Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8856782 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8856782

Odpowiedzi 37317

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
Vanarius, a masz w dzienniku wpis ze znalazles dziwny symbol na scianie i musisz go spytac o pomoc ? (tu chodzi o xardasa)

Post połączony: 2017-01-28, 22:39
A ja nie wiem na normalu gram ale zainteresowalem sie poniewaz tez chcialbym trole ubic a nie mam takiej mocy ze tak powiem

Existence

Existence

Użytkownicy
skorumpowany gliniasz komisasz
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • skorumpowany gliniasz komisasz
Gdzie jest zwoj zmniejszenia potwora?

wielka jest moja ambicja nie wyprzedzi mnie policja

Cieja

Cieja

Użytkownicy
posty67
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest zwoj zmniejszenia potwora?
jeden dostajesz od ignaza za zadanie z cieniostworem

nekines

nekines

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak mogę założyć dwa miecze jednoręczne? Mam wyuczone ze zwoju "dance of the two blades" i wykułem te księżycowe ostrza ze zwoju od Osairu

Slaybacko

Slaybacko

Użytkownicy
Dizzasterx
posty97
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Dizzasterx
Jak ubić nocnego łowce, tego cieniostwora od myśliwych? Idę o północy,strzelam z łuku i on sobie tylko wstaje i nie zadaje mu nic obrażeń z łuku

Bezi archer ;]

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder
Vanarius, a masz w dzienniku wpis ze znalazles dziwny symbol na scianie i musisz go spytac o pomoc ? (tu chodzi o xardasa)

Post połączony: 2017-01-28, 22:39
A ja nie wiem na normalu gram ale zainteresowalem sie poniewaz tez chcialbym trole ubic a nie mam takiej mocy ze tak powiem
Cóż, jedyne wpis które dostałem to jak przypłynąłem do niej, w wpisie było napisane że ta wieża wygląda zwyczajnie, potem dostałem wpis przy szkielecie że przy nim jest zimno, potem kolejny wpis był przy znalezieniu pierścienia Stephana oraz ostatni wpis jakis dostałem to że Hanna mi powiedziała że z nim się znała itd: i dalej wpisów nie miałem. Podaj mi dokładnie miejsce tego znaku bo w tej wieży chodziłem wszedzie ale mogłem jednak coś przegapić :p

Kalfas23

Kalfas23

Użytkownicy
posty82
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ludziki mam problem. Nie mogę znaleźć torby Diega ze złotem. Chodze i szukam po tym placu wymian i nigdzie jej nie ma. Help :/

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ma ją ork na placu wymian ale pojawia się dopiero po otrzymaniu zadania od diega w 3 rozdziale

Kalfas23

Kalfas23

Użytkownicy
posty82
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
Vanarius ten znak jest przy szkielecie na scianie, dokladniej to chyba bedzie jak wchodzisz na sama gore to lewy slup czy tam filar, ogladaj te filary na jednym jest znak albo przycisk nie pamietam ale tam jest. Powie ktos w koncu co z tymi monetami ? crimson wyuczyl mnie topienia zlotych samorodkow ale monet robic to juz nie chce

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy wszystkie mikstury, jedzenie, tabliczki, ciasta, zupy dające stały bonus można używać od razu bez podnoszenia progu punktowego? i jak przekuć ciężką zbroję strażnika ?

Slaybacko

Slaybacko

Użytkownicy
Dizzasterx
posty97
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Dizzasterx
Gdzie znajdę/kupię żywicę (resin)? Opłaca sie zarabiać na wytwarzaniu łuków? Czy złote kielichy itd można przetopić jakoś czy jedynie do Halvora na sprzedaż?

Bezi archer ;]

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@oskar378
Nie ma umiejkinna wybijanie monet, po wytopieniu złota podchodzisz do maszyny wybijającej monety i tyle, chyba że w wersji 0065 coś się zmieniło... w starej kopali w GD jest książka na temat złota/złotych monet... może trzeba ją przeczytać?!

@pandomapl
1.Tak.
2.Na kowadle, wymaga odpowiedniej umiejętnosci, podstawowej wiedzy kowalskiej oraz składników.

@Slaybacko
Drzew jest dużo, więc jest to jakiś sposób na kase w pierwszym/drugim rozdziale... lepsza kasa jest na kuciu mieczy.
Kielichy, pierscienie, naszyjniki, talerze zanosisz do Halvora, a puste skrzyneczki do Hanny.

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
Dzieki Cooba, ja gram na 065, wiec moze trzeba ta ksiazke znalesc, czy do GD bede mogl isc dopiero po zabiciu Lruka ? czyli tej calej pustyni Adanosa itp ?

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie, nie uda ci się skończyć pustyni Adanosa przed wizytą w GD.
Teraz jest etap skoków między lokacjami, trzeba się skupić na wyczysczeniu Khorinis oraz Jarkendaru, następnie krótka wizyta w GD, wyczyszczenie lasu za palisadą oraz zadanie płomień eligora a następnie podekspić na tej krainie z fortem palladynów. Dopiero wtedy zacznij pustynie.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę/kupię żywicę (resin)? Opłaca sie zarabiać na wytwarzaniu łuków? Czy złote kielichy itd można przetopić jakoś czy jedynie do Halvora na sprzedaż?

Resin to nie żywica, a smoła. Odkryte w wersji 0060.

Sensoy

Sensoy

Użytkownicy
posty143
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Może mi ktoś napisać jak mogę ten szpon beliara zdobyć? Mam More Ulartu  i sfere wody. Wiem że muszę zdobyć jeszcze pozostałe sfery żeby wezwać Senyaka ale mogę używać szponu zanim wezwę Senyaka? Czyli że mogę iść do kapliczki beliara i tam ofiarować duszę czy coś żeby móc używać szponu? Jakby ktoś mógł niech mi opisze całą tą sprawę ze szponem proszę.

Ukończone Modyfikacje:
Gothic 1
Zagadka Bagiennego Ziela                               
Świat Skazańców
Edycja Rozszerzona 1.4.5 i 1.4.8
Ciemności Gordotha
Czas Zapłaty 1.5
Gothic 2
TheReturning 2.0 (0062) i (0066.1)
L'hiver Edition 0.9.3 i 1.1 PL
Złote Wrota
Bandyci

BenShi

BenShi

Użytkownicy
posty13
Propsy14
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
Wie ktoś może jak nazywa się przedmiot od Lehmara dla magów ognia?
Jak chce z nim handlować nie ma on przedmiotów to chyba muszę chitować ten przedmiot ;-;

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
jesli dobrze pamietam to lemhmar ma ten przedmiot wystarczy rozmowe odpowiednio chyba poprowadzic i bedziesz mial do kupienia jak u normalnych kupcow razem z innymi fantami

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder

Vanarius
Riquer Team

Pytania odnośnie zadań i rozgrywki
#4259 2017-01-29, 15:14(Ostatnia zmiana: 2017-01-29, 15:22)
Dobra z tą latarnią mam już jakiś postęp ale teraz jest jakaś wzmianka o piracie imieniu (ksywce) Kelevra. Jak to dalej kontynuować? ;/
EDIT: To zadanie trwa przez dwa rozdziały? Bo w dzienniku jest napisane że muszę pogadać z piratami. Próbowałem gadać z Skipem oraz Gregiem ale nie mają żadnego dialogu ;/

0 użytkowników
Do góry