Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8876235 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8876235

Odpowiedzi 37317

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@wasserfull
To jazda do aktu III, zbroja palladyna x5 + dostaniesz pewnie jakis poświęcony miecz, idziesz do Matteo uczysz sie wyrabiania złotych pierścieni, robisz sobie dwa złote z diamenem i taki golem juz nie bedzie robil bardzo ziaziu.
Przepis na potki z języków można kupić w klasztorze.
Najemnika ma możliwość kucia mieczy z magicznej rudy, co rozdział kowal Harad ma nowy przepis.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Czy może ktoś potwierdzić, że dystans "namierzania wroga" zmniejszył się względem wersji 0.56 ? Tak mi się przynajmniej wydaje, bo w wersji 0.56 zasięg run był całkiem spory, chyba nawet taki jak łuku/kuszy.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

wasserfull

wasserfull

Użytkownicy
posty72
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie znajdę przyjaciela Grega, Drake'a ?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Jaskinia z kompasem.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

wasserfull

wasserfull

Użytkownicy
posty72
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaskinia z kompasem.

A dobra ogarnąłem o co z tym chodzi, tylko problem bo zabiłem już Drake. Mam tam coś zdobyć z tej jaskini?

Ps. Dobra doczytałem i musialem udać sie do Xardasa. Nie bylo pytania :p

Edit: Zrobiłem to zadanie. Jak wpłaci się mu 3000zł to dokładnie co dostaje się w nagrodę? Bo pisze "Kilka kawałków..." i to wszystko

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Są jakieś fajne łuki albo 1h na zrecznosc do zdobycia w 1 rozdziale? I jakie mozna przyniesc falkowi specjalne trofeum?

wasserfull

wasserfull

Użytkownicy
posty72
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie. Żeby zabić upiory to potrzeba srebrny miecz? A tutaj chodzi o konkretny miecz czy miecz tego rodzaju?

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jako, że nie daje sobie rady z ognistym golemem na pustyni, postanowiłem wrócić do Khorinis i wybrać się do Doliny. Pytania moje są następujące:

- gdzie szukać człowieka, który ma pierścień? Chodzi mi o ten pierścień ze świątyni Beliara, co Xardas nam zleca. Każe iść do miasta i szukać jakiegoś gościa z pierścieniem

- Jak każdy zapewne wie, obok Martwej Harpii jest teleport. Obok tego teleportu jest jaskinia z zamkniętym wejściem. Jak odblokować to wejście?

- Na Inubisa działa śmierć ożywieńców? Bo nie wiem czy opłaca mi się tam wybierać.

Rivenxd

Rivenxd

Użytkownicy
posty41
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ten pierścień jak dobrze pamiętam ma chyba Greg.
W 5 rozdziale będziesz mógł tam wejść tak mi się wydaje.
Mam pytanie gdzie jest zabójca Hanisa z zadania missing novices

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Są jakieś fajne łuki albo 1h na zrecznosc do zdobycia w 1 rozdziale? I jakie mozna przyniesc falkowi specjalne trofeum?

Tak, ognisty łuk z (niestety) limitowaną ilością strzał. Znajduje się on w jaskini z, uwaga, trzema cieniostworami. Jest to jaskinia pod mostem prowadzącym do wykopalisk magów wody. Łatwo poznać, dużo czaszek i chyba dwa topielce przed wejściem do jaskini.

Pytanie. Żeby zabić upiory to potrzeba srebrny miecz? A tutaj chodzi o konkretny miecz czy miecz tego rodzaju?

Tak, albo srebro albo magia. Nic innego nie wchodzi w grę. Osobiście polecam magię - inaczej jest ryzyko (zawału xD), że zostaniesz "zaspamowany" trzymanym przez niego mieczem, a sam jest piekielnie trudny do trafienia bronią białą z powodu szybkich uników i swojego lewitowania.

Jako, że nie daje sobie rady z ognistym golemem na pustyni, postanowiłem wrócić do Khorinis i wybrać się do Doliny. Pytania moje są następujące:

- gdzie szukać człowieka, który ma pierścień? Chodzi mi o ten pierścień ze świątyni Beliara, co Xardas nam zleca. Każe iść do miasta i szukać jakiegoś gościa z pierścieniem

- Jak każdy zapewne wie, obok Martwej Harpii jest teleport. Obok tego teleportu jest jaskinia z zamkniętym wejściem. Jak odblokować to wejście?

- Na Inubisa działa śmierć ożywieńców? Bo nie wiem czy opłaca mi się tam wybierać.

1. I bardzo dobrze. Podekspisz, znajdziesz kilka potężnych artefaktów, podbudujesz sobie postać i zrobisz drugie podejście.
2. Jeśli chodzi o te drewniane drzwi, to względem podstawki nic się nie zmieniło - klucz do tych drzwi, za którymi jest teleport z zadania Merdariona dostajesz od karczmarza Orlana. Jeśli jednak chodzi ci o te, w których są szkielety i duch, to zadanie dostaje się w 3/4 bądź 5 rozdziale i polega na zażegnaniu zagrożenia ze strony wkurwionych paladynów-ożywieńców, a klucz dostaniesz bodajże od Hagena.
3. Raczej tak, ale tak jak pisałem - jeśli nie masz klucza od Hagena nie otworzysz grobowca przy farmie Onara.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Już nie ma ognistego łuku, są tylko ogniste strzały. Przynajmmiej od wersji 0061.

wasserfull

wasserfull

Użytkownicy
posty72
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A gdzie dostanę ten srebrny miecz?

Rivenxd

Rivenxd

Użytkownicy
posty41
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Można u kogoś sprzedawać magiczną rudę podobnie jak samorodki złota

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A gdzie dostanę ten srebrny miecz?

Jak sie idzie do GD to w tej kopalni złota po drodze z pełzaczami, pilnuje go zjawa.

Post połączony: 2016-12-17, 13:39
Można u kogoś sprzedawać magiczną rudę podobnie jak samorodki złota

U kazdego handlarza ale sie nie opłaca. Ze zlotych samorodkow rob zlote sztaby, zosaw 10 sztab na pierscienie, a z reszty zrob sobie sam monety... idzie wybic 50 000 zlotych monet.

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie mogę zdobyć dobre bronie 1h na zręczność w 1 rozdziale

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co wy z tymi pierscieniami ze zlota? Zostawiaj klejonty na 4 rozdzial i zrob z rudy pierscienie.

Kaptur09

Kaptur09

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem odnośnie eliksiru ducha. Posiadam wersje returning 1.3.2. Nauczyłem się tworzyć eliksiry ducha u sagitty, posiadam wszystkie materiały do ich produkcji, w momencie kiedy podchodzę do stołu alchemicznego i wskazuje na opcje z eliksirami specjalnymi, udaje mi się wyżej wymieniony eliksir wytworzyć, ale gdy chce zrobić kolejny (mając dalej wszystkie materiały), nie mogę z niewiadomej mi przyczyny zrobić mikstury. Nie wiem czy popełniam jakiś błąd czy może jest to bug gry, eliksiry te są mi teraz bardzo potrzebne gdyż wybrałem ścieżkę maga i potrzebuje 100 many do kontynuacji gry. Na naukę tworzenia eliksirów ducha przeznaczyłem prawie 20 pn a dostałem jak na razie tylko 2 many... szukałem odpowiedzi  na to pytanie na różnych forach ale niestety nie uzyskałem nigdzie satysfakcjonującego rozwiązania.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie ten dzial. Tutaj dyskutujemy o Returningu 2, nastepcy tego o czym ty piszesz

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra, pytanie:
Opłaca się aktywować ten obelisk, który jest w miejscu gdzie powinna być runa teleportująca na przełęcz?

W ogóle brak tej runy troche mnie zdekoncetrował. Czy w 3 rozdziale otrzymam normalnie runy w Khorinis? I czy ta runa teleportująca na przełęcz w ogóle istnieje?

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Podeśle ktoś linka do fixa który zmienia returna z 0.60 lub 0.61 na 0.62 wiem ze jest na http://worldofplayers.ru/resources/42/updates ale torent mnie odpycha wiecie jak ktoś ruszy dupę za mnie i wrzuci na chomika lub mediafire to mu pogratuluje XD

Post połączony: 2016-12-17, 21:40
Dobra, pytanie:
Opłaca się aktywować ten obelisk, który jest w miejscu gdzie powinna być runa teleportująca na przełęcz?

W ogóle brak tej runy troche mnie zdekoncetrował. Czy w 3 rozdziale otrzymam normalnie runy w Khorinis? I czy ta runa teleportująca na przełęcz w ogóle istnieje?

tak bo kamieni sie nie dostaje tylko sa przez całą gre obeliski XD

0 użytkowników
Do góry