie?

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
musisz posiadac ja w eq a dodatkowo jak dobrze pamietam to musisz casie spytac o bandytow.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Siemanko, dołączyłem do obozu na bagnach, i potrzebuję zwrócić uwagę jednego z guru, mianowicie tego na którym trzeba użyć zwoju snu. Ale tu zaczyna się problem, nie mam żadnego owego zwoju, ma ktoś jakiś pomysł gdzie mogę go znaleźć lub kupić? Zuris i Harlok odpadają.
Ma ktoś jakiś pomysł?
Zastanawiam się, CZEMU odpadają, ale jeden zwój leży w rozwalonej skrzyni obok mostu prowadzącego do topielca Raffy (na początku niemal drogi z gospody do Słonecznego Kręgu).

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Kavvaii

Kavvaii

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ma ktoś jakiś pomysł?
Zastanawiam się, CZEMU odpadają, ale jeden zwój leży w rozwalonej skrzyni obok mostu prowadzącego do topielca Raffy (na początku niemal drogi z gospody do Słonecznego Kręgu).

Odpadają bo od nich zużyłem, a co do tego co napisałeś to zaraz poszukam.

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Co mam zrobić ze zwojem, który otrzymałem od Hodgesa w questcie "Dark Web" (quest jest o tym, żeby znaleźć morderce Lothara)

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Też się męczyłem z dark webem,
idziesz po pierścień pod mostem przy wejściu tym do khorinis od lobarta, z pierścieniem do Vatrasa jak pamiętam, później do Hodgesa, ALE... musisz mieć 50 retoryki żeby ci powiedział o co chodzi i dał zwój, który dajesz Vatrasowi, on robi rune, runa cie teleportuje do przypakowanego Dark Mastera, walka z nim, koniec questa

a teraz mi pomóżcie:
nie mogę tu znaleźć, napewno wałkowane, Ur Thrall i Świątynia Śniącego, jestem u niego, i mówi że mam sobie iść, coś tam brzęczy jakieś rrr agh, złości się, jak dobrze pamiętam mówi że nie ufa mi, co tam trzeba zrobić teraz, tak na szybko?

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Zabiłeś demona z obozu na bagnach? Jeśli nie, spróbuj a jeśli nie zadziała... w8 na jakiej wersji grasz?

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
0066, to teraz trzeba demona jakiegoś zabijać?

na 0062 nic nie trzeba było robić dodatkowo, ale chyba od 0065 się pozmieniało, dlatego pytam

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
0066, to teraz trzeba demona jakiegoś zabijać?

Nie wiem czy w 0066 naprawili, ale jeśli nie zadziała to musisz wpisać pewien kod MustGoInIronMine 1 (chyba) tak pisze u naszych sąsiadów na forum

EDIT: Uratowałeś Ur-Karrasa?

EDIT2: Jeśli tak to któryś z rzędu jego questów to właśnie zabicie tego demona z grupą paru innych orków ale bez questa też możesz zabić i powinno działać

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie, nie ratowałem go, bo on jedynie wcześniej był potrzebny ewentualnie do reputacji i jakichś tam zadań pobocznych, reputacje u orków mam, jestem u Ur Thralla, ani do doliny ani do świątyni nie chce mnie wpuścić, tam coś chyba trzeba jeszcze zrobić?

edit: Ur Thrall żadnego questa mi nie daje

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie, nie ratowałem go, bo on jedynie wcześniej był potrzebny ewentualnie do reputacji i jakichś tam zadań pobocznych, reputacje u orków mam, jestem u Ur Thralla, ani do doliny ani do świątyni nie chce mnie wpuścić, tam coś chyba trzeba jeszcze zrobić?

edit: Ur Thrall żadnego questa mi nie daje

Idź, zabij demona w obozie na bagnach i spróbuj z nim pogadać z tego co pamiętam to on ci mówi, że najpierw musisz skończyć z innym złem, właśnie o tego demona chodzi powinien z tobą porozmawiać o dolinie cienia i powinieneś móc pójść do kopalni żelaza :)

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ten demon, to ten skoksowany demon w obozie na bagnie u Yberriona?
On mówi, że orkowie sobie sami poradzą z demonem ze świątyni śniącego, że mam sobie iść zanim się na mnie wkurzy, odpowiadam, że taka opcja nie wchodzi w grę a on na mnie warczy rrr agh, koniec dialogu
żaden wpis w dzienniku nie pojawia się

ja później do tego demona się przejde jak to ten u Yberriona, mecz zaraz, ale jeśli to nie o to chodzi, a ktoś wie o co, to niech napisze, Simen to później pewnie posprząta :P

Pszemsen

Pszemsen

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Zbanowany
wojtek być może twój poziom gry ma znaczenie? moze grasz na łatwym lub średnim  ? mniejszy content

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
na średnim, wcześniej to nie miało żadnego znaczenia, też na średnim grałem i nie było problemu...

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@wojtek988 Masz może pomysł jak pokonać tego "przypakowanego Dark Mastera"? Gram paladynem poziom 41 miecz 290 dmg 1800 hp ;/ on ma 25k bije go po 100 czyli 250 hitów a on odpycha mnie tą runą i nic nie moge zrobić xd

0 użytkowników
Do góry