Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8839503 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8839503

Odpowiedzi 37317

Bezi17pl

Bezi17pl

Użytkownicy
posty7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę miecz Abigail?

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder
@Bezi17pl Pod pierwszym drzewem na lewo jak się wchodzi na bagna od strony przejścia z kanionu.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sensoy
To jak najszybciej w takim razie, na pustyni adanosa najtrudniejsi są ci mini śniący, jak się ich zabije to już potem z górki jest. Sam kruk jest bardzo prosty.

Miałem podobny problem, ale na hardzie. Zanim zdążyłem założyć tą zbroję, miałem już lepsze. Warto uczyć się przekuwania tylko.

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder
Czy pustynia Adanosa jest dostępna później? Po GD? Bo pamiętam że na starszej wersji jak grałem to przed GD był na pustyni Adanosa, może to zmienili... nwm tego, więc proszę o odpowiedź tutaj :)

Cieja

Cieja

Użytkownicy
posty67
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak, mozesz tam iść po GD.

Bezi17pl

Bezi17pl

Użytkownicy
posty7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajduje się ostatnia notatka zostawiona przez Bena?

Slaybacko

Slaybacko

Użytkownicy
Dizzasterx
posty97
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Dizzasterx
Na Bagnach obok drzewa, blisko jaskini z Juanem

Gdzie jest teraz ten smok do którego się szło po zabiciu kruka? W wersji 0065 na miejscu smoka jest portal przenoszący do innej lokacji w której są "Ancient Stone Guard" 2k hp xD
I gdzie nauczę się robienia mikstury zwiększającej na stałe HP i wytrzymałość?

Bezi archer ;]

Avasis

Avasis

Użytkownicy
posty21
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na Bagnach obok drzewa, blisko jaskini z Juanem

Gdzie jest teraz ten smok do którego się szło po zabiciu kruka? W wersji 0065 na miejscu smoka jest portal przenoszący do innej lokacji w której są "Ancient Stone Guard" 2k hp xD
I gdzie nauczę się robienia mikstury zwiększającej na stałe HP i wytrzymałość?
Gdzie jest smok? Może się rozejrzyj po nowej lokacji, wystarczy spojrzeć w dół...
Gdzie się nauczysz robienia mikstur? W całej grze jest dosłownie pięciu alchemików w czym dwóch gildyjnych którzy mogą uczyć bohatera, domyśl się.

klinik5050

klinik5050

Użytkownicy
posty32
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak uzywac ognika? Ma wyuczone umiejetnosci lecz nie moge go.uzyc

Slaybacko

Slaybacko

Użytkownicy
Dizzasterx
posty97
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Dizzasterx
Dobra jednak jeszcze mam problem, aktywowałem strażnika w świątyni adanosa poszedłem do smoka i smok powiedział żebym młot znalazł w jakiejś świątyni,bylem w każdej i nie ma tego nigdzie.. Jakieś porady? U ruska na filmie był na ołtarzu w świątyni na bagnach

Bezi archer ;]

Shock

Shock

Użytkownicy
posty91
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wygląda na to że wszyscy macie problem z tym młotem w wersji 0065, aż dziwne. Ktoś tam na poprzednich stronach podawał kod na ten młot (chyba).

TitanShira

TitanShira

Użytkownicy
Erandill
posty18
Propsy3
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
  • Erandill
Młot pojawia się w losowej świątyni u mnie na przykład był w tej światyni gdzie jest cutscenka z krukiem na ołtarzu dokładniej

Szpyciu

Szpyciu

Użytkownicy
posty50
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może ktoś powiedzieć gdzie są narzędzia mateo? I z czego otrzymuje się bonusy do siły.

Sensoy

Sensoy

Użytkownicy
posty143
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Apprentice
Pustynie już skończyłem :D Śniących ja blokowałem gdzieś i nawalałem. Na normie te ich pioruny dają trochę w kość oraz to że ich każde uderzenie regeneruje im życie, ale trochę pomysłowości i da się radę.
Swoją drogą da się wejść do Kopalni orków drogą pokojową (w sensie do starej "Wolnej kopalni") czy trzeba wszystkich zabijać??? A i zawsze będzie mi odejmowało punkty reputacji u orków jak zabije orka, czy tylko jak mam Ulu-mulu na sobie?

Ukończone Modyfikacje:
Gothic 1
Zagadka Bagiennego Ziela                               
Świat Skazańców
Edycja Rozszerzona 1.4.5 i 1.4.8
Ciemności Gordotha
Czas Zapłaty 1.5
Gothic 2
TheReturning 2.0 (0062) i (0066.1)
L'hiver Edition 0.9.3 i 1.1 PL
Złote Wrota
Bandyci

Slaybacko

Slaybacko

Użytkownicy
Dizzasterx
posty97
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Dizzasterx
Grał ktoś na wersji 0065 i znalazł ten młot potrzebny do zabicia tego olbrzymiego strażnika? ;c

Bezi archer ;]

Wilczurex

Wilczurex

Użytkownicy
posty20
  • Użytkownicy
Grał ktoś na wersji 0065 i znalazł ten młot potrzebny do zabicia tego olbrzymiego strażnika? ;c
Stwierdzam z 99% pewnością, że w wersji 0065 jest błąd skryptu i czasem po prostu nie wyrzuca młotka. Podobny błąd miałem z gildią zabójców, dopiero przy n-tej próbie doszło do zabicia Wambo.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Swoją drogą da się wejść do Kopalni orków drogą pokojową (w sensie do starej "Wolnej kopalni") czy trzeba wszystkich zabijać??? A i zawsze będzie mi odejmowało punkty reputacji u orków jak zabije orka, czy tylko jak mam Ulu-mulu na sobie?
Punkty reputacji przestaną się liczyć, gdy już uzyskasz dostęp do Ur-Thralla. A żeby wejść do Wolnej Kopalni wystarczy założenie Ulu-Mulu - tyle, że żeby wykonać questa musisz przynajmniej zabić ich głównego herszta, który i tak jest trudniejszy niż wszyscy orkowie przedtem.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

sussano

sussano

Użytkownicy
posty23
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam wiecie może kto mnie nauczy wydobywania żelaza ?

darekstrzalka4

darekstrzalka4

Użytkownicy
posty86
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema mam pytanie, zacząłem 2 rozdział i nie zrespiły mi się potwory jedyne co zobaczylem to czarne gobliny tam gdzie Cavalorn.. Hmm patch 0.65 jeszcze nie wziołem listu od Vatrasa, i raz uzylem Marvina bo mialem bug z misją, Tak ma być?

Szpyciu

Szpyciu

Użytkownicy
posty50
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@sussano aby nauczyć się wydobywania pierw gadasz z viperem który jest w tawernie w porcie, od niego dowiadujesz się że ktoś na farmie lobarta może cię nauczyć (uczy do 50%) a następnego nauczyciela masz w GD

0 użytkowników
Do góry