O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8831792
Odpowiedzi 37317
Maciuś
Niemy
Czy warto zabijać lehmara na początku gry? Czy lepiej zostawić go sobie na później - będą dostępne jakieś nowe możliwości związane z tą postacią?
tedddy_bear
Ktoś wie, jak zdobyć klucz do jednej ze skrzyń w kryjówce gildii złodziei? Tej na wyspie z jaszczurami. Nie dostałem go po oddaniu księgi rachunkowej Hannie. Oprócz tego wcale nie słychać u mnie herolda ani zespołu, ktoś wie, jak to naprawić?
WojownikAdanosa
Dobra, najprawdopodobniej zostanę czeladnikiem u Bospera. Uczy jeszcze wyrabiania łuków, a mam już trochę punktów zręczności, więc może mi się na początek przydać. Cały czas jest tak, że ze skórzanym pancerzem można od razu zostać myśliwym?
Szpyciu
Cieja
Brimstone
Loop
Vanarius Riquer Team
Placek698
Gdzie znajdę nową kryjowke dla gildi zabójców.
@tedddy_bear Ja w wersji 0065 robiłem tak że jak się rage'ował (zionął ogniem) to go atakowałem z 3 hity jak się kończył mu rage to uciekałem do momentu jak nie użył swojego zaklęcia który oczywiście musimy uniknąć. Wtedy jego rage się resetuje i znów zadajesz mu hity. I tak w kółko i w kółko do pokonania demona. (Ja tego demona tłukłem z 30min ale było warto bo w ch*j dobry miecz ma )
iRaven
Mam pytanie! Kim lepiej zostać?: