@Megaxxis W takim razie czym jest to "GVE" bo nie znam się na skrótach. Po prostu możesz mi napisać co mam konkretnie zrobić? Jaki kod? I umieściłoby się to w Solucji?
Post połączony: 2017-03-01, 18:33
@Digir Ten ork jest w dolnych poziomach Miasta, nie tych pod areną, tylko przed główną bramą skręć w prawo. I tam taki Ork opowiada coś po rosyjsku, możesz usłyszeć wiele podobnych słów typu" Adanos Innos I Beliar
Ściągasz GVE, wczytujesz save (u mnie był w folderze %AppData% który jest ukryty, wiec musisz go najpierw ujawnić). Sam program jest prościutki. Zmieniasz dwie wartości, które tam się znajdują:
MustGoInIronMine i ustawiasz wartość na 1
MIS_PsicampDemon ustawiasz na 4, jezeli nie zrobiłeś misji z demonem w starym obozie bractwa
Zapisujesz save i gucci, idziesz gadać z Ur-Thrallem, żeby dostać klucz do kopalni potrzebujesz >50 retoryki.
robisz kopalnię, po zabiciu demona w kopalni dostajesz dostęp do Świątyni Śniącego.
Jak ukończysz wątek ze Śniącym, dostaniesz klucz do Doliny Cieni.
Walisz Azgalora na łeb.
Nie wiem czy jest wiecej bugów, ostatnio nie miałem czasu grać. Skończyłem Dolinę Cieni i zacząłem Mora Oulart, do misji z Fellangorem jest git