Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8358412 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8358412

Odpowiedzi 37317

wasserfull

wasserfull

Użytkownicy
posty72
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań:
1)Warto się uczyć dwuręcznej? Aktualnie mam 2 rozdział 100% w 1h i 320 siły warto się uczyc dwuręki?
2)Jak pokonać cieniostwora z misji od myśliwych, tego w kotlince lestera. Bo z broni/kusz nie zadaje mu wogóle obrażeń.
Jak w 2. rozdziale masz tyle siły ? Ja też w drugim rozdziale mam 57% w 2h i 150 siły pomożesz mi jak łupnąć w siłke?? Gam na wersji 0062 i na poziomie norm.

Co jest takiego złego w tej wersji?

Sensoy

Sensoy

Użytkownicy
posty143
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań:
1)Warto się uczyć dwuręcznej? Aktualnie mam 2 rozdział 100% w 1h i 320 siły warto się uczyc dwuręki?
2)Jak pokonać cieniostwora z misji od myśliwych, tego w kotlince lestera. Bo z broni/kusz nie zadaje mu wogóle obrażeń.
Jak w 2. rozdziale masz tyle siły ? Ja też w drugim rozdziale mam 57% w 2h i 150 siły pomożesz mi jak łupnąć w siłke?? Gam na wersji 0062 i na poziomie norm.

Co jest takiego złego w tej wersji?
nic tylko się pytam czy możesz mi powiedzieć jak mogę nabić siły trochę więcej?

Ukończone Modyfikacje:
Gothic 1
Zagadka Bagiennego Ziela                               
Świat Skazańców
Edycja Rozszerzona 1.4.5 i 1.4.8
Ciemności Gordotha
Czas Zapłaty 1.5
Gothic 2
TheReturning 2.0 (0062) i (0066.1)
L'hiver Edition 0.9.3 i 1.1 PL
Złote Wrota
Bandyci

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lol ludzie co wy gadacie ja cała gre przeszedłem na 0065 i może  widziałem ze 2 bugi...(poza out of memory)a reszta to była poprostu błędy typu cos zrobiłem źle i misja sie nie uda koniec...To jest mod wiec nie oczekujcie że wszystko bedzie cacy bo nawet teraz jak gry sa wydawane przez kolosów typu bethasda itp to są gorzej zbugowane niż returning

Co do siły pieczenie ciast i szukanie korzonków (w solucji jest spis) a do tego mutageny i robienie miksturek a poza tym exp exp exp

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
Pytanie czy wykowac magiczne miecze mozemy dopiero w 2 rozdziale ? niby bennet nas uczy i niby mam to magic ore ale co z tego jak musze je przetopic.. tego uczy waz ale dopiero po przyniesieniu mu rudy. Ktos cos wie ?

Sensoy

Sensoy

Użytkownicy
posty143
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanie czy wykowac magiczne miecze mozemy dopiero w 2 rozdziale ? niby bennet nas uczy i niby mam to magic ore ale co z tego jak musze je przetopic.. tego uczy waz ale dopiero po przyniesieniu mu rudy. Ktos cos wie ?
Tak, dopiero w drugim rozdziale. Polecam iść do GD zrobić tego questa i nauczyć się przetapiania magicznej rudy później będzie spokój.

Ukończone Modyfikacje:
Gothic 1
Zagadka Bagiennego Ziela                               
Świat Skazańców
Ciemności Gordotha
Czas Zapłaty 1.5
Gothic 2
Złote Wrota
Bandyci

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Jak ulepszyć szpon beliara? W starej wersji wystarczyło mieć sporo karmy, lecz tutaj mam 500 u beliara i nie mogę ulepszyć.
I jeszcze gdzie znajduje się sfera która kiedyś była w dawnym obozie bractwa/bagnach?

Sensoy

Sensoy

Użytkownicy
posty143
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak ulepszyć szpon beliara? W starej wersji wystarczyło mieć sporo karmy, lecz tutaj mam 500 u beliara i nie mogę ulepszyć.
I jeszcze gdzie znajduje się sfera która kiedyś była w dawnym obozie bractwa/bagnach?
w kopalni orków jest sfera a co do szponu to nie wiem.

Ukończone Modyfikacje:
Gothic 1
Zagadka Bagiennego Ziela                               
Świat Skazańców
Ciemności Gordotha
Czas Zapłaty 1.5
Gothic 2
Złote Wrota
Bandyci

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
w kopalni orków jest sfera
Dzięki. A odnośnie szponu przeczytałem ileś tematów temu, że potrzeba zebrać duszę tym czarem mora ultaru czy jakoś tak. Orientuje się ktoś ile ich potrzeba?

Shock

Shock

Użytkownicy
posty91
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chyba 100 ale pewny nie jestem

LewYY

LewYY

Użytkownicy
posty7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam problem tyczący się nauki. Nie mogę podnieść statystyk siły czy zręczności powyżej 45 pkt. Trener mówi że brak mi doświadczenia. Chociaż punkty nauki są. Jestem w drugim rozdziale. Gram na wersji 0061.2

Avasis

Avasis

Użytkownicy
posty21
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem tyczący się nauki. Nie mogę podnieść statystyk siły czy zręczności powyżej 45 pkt. Trener mówi że brak mi doświadczenia. Chociaż punkty nauki są. Jestem w drugim rozdziale. Gram na wersji 0061.2

Dodawaj sobie po jednym punkcie aż przekroczysz próg 50 siły/zreczności. To samo będziesz musiał powtórzyć przed przekroczeniem każdego progu zwiększającego koszt punktów nauki na punkt siły/ zręczności

LewYY

LewYY

Użytkownicy
posty7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Dodawaj sobie po jednym punkcie aż przekroczysz próg 50 siły/zreczności. To samo będziesz musiał powtórzyć przed przekroczeniem każdego progu zwiększającego koszt punktów nauki na punkt siły/ zręczności

Super. Działa dzięki wielkie

QariX

QariX

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam pytanie odnośnie zadania komnat nowicjuszy mógłby mi ktoś wypisać liczbe nowicjuszy którzy pomogą mi ? Podobno jeszcze trzeba posprzątać komnaty magów (zacząłem od nowa dla ciekawości drogą Maga Ognia) tak samo co z szatą nowicjusza bo nie dostałem jej ?

Avasis

Avasis

Użytkownicy
posty21
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam pytanie odnośnie zadania komnat nowicjuszy mógłby mi ktoś wypisać liczbe nowicjuszy którzy pomogą mi ? Podobno jeszcze trzeba posprzątać komnaty magów (zacząłem od nowa dla ciekawości drogą Maga Ognia) tak samo co z szatą nowicjusza bo nie dostałem jej ?
Parlan daje ci questa na zdobycie szaty. Musisz znaleźć dokładnie tych samych nowicjuszy co w podstawce + samemu użyć miotły w jednym pokoju maga

varingam345

varingam345

Użytkownicy
posty27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mieliscie kiedys taki problem ze kiedy bierzecie grupke piratow do wyczyszczenia kanionu to oni zamiast podazac to biegaja w kolko? da sie to jakos naprawic? wczytywalem savy itp ale to nie dziala..

Cieja

Cieja

Użytkownicy
posty67
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
U mnie tak bylo, bo zbugowany byl brzytwiak w ziemi i w końcu go zabijali. :)

varingam345

varingam345

Użytkownicy
posty27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ehhh, u mnie sie kreca jeszcze w obozie piratow... i nie wiem co zrobic z tym fantem xd

Shock

Shock

Użytkownicy
posty91
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam parę problemów :/
1. Wiecie dlaczego Janusz mnie atakuje (ten szkielet w kranie górskich orków) ?
2. Gdzie znajdę książkę dla tego szamana z miasta orków ? Wiem że miała być w szafie w starej wieży Xardas ale nie mogę jej znaleźć ?
3. Kto uczy przetapiania broni orków ?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. A masz questa 'unlimited power'?
2. Może ją sprzedałeś?
3. Kowal w zamku z GD.

Shock

Shock

Użytkownicy
posty91
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Mam, jestem po rozmowie z kapłanką beliara.
2. Hm, możliwe, ale byłem pewien że jej nie było w książkach które oddawałem Galahadowi.
3. Ok, dzięki.

0 użytkowników
Do góry