Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8843644 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8843644

Odpowiedzi 37317

Roxell

Roxell

Użytkownicy
posty67
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaką książkę chce Nuts z kopalni żelaza? Boska moc gwiazd go nie interesuje

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

sussano

sussano

Użytkownicy
posty23
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka wam :) . W returningu 2.0 wersja 0065 ile trzeba mieć zręczności aby casia nauczyła akrobatyki? Mam 90 :(

Cieja

Cieja

Użytkownicy
posty67
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
120 na akrobatykę.

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder
Mam kolejny problem, czy mikstury lecznicze oraz many robi się tak samo jak w G2? Chodzi mi o składniki bo posiadam wszystkie ale nie mogę zrobić żadnej ;/ Potrzebuje punktów alchemii żeby zrobić dla Snafa ten "Młot Lou'a"

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Wody trzeba.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder
Wody trzeba.
Posiadam wodę  ale dalej nie mogę ;/

Cieja

Cieja

Użytkownicy
posty67
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Moze nie masz alkoholu?

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Daj to Samoelowi i on Ci zrobi Młot Lou.

Szpyciu

Szpyciu

Użytkownicy
posty50
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanko 1 kto może mnie nauczyć przerabiać rude żelaza w sztabki. I 2 co muszę zrobić żeby ramirez chciał ze mną gadać jeżeli zabiłem Attile

Avasis

Avasis

Użytkownicy
posty21
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanko 1 kto może mnie nauczyć przerabiać rude żelaza w sztabki. I 2 co muszę zrobić żeby ramirez chciał ze mną gadać jeżeli zabiłem Attile
1.  Przetapiana żelaza i magicznej rudy uczy Viper w karczmie w porcie
2. Użyj zaklęcia zapomnienia.

TitanShira

TitanShira

Użytkownicy
Erandill
posty18
Propsy3
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
  • Erandill
Witam mam pytanie dotyczące dołączenia do bractwa śniącego wersja 0065. Zrobiłem już wszystkie zadania dla baalów z wyjątkiem tego od Baal tyona nie moge znaleść tej receptury, nie ma jej w skarbcu tak jak to było kiedyś więc okradanie goraxa jak narazie nie ma sensu. Wpadłem na pewien trop, otóż można zapytać o nia neorasa są tam 3 opcje cos w stylu "tylko pytam" "chcę się nauczyć więcej o tej miksturze" "naprawdę bardzo potrzebuje przepisu na nią" wybierajac 1 opcje nie ważne jakie mamy umiejetności neoras nas oleje, gdy wybierzemy drugą opcję i nie nauczyliśmy się tworzenia jakiej kolwiek mikstury też nas odeśle lecz jeśli znamy juz jakieś powie nam, ze wie cos o tej miksturze opowowiada o jej właściwościach ale i tak nie wie gdzie możemy znaleść jej recepturę, gdy wybierzemy 3 opcję też niezależnie od umiejętności powie nam, że w khorinis jest wielu alchemików, którzy mogą coś wiedzieć na jej temat. Obszedłem alchemików z różnymi wersjami wybranych dialogów u neorasa ale i tak żaden nie miał nowych kwestii ani nie sprzedawał tej receptury. Jeżeli ktoś był by zdolny mi pomóc był bym wdzięczny :)

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Idol nia sam przemawia do nas, poprosi nas jeden wspaniały przepis. Jeśli porozmawiasz z różnych alchemików, będą zapyta co szukać magów przepis warto ognia. Przepis jest w skarbcu, a kluczem do niej jest w skrzyni w celi tylko dla magów zablokowanym Keley. W potrzebna jest najodleglejszym skarb, to jest bardzo dobrze zamknięte. Biorąc recepty opatrzone jego cja. Jeśli zapytać, co to jest ten przepis, powie to, że może to zwiększyć zdolności duchowych. Ale idolem brakuje niektórych składników, a mianowicie: Shchavlev, język ognisty króla, kamień golema i jaja ślizgowe serce. Ostatnio 3 odczynnika można znaleźć w pobliżu piramid: jaszczurki wędrować obok niej, golemy w jaskiniach zamieszkanych, jak w jednej ze skrzyń leży serce kamiennego golema, w jednym z oddziałów jest królową i suwaki z jajami. Wnosimy cały cja i uczyni to eliksir, a także wyrazić zgodę.

To z solucji. Musisz zabrac klucz z komnaty, potem ze skrzyni i otworzyc skarbiec. Receptura jest chyba w skrzyni po prawej stronie tam dalej

TitanShira

TitanShira

Użytkownicy
Erandill
posty18
Propsy3
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
  • Erandill
Dzięki za pomoc. Klucz do skarbca jest w komnacie magów po lewej stronie od klasztoru skrzynka po prawo. A przepis na miksture jest w skrzyni dalej w pomieszczeniu bo są trzy na prawo od wejscia 2 ale w nich nic ciekawego nie ma i kawałek dalej stara skrzynia z kombinacją PLPLPLLPPPLLPLPLPPP

Post połączony: 2017-02-03, 13:55
Hej mam jeszcze jedno pytanie. Robię właśnie wątek gildii zabójców i mam wyuczoną retorykę co pozwala mi pożyczyć 1000 sztuk złota od Lhemara. I teraz pytanie czy przed zabiciem go warto jest pożyczyć ten 1000 nie jestem pewien czy potem nie spotkają mnie jakieś zbugowane nie przyjemności, np mimo to, że lhemar nie żyje to handlarze będą jakoś źle do mnie nastawieni czy coś.

Sensoy

Sensoy

Użytkownicy
posty143
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kiedy najlepiej opłaca mi się przyzwać Senyaka i zrobić szpon?? Nigdy nie grałem w pierwszą wersje returna i dlatego się pytam. Oraz jak mogę siły się wyuczyć bo 5punktów siły kosztuje 15PN i 1875 golda pomoże ktoś?

Ukończone Modyfikacje:
Gothic 1
Zagadka Bagiennego Ziela                               
Świat Skazańców
Edycja Rozszerzona 1.4.5 i 1.4.8
Ciemności Gordotha
Czas Zapłaty 1.5
Gothic 2
TheReturning 2.0 (0062) i (0066.1)
L'hiver Edition 0.9.3 i 1.1 PL
Złote Wrota
Bandyci

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder
@TitanShira Pewnie nie :) Ale polecam zrobić kopie zapasową :D

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Vanarius
A serafis masz?

@TitanShira
Na 0062 po zrobieniu tego nie miałem żadnych problemów.

@Sensoy
Jak najwcześniej, jak grasz jednoręczną bronią to Szpon ( lub miecz od opiekunów ) służy prawie do końca gry.

I co w związku z tym że siła tyle kosztuje?

Sensoy

Sensoy

Użytkownicy
posty143
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Apprentice
Gram 2h i myślę że mi trochę posłuży bo przecież w Dolinie cieni jest Klątwa Azgalora 500 obr./500 siły. A co do siły to nie wiem jak ją zdobyć boje się, że pancerza Actora nie będę mógł założyć ale powoli w siłę będe dawał i się chyba uzbiera racja?

Ukończone Modyfikacje:
Gothic 1
Zagadka Bagiennego Ziela                               
Świat Skazańców
Edycja Rozszerzona 1.4.5 i 1.4.8
Ciemności Gordotha
Czas Zapłaty 1.5
Gothic 2
TheReturning 2.0 (0062) i (0066.1)
L'hiver Edition 0.9.3 i 1.1 PL
Złote Wrota
Bandyci

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder

Vanarius
Riquer Team

Pytania odnośnie zadań i rozgrywki
#4318 2017-02-03, 15:52(Ostatnia zmiana: 2017-02-03, 16:55)
Chciałem wykonać zadanie te które umożliwia nam wejście na pustynię Adanosa, poszedłem poszukać ten młot Adanosa... Chodzę sobie po tych świątyniach i tak z 50 razy i nie ma żadnego Młotu, gadałem z Ashtarem i kazał znaleźć ten młot. (wersja modyfikacji: 0065)
@Apprentice Tak mam :)

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Co zrobic z tym Valentinem? Gdy go pobije nie jest obrażony.

0 użytkowników
Do góry