Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8831792 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8831792

Odpowiedzi 37317

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Czy warto zabijać lehmara na początku gry? Czy lepiej zostawić go sobie na później - będą dostępne jakieś nowe możliwości związane z tą postacią?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy warto zabijać lehmara na początku gry? Czy lepiej zostawić go sobie na później - będą dostępne jakieś nowe możliwości związane z tą postacią?
Z tego co pamiętam, wszystkie rzeczy powiązane z nim to:
Spoiler
Jego księga rachunkowa, zadanie dla Lutero, a później jeszcze gildia zabójców.

Ktoś wie, jak zdobyć klucz do jednej ze skrzyń w kryjówce gildii złodziei? Tej na wyspie z jaszczurami. Nie dostałem go po oddaniu księgi rachunkowej Hannie. Oprócz tego wcale nie słychać u mnie herolda ani zespołu, ktoś wie, jak to naprawić?

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś wie, jak zdobyć klucz do jednej ze skrzyń w kryjówce gildii złodziei? Tej na wyspie z jaszczurami. Nie dostałem go po oddaniu księgi rachunkowej Hannie. Oprócz tego wcale nie słychać u mnie herolda ani zespołu, ktoś wie, jak to naprawić?
Da ci go Hanna w 2. rozdziale za wyciągniecie jej z więzienia.

Post połączony: 2017-04-06, 11:17
Jeszcze jest jedna misja z Lehmarem którą zleca mag ognia stojący przed klasztorem.
Spoiler
Żeby ją dostać musisz wejsć po klasztoru nielegalnie i mieć odpowiedni poziom retoryki i odpowiednio poprowadzić ścieżkę dialogową.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Do usunięcia :)

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dobra, najprawdopodobniej zostanę czeladnikiem u Bospera. Uczy jeszcze wyrabiania łuków, a mam już trochę punktów zręczności, więc może mi się na początek przydać. Cały czas jest tak, że ze skórzanym pancerzem można od razu zostać myśliwym?

WojownikAdanosa

WojownikAdanosa

Użytkownicy
posty77
Propsy17
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra, najprawdopodobniej zostanę czeladnikiem u Bospera. Uczy jeszcze wyrabiania łuków, a mam już trochę punktów zręczności, więc może mi się na początek przydać. Cały czas jest tak, że ze skórzanym pancerzem można od razu zostać myśliwym?
Trzeba 3 skóry cieniostwora

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podpowie ktoś jak ubić demona na bagnie w wersji 0066? Wciąż wykrada mi życie i się regeneruje na 100%.
Ok. Poradziłem sobie.

Szpyciu

Szpyciu

Użytkownicy
posty50
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Fayors to podziel się sposobem jeżeli chcesz bo chętnie przyjmę taką ilość golda

Cieja

Cieja

Użytkownicy
posty67
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mozesz wydobywać stal i tworzyć pręty, a następnie miecze :)

Szpyciu

Szpyciu

Użytkownicy
posty50
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To znam poza tym on jest czeladnikiem u bospera a nie harada,  no góra że wyciągnął tyle z robienia łuków

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Nie ma sensu moim zdaniem w 2.0 zostawać czeladnikiem tylko i wyłącznie ze względu na zarobek, najlepiej wybierac mistrzów pod swój playstyle, bo z kasą i tak nie ma dużych problemów, zawsze można cheesować tą grę w kości w paru miejscach.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Z wydobywania złota i robienia sztabek :) kopalnia złota w górniczej dolinie + jharkendar do tego mam jeszcze multum skór i trofeów, ale sobie zostawiam bo może będą mi potrzebne do zrobienia lepszych zbroi czy coś :)

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder
@tedddy_bear Ja w wersji 0065 robiłem tak że jak się rage'ował (zionął ogniem) to go atakowałem z 3 hity jak się kończył mu rage to uciekałem do momentu jak nie użył swojego zaklęcia który oczywiście musimy uniknąć. Wtedy jego rage się resetuje i znów zadajesz mu hity. I tak w kółko i w kółko do pokonania demona. (Ja tego demona tłukłem z 30min ale było warto bo w ch*j dobry miecz ma :D)

Szpyciu

Szpyciu

Użytkownicy
posty50
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę nową kryjowke dla gildi zabójców.

Placek698

Placek698

Użytkownicy
posty65
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę nową kryjowke dla gildi zabójców.
W jaskini obok Kamiennego kręgu w lesie tam gdzie się idzie z Laresem, trzeba mieć (Coś tam) Kretoszczura możemy kupić to za 500G od Martina.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Albo zawinąć z Esmeraldy, łój kretoszczura dokładnie

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tedddy_bear Ja w wersji 0065 robiłem tak że jak się rage'ował (zionął ogniem) to go atakowałem z 3 hity jak się kończył mu rage to uciekałem do momentu jak nie użył swojego zaklęcia który oczywiście musimy uniknąć. Wtedy jego rage się resetuje i znów zadajesz mu hity. I tak w kółko i w kółko do pokonania demona. (Ja tego demona tłukłem z 30min ale było warto bo w ch*j dobry miecz ma :D)
Gram w wersję 0066 i udało mi się zatłuc go z pomocą orków przy czym kombinowałem przez 15 minut jak mu zadać ostatni cios. Na forum rosyjskim dali mi wskazówkę, że:
Spoiler
Trzeba go trzymać w środku pentagramu. Tylko nie wiem jak to wykonać grając nekromantą

Ale teraz mam kolejny problem z demonem w kopalni, wcześniej można było go zblokować ale teraz nic. Za każde uderzenie się leczy. Nie wiem jak zabrać się za niego.
Strasznie utrudniają grę przez te zmiany.

iRaven

iRaven

Użytkownicy
posty37
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie! Kim lepiej zostać?:
a) Nekromanta
b) Strażnik Świątynny
c) Guru
d) Mag Wódy
e) któraś ze starych, jeśli tak, to która?

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie! Kim lepiej zostać?:
Nekromanta wymiata ale ciężkie są walki z bossami.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zagraj czym chcesz, gre da się ukończyć wszystkim :)

0 użytkowników
Do góry