Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8833383 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8833383

Odpowiedzi 37317

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Hmm na tej stronie pisze, że jak dostaniemy się do ul-thrala to daje misje na doline cieni. Tyle, że mi on jej nie daje tylko każe mi isc :/ :/ :/

Shock

Shock

Użytkownicy
posty91
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema. Mama problem z zadaniem związanym z lasem assasynów. Podobno po wyjściu z kopalni mam się spotkać na wzniesieniu, przy ognisku z gonzalesem ale on mi się tam w gołe nie pojawia. Nikogo nie zabijałem, asasynom się nie pokazywałem a on i tak się nie pojawia :(.

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Co potrzeba do przekucia lekkiej zbroji łowcy smoków?

LewYY

LewYY

Użytkownicy
posty7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam pytanko dotyczące Obozu Myśliwych czy opłaca się tworzyć pancerze od Falka. Gram pół łuk pół 2h mam 20 lvl 2 rozdział

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Kempix
W wersji 0065 zadanie z Ur Thalem troche zmieniło kolejności.

Potrzebujesz pręt magicznej rudy.

@Shock
A czy przed wejsciem do lasu assasynów przyprowadziłeś Gonzalesa pod przejście?

@LewYY
Od wersji 0065 się opłaca, nie wymaga PN, zwłaszcza jak grasz na zręczność.

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
W wersji 0065 zadanie z Ur Thalem troche zmieniło kolejności.
Tzn? Co przed tym trzeba zrobić?

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ukończyć kopalnie orków.

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Jak się tam dostać przed doliną cieni? (do kopalni orków)

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wez przeczytaj posty ze strony 195 w tym temacie.

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Czyli mam oczyścić bagna? bo u ul-thrala dialog tylko odnośnie świątyni a u garonda nic nie mam.

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakie bagna o czym ty pierdolisz.... słuchaj nie grałem w 0065 ale męczysz ucho masakrycznie... wersja jak dla mnie jest nie grywalna, pozmieniali chuj wie poco wątek z orkami i teraz każdy łapie tam bugi. Ktoś już rozwiązał ten problem i pisał o tym na sto dziewięćdziesiątej którejś tam stronie, więc cofnij sie 20 stron wcześniej poczytaj, odpal konsole i wpisz sobie co tam trzeba.
Prosze nie wysyłaj do mnie prywatnych wiadomości, napisałeś tutaj to czekaj grzecznie aż ktoś poświeci czas tobie bo jesteś na tyle ułomny by skorzystać z opcji szukaj!

Slaybacko

Slaybacko

Użytkownicy
Dizzasterx
posty97
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Dizzasterx
Panowie skąd zdobyć stalowe pręty grając łucznikiem? Wykupiłem wszystkie od handlarzy(4 albo 5 było tylko xd)

Bezi archer ;]

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Możesz nawet grać rolnikiem a i tak w returningu stalowe pręty się produkuje. Kopiesz 50 bryłek rudy i topisz je w piecu. Odpowiednich umiejętności uczy pewien pan w karczmie w dzielnicy portowej, oraz Snipes na farmie Lobarta lub Grimes w Górniczej Dolinie.

QariX

QariX

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cholera mnie juz bierze z tym Returningiem.. Mam składniki na rune kuli ognia lecz nie moge zrobic bo potrzeba umiejętność tworzenia run miec na 15 tylko jak to zrobic ? Żadnych run nie moge sie nauczyć a umiejętność nie rosnie jak tworze ognista strzale... Po za tym Gerbrandt nie chce dać mi misjii z tym zabójstwem Wambo

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chyba poziom umiejek leci wraz z tworzeniem run pierwszego kręgu do 15 a potem juz runy drugiego kręgu.
Prześpij się i spróbuj po 24 gothicowych godzinach.

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam mały problem odnośnie pustyni Adanosa.
Jestem w momencie zdobycia łez i berła Adanosa i czytając solucje co zrobić z tym faktem natknąłem się na problem (a raczej jego "rozwiązania") z tym wielkim pełzaczem w szczelinie (ominąłem go za pomocą potki na niewidzialność i zabrałem ten klucz potrzebny do zdobycia łez). Podobno da się go zwabić bijąc w gong 3 razy i szybko wbiegając na ten budynek z kolumną. Zrobiłem tak i nic. Dalej był u siebie (gong drugi raz nie działał). Wczytałem save, powtórka i dalej nic, więc znowu wczytanie save ale tym razem tylko uderzyłem w ten gong 3 razy i czekałem na niego. Respi się gdzieś w niebie (namierzyłem łukiem) i powoli spada, jak spadnie to znowu jest w niebie, chyba, że mnie zauważy ale wtedy nie da się zwiać przed nim na ten budynek.
Da się coś z tym zrobić? Czy może po prostu nie trzeba go zabijać i czy coś ma ciekawego w sobie?
PS. Aby dostać się do tego golema za szczeliną nie potrzeba akrobatyki :) da się przewalić kolumnę.

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma tylko troche expa i fajne trofeum. Zabijać koniecznie go nie ma potrzeby.

Slaybacko

Slaybacko

Użytkownicy
Dizzasterx
posty97
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Dizzasterx
Jak mam iść z Laresem po ten ornament skoro w tym lesie chodzi Elitarny Czarny Ork Wojownik który bierze Laresa na 2 hity? XD

Bezi archer ;]

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wyprzedź Laresa sprintem, weź na klatę tego orka blokując jego ataki, a Lares powinien go z łuku ściągnąć

thedagon

thedagon

Użytkownicy
posty88
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak mam iść z Laresem po ten ornament skoro w tym lesie chodzi Elitarny Czarny Ork Wojownik który bierze Laresa na 2 hity? XD

Spróbuj zabić tego orka czarami

A tak btw to zajebisty avatar  :D

0 użytkowników
Do góry