Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8849330 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8849330

Odpowiedzi 37317

reveen

reveen

Użytkownicy
posty29
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W którą wersję Returninga 2.0 najlepiej teraz zagrać ?

Cieja

Cieja

Użytkownicy
posty67
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Najlepiej 062 póki co.

Avasis

Avasis

Użytkownicy
posty21
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witajcie. Powie mi ktoś jak mogę sprawdzić wartość retoryki?? Jak zjadę na dół to mam napisane tylko rhetoric trained i nic więcej. Mam wersje 0062. Proszę o pomoc
W wersji 0062 nie ma jeszcze wartości retoryki.

UberHype

UberHype

Użytkownicy
posty60
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzięki za odpowiedź, ale mam jeszcze jedno pytanie:
Czy grając Nekromantą opłaca się zostawać czeladnikiem u Constantina?

RevanRevan

RevanRevan

Użytkownicy
posty37
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jeżeli chodzi o bonusy tak, a jeżeli o zarobek, to nie

Post połączony: 2017-03-01, 13:53
Czy w SOLUCJI jest coś mowa o Ur-Tharllu i jego nie GADANIU?

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam Mam problem z odnalezieniem kruka w yarkendarze po jego uciece możecie mi powiedzieć gdzie on się znajduje i co muszę zrobić by się z nim spotkać ?

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wykonując wątki z returninga prędzej czy później go spotkasz :)

Megaxxis

Megaxxis

Użytkownicy
posty21
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeżeli chodzi o bonusy tak, a jeżeli o zarobek, to nie

Post połączony: 2017-03-01, 13:53
Czy w SOLUCJI jest coś mowa o Ur-Tharllu i jego nie GADANIU?

Nie, to błąd. Ja zadałem sobie trud, żeby zrobić konto na rosyjskim forum, napisać post, by dowiedzieć się o co chodzi. Tobie nie chce się zejść 3 strony niżej (czy tam 5), żeby znalezc post z obejściem za pomocą GVE, który zamieściłem.  :facepalm:

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kk dzięki a kolejne pytanie brzmi w jaki sposób pokonać tego Wielkiego kammienego strażnika w świątyni którego ożywiamy dzięki tej magicznej tabliczce ? bo ja mu 0 dmg ze wszystkiego robie nawet z najlepszych czarów

Malczutt

Malczutt

Użytkownicy
posty22
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś o co chodzi z zadaniem Dziennik Vatrasa? Idę sobie do Cassi a ona odsyła mnie do kupca z rynku, niestety żaden kupiec nie zadnej opcji dialogowej z tym zwiazanej, aktualnie gram na wersji 0.65, poprzednio grając na 0.61 jesli dobrze pamiętam musiałem udać sie do Ramireza? Coś zmienili czy po prostu mam jakiegoś buga? ;p

Aquilam

Aquilam

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Malczutt Ostatnio robiłem to zadanko i bodajże Zuris miał ten dziennik (po prostu okienko handlu). Nie zdziw się jednak bo przehandluje ci go za 5k złota xD U Ramireza go dostaniesz (za darmoszke) jeśli masz min. 30 retoryki i wybierzesz u Casii coś o tym jakie to śmieci Vatras tam trzymał.

Digir

Digir

Użytkownicy
posty2
Propsy10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Tag-Nord jest w mieście orków? Jeśli tak to w którym miejscu?

RevanRevan

RevanRevan

Użytkownicy
posty37
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@Megaxxis W takim razie czym jest to "GVE" bo nie znam się na skrótach. Po prostu możesz mi napisać co mam konkretnie zrobić? Jaki kod? I umieściłoby się to w Solucji?

Post połączony: 2017-03-01, 18:33
@Digir Ten ork jest w dolnych poziomach Miasta, nie tych pod areną, tylko przed główną bramą skręć w prawo. I tam taki Ork opowiada coś po rosyjsku, możesz usłyszeć wiele podobnych słów typu" Adanos Innos I  Beliar

Pawlik

Pawlik

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do ilu punktów uczyć się many? Aktualnie mam 100 i 1 punkt kosztuje 15. Gram magiem ognia

RevanRevan

RevanRevan

Użytkownicy
posty37
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Megaxxis W takim razie czym jest to "GVE" bo nie znam się na skrótach. Po prostu możesz mi napisać co mam konkretnie zrobić? Jaki kod? I umieściłoby się to w Solucji?
http://themodders.org/index.php?topic=26533.0

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Sensoy Wiem że jest tam taki łuk nie jestem zielony ale mi chodziło o khorinis jarkendar i górniczą dolinę bo chciał bym się uzbrojic w lepszy ekwipunek

@Simen Jak poświęcać strzały obrażenia od lodu itp mam 28 lvl bardzo łatwy poziom trudności ale 1 raz na łuki gram a w pustyni adanosa mogę mieć kłopot z mini sniącyni ! jak ktoś grał na łuki to niech mi powie proszę jak te strzały poświęcać!

i gdzie zdobyć retorykę, i czy są wymagane do niej jakieś questy do zrobienia!

UberHype

UberHype

Użytkownicy
posty60
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@N0N4M3 Tak, między innymi możesz dzięki retoryce przekonać Zurisa żeby spłacić stragan za pomocą Płomienia Eligora

Ja mam zaś pytanie takie, co trzeba zrobić żeby Ramirez chciał ze Mną rozmawiać (gram na wersji 0065, poziom trudny)
I jak najszybciej dobiję 40 inteligencji bez kupowania tych ksiąg za 1k+? (Mam już 37)
Przepraszam, nie zauważyłem, że brakowało Mi many

Megaxxis

Megaxxis

Użytkownicy
posty21
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Post połączony: 2017-03-01, 18:33
@Digir Ten ork jest w dolnych poziomach Miasta, nie tych pod areną, tylko przed główną bramą skręć w prawo. I tam taki Ork opowiada coś po rosyjsku, możesz usłyszeć wiele podobnych słów typu" Adanos Innos I  Beliar

Ściągasz GVE, wczytujesz save (u mnie był w folderze %AppData% który jest ukryty, wiec musisz go najpierw ujawnić). Sam program jest prościutki. Zmieniasz dwie wartości, które tam się znajdują:
MustGoInIronMine  i ustawiasz wartość na 1
MIS_PsicampDemon ustawiasz na 4, jezeli nie zrobiłeś misji z demonem w starym obozie bractwa
Zapisujesz save i gucci, idziesz gadać z Ur-Thrallem, żeby dostać klucz do kopalni potrzebujesz >50 retoryki.
robisz kopalnię, po zabiciu demona w kopalni dostajesz dostęp do Świątyni Śniącego.
Jak ukończysz wątek ze Śniącym, dostaniesz klucz do Doliny Cieni.
Walisz Azgalora na łeb.

Nie wiem czy jest wiecej bugów, ostatnio nie miałem czasu grać. Skończyłem Dolinę Cieni i zacząłem Mora Oulart, do misji z Fellangorem jest git

RevanRevan

RevanRevan

Użytkownicy
posty37
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@Megaxxis Retorykę na 50? Mam nauczoną retorykę, ale żeby wyuczoną? Jak?

0 użytkowników
Do góry