Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8085319 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8085319

Odpowiedzi 37317

UberHype

UberHype

Użytkownicy
posty60
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z tego co Ja pamiętam grając Paladynem na hardzie byłem w stanie go pokonać, choć zajęło Mi to ok. 1,5 godziny ale dałem radę, z tym że miałem ok. 50lvla i dosyć dobry ekwipunek jak na swój etap gry, a Ty jaki masz lvl, staty itp. i na jakim poziomie trudności grasz?

Vaquanish

Vaquanish

Użytkownicy
posty86
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@kosiaz888
Gadałem z Jerganem i Talbinem, gadałem z Abertem, poinformowałem Garonda. Ostatni wpis w dzienniku mam że musze znaleźć Wenzela i że o tym gdzie jest muszą wiedzieć orkowie.

venuen

venuen

Użytkownicy
posty94
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cassia nie chce wyjawić mi kto ukradł księgę Vatrasa, coś się zmieniło i muszę jakieś dodatkowe zadania zrobić? Dodam, że jestem w gildii złodziei i jak na razie wykonałem dla nich wszystkie możliwe zadania.

Nevilek

Nevilek

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zrobiłem zadanie dotyczące listu polecającego dla gallahada od gerbranta,powiedział mi że mam się spotkać przed północą z tym nieznajomym z karczmy,przychodzę za budynek palladynów i gdy się zbliżam to wambo i nieznajomy wyciągają pochodnie i poprostu odchodzą.Czy to jakiś bug?

Vaquanish

Vaquanish

Użytkownicy
posty86
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To nie jest bug, nie możesz sie aż tak zbliżać.

Nevilek

Nevilek

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli co mam zrobić?,bo jak czekam to nic się nie dzieje i o 24.00 poprostu odchodzą

Vaquanish

Vaquanish

Użytkownicy
posty86
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja sie podkradłem od strony domu paladynów ale na taką odległość, że mnie nie zauważyli i Asmal zabił Wambo.

QariX

QariX

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Napisałem w pytaniach i problemach i nie dostałem odpowiedzi. Czy da się zostać Strażnikiem Świątynnym z 0065 fix 5 ? Bo mam przekonać Baalów tylko że używam zaklęcia na uczniu Namiba a on na to nic.. Cadar też nic nie mówi o dostawach ziela a Parvez nie ma dialogu z tym specjalnym zielem od Oruna

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@TheMrFalwack

Jakbyś użył kiedyś opcji "szukaj", to byś wiedział że te przyzywanie przez niego szkieletów to bug i trzeba go trzymać na środku areny, a nie na końcach. Wtedy można go normalnie zabić bo niczego nie przyzywa i nie respi mu się życie.

Dewalmy

Dewalmy

Użytkownicy
posty81
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanko, gram na patchu 0065 zacząłem wątek z pustynią addanosa jestem na etapie poszukiwania młota do zniszczenia strażnika i czy wie ktoś gdzie on jest przeszukałem wszystkie świątynie i nie znalazłem ew może być kod na przyzwanie.

Vaquanish

Vaquanish

Użytkownicy
posty86
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Miałem to samo, ITMW_adanosmolot.

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Apprentice
No dobrze, a gdzie jest jakiś dobry miecz jednoręczny, który będzie mu zadawał duże obrażenia? Bo Uriziel bije mu po 200 przy 360 siły, poza tym na expercie mimo wszystko bije troche wolno.

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Potrzeby by mi był kod na złotą sztabe albo samorodek(ten na wiki nie działa itmi_goldnugget_addon)
chyba że ktoś zna lokalizacje jakiś zlotych żył (przejscie do górniczej doliny i jarkendar wyczyszczone w 100%)

Vaquanish

Vaquanish

Użytkownicy
posty86
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A co z opuszczoną kopalnią tam gdzie jest płomień eligora?

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musze zobaczyć prawdopodobnie czysta chyba że tam głeboko niedaleko tych demonów.
@Edit Dzieki jednak ominąłem tam 2 żyły z samego początku ;)

A jaką najlepiej robić biżuterię? Z rudy i rubinów?

Vaquanish

Vaquanish

Użytkownicy
posty86
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W temacie Solucja+porady na start na str.3 masz tabelke.

Maravel

Maravel

Użytkownicy
posty123
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problema, otóz mam 3 rozdział, oko innosa odzyskane, no i byłem na farmie onara to przy okazji dałem Benetowi Oko do naprawy (nie rozmawiałem z nikim o tym, że odzyskałem je) no i naprawił, odebrałem po czym pogadałem z Vatrasem o tym, porobiłem parę questów pobocznych i poszedłem do Pyrokara i Xardasa pogadać o tym Oku, no i obydwaj mnie wysyłają do Vatrasa a u Vatrasa żadnej opcji dialogowej nie mam :x Czy sobie grę zjebałem? :x

"Zatrute strzały trzymają kołczany z nami jest bóg Khorne,
zdobyczne buzdygany, blisko trzymamy jak łuk Thorgal,
a w kaftanach długie noże co głoszą cicho pieśń,
a swą klingą wbitą w pierś, niosą cicho śmierć."

lee27

lee27

Użytkownicy
posty85
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problema, otóz mam 3 rozdział, oko innosa odzyskane, no i byłem na farmie onara to przy okazji dałem Benetowi Oko do naprawy (nie rozmawiałem z nikim o tym, że odzyskałem je) no i naprawił, odebrałem po czym pogadałem z Vatrasem o tym, porobiłem parę questów pobocznych i poszedłem do Pyrokara i Xardasa pogadać o tym Oku, no i obydwaj mnie wysyłają do Vatrasa a u Vatrasa żadnej opcji dialogowej nie mam :x Czy sobie grę zjebałem? :x
obawiam się że tak ja też raz coś podobnego zrobiłem może sprobój ponaprawiać oko może pojawi śię dialog, ale nie sądzę aczkolwiek w tym dodatku miałem problem z dołączeniem do wodnego kręgu będąc magiem wody brakowało mi dialogu i po pewnym czasie gdy czytywałem kilika razy pojawił się dialog

Hoornel

Hoornel

Użytkownicy
posty25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Do robienia broni z rudy jest potzrebna umiejętność przetapiania rudy w sztabki? Jeżeli tak,to kto może mnie tego nauczyć?

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
@Hoornel

Przetapiania rudy uczy Wąż (Viper) z karczmy Kardifa. Najpierw trzeba jednak wykonać dla niego zadanie z paczką rudy.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

0 użytkowników
Do góry