O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8358412
Odpowiedzi 37317
wasserfull
Cytat: Kempix w 2017-01-21, 12:15Mam kilka pytań:1)Warto się uczyć dwuręcznej? Aktualnie mam 2 rozdział 100% w 1h i 320 siły warto się uczyc dwuręki?2)Jak pokonać cieniostwora z misji od myśliwych, tego w kotlince lestera. Bo z broni/kusz nie zadaje mu wogóle obrażeń.Jak w 2. rozdziale masz tyle siły ? Ja też w drugim rozdziale mam 57% w 2h i 150 siły pomożesz mi jak łupnąć w siłke?? Gam na wersji 0062 i na poziomie norm.
Mam kilka pytań:1)Warto się uczyć dwuręcznej? Aktualnie mam 2 rozdział 100% w 1h i 320 siły warto się uczyc dwuręki?2)Jak pokonać cieniostwora z misji od myśliwych, tego w kotlince lestera. Bo z broni/kusz nie zadaje mu wogóle obrażeń.
Sensoy
Cytat: Sensoy w 2017-01-21, 12:48Cytat: Kempix w 2017-01-21, 12:15Mam kilka pytań:1)Warto się uczyć dwuręcznej? Aktualnie mam 2 rozdział 100% w 1h i 320 siły warto się uczyc dwuręki?2)Jak pokonać cieniostwora z misji od myśliwych, tego w kotlince lestera. Bo z broni/kusz nie zadaje mu wogóle obrażeń.Jak w 2. rozdziale masz tyle siły ? Ja też w drugim rozdziale mam 57% w 2h i 150 siły pomożesz mi jak łupnąć w siłke?? Gam na wersji 0062 i na poziomie norm.Co jest takiego złego w tej wersji?
Gorys211034
oskar378
Pytanie czy wykowac magiczne miecze mozemy dopiero w 2 rozdziale ? niby bennet nas uczy i niby mam to magic ore ale co z tego jak musze je przetopic.. tego uczy waz ale dopiero po przyniesieniu mu rudy. Ktos cos wie ?
Kempix
Jak ulepszyć szpon beliara? W starej wersji wystarczyło mieć sporo karmy, lecz tutaj mam 500 u beliara i nie mogę ulepszyć.I jeszcze gdzie znajduje się sfera która kiedyś była w dawnym obozie bractwa/bagnach?
w kopalni orków jest sfera
Shock
LewYY
Avasis
Mam problem tyczący się nauki. Nie mogę podnieść statystyk siły czy zręczności powyżej 45 pkt. Trener mówi że brak mi doświadczenia. Chociaż punkty nauki są. Jestem w drugim rozdziale. Gram na wersji 0061.2
Cytat: LewYY w 2017-01-22, 00:18Mam problem tyczący się nauki. Nie mogę podnieść statystyk siły czy zręczności powyżej 45 pkt. Trener mówi że brak mi doświadczenia. Chociaż punkty nauki są. Jestem w drugim rozdziale. Gram na wersji 0061.2Dodawaj sobie po jednym punkcie aż przekroczysz próg 50 siły/zreczności. To samo będziesz musiał powtórzyć przed przekroczeniem każdego progu zwiększającego koszt punktów nauki na punkt siły/ zręczności
QariX
Witam mam pytanie odnośnie zadania komnat nowicjuszy mógłby mi ktoś wypisać liczbe nowicjuszy którzy pomogą mi ? Podobno jeszcze trzeba posprzątać komnaty magów (zacząłem od nowa dla ciekawości drogą Maga Ognia) tak samo co z szatą nowicjusza bo nie dostałem jej ?
varingam345
Cieja
Apprentice