O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8880604
Odpowiedzi 37317
K0nopa
Shock
RoTher
Fayors
Roxell
TheNoxPump
Slaybacko
powie mi ktoś gdzie jest Cassia? Przywódczyni gildii złodziei? Przeszukałem całe kanały, jest tam tylko ramirez, attila i Jasper. Próbowałem o różnych godzinach ale nigdzie jej nie ma.
od Merdaliona lol
Jao
W Jarkendarze nima.
Vanarius Riquer Team
Cooba
Mam kolejny problem a dokładnie o akrobatyce... Posiadam 60 zręczności żeby się nauczyć u Cassie. No ale jak z nią gadam to ona mówi że dalej muszę nabrać doświadczenia, no to próbuje sobie uzbierać 100 zręczności, wracam do Cassie, dalej mówi że mam zbyt mało doświadczenia. Czy jakieś wersji zmienili wymaganą ilość zręczności czy mam buga?
Cytat: Vanarius w 2017-02-01, 20:10Mam kolejny problem a dokładnie o akrobatyce... Posiadam 60 zręczności żeby się nauczyć u Cassie. No ale jak z nią gadam to ona mówi że dalej muszę nabrać doświadczenia, no to próbuje sobie uzbierać 100 zręczności, wracam do Cassie, dalej mówi że mam zbyt mało doświadczenia. Czy jakieś wersji zmienili wymaganą ilość zręczności czy mam buga? Wymagane 120 zręczności
Istnieje jakaś lista broni do walki wręcz? nie umiem znaleźć.Potrzebuję też kodu na serce Azgalora, bo ze zwłok nie dało się podnieść, a teraz w ogóle ich nie ma
Cytat: Cooba w 2017-02-01, 20:26Cytat: Vanarius w 2017-02-01, 20:10Mam kolejny problem a dokładnie o akrobatyce... Posiadam 60 zręczności żeby się nauczyć u Cassie. No ale jak z nią gadam to ona mówi że dalej muszę nabrać doświadczenia, no to próbuje sobie uzbierać 100 zręczności, wracam do Cassie, dalej mówi że mam zbyt mało doświadczenia. Czy jakieś wersji zmienili wymaganą ilość zręczności czy mam buga? Wymagane 120 zręcznościZaraz zobaczę Bo wiem na pewno że mam powyżej 100 zręczności ale czy na pewno mam ponad 120 tego nwm xd Właśnie utknąłem w miejscu, w Jarkendarze, tam gdzie ten zawalony most. xd
Roman Reigns