Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8876871 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8876871

Odpowiedzi 37317

jawel20111

jawel20111

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak zostań nekromantą? Na chwilę obecną pogadałem z Xardasem i mam mu dać się parę dni zastanowić i w międzyczasie nie chcę czegoś spartolić xD

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A czy jest tutaj możliwość stworzenia mikstury która dodaje wytrzymałość? I skąd można dostać różnego rodzaju przepisy?

Tutaj sie stworzyc takowej nie da, w ghoticu na stole alhemicznym sie da. Odpowiedzi szukaj u alhemikow, w grze jest ich tylko kilku kazdy czegos uczy i sprzedaje receptury wiekszosc jest dostepna od II rozdzialu.
Na wytrzymalosc jest z trolich jagod, do wyuczenia oraz z trolich serc do wykupienia.

Post połączony: 2016-12-10, 13:45
Mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak zostań nekromantą? Na chwilę obecną pogadałem z Xardasem i mam mu dać się parę dni zastanowić i w międzyczasie nie chcę czegoś spartolić xD

Daj mu kilka dni, zrob sobie save na samym dole przed rozmowa, mozesz go nazwac "nie chce czegos spartolic" :)

jawel20111

jawel20111

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra a gdy juz jestem adeptem to w jaki sposób mogę dowieść że jestem godny zostania Nekromantą? xD

Już to rozgarnąłem xd

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ech, jak to jest teraz tymi opiekunami? Kiedy można zostać ich wojownikiem, w czwartym rozdziale czy w 5? Koleś mi mówi że nie jestem "godny" :/.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No to świetnie, kolejna zupełnie nieprzydatna zbroja do kolecji :/.

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Gdzie NAJSZYBCIEJ moge sie nauczyc wytwarzania strzał? Bo to jakas tragedia w tej czesci, po 5 zeta, a i tak sporo limitowane są :D

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na te demony, co wyglądają jak mały śniący i mają po 20k hp (chodzi mi konkretnie o tę dwójkę co broni 2 z 4 ornamentów, które trzeba zdobyć na pustyni adanosa) jest jakaś broń albo taktyka? Bo jednego udało mi sie podobać, ale przybloczyłem go do ściany, z drugim już tak łatwo nie pójdzie i tak się zastanawiam czy jakoś da się je zabić szybciej? (np. tak jak na kamiennych strażników jest młot adanosa)

wasserfull

wasserfull

Użytkownicy
posty72
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wykonać to zadanie Accompany North? Z opisu wynika, że musze przyprowadzić kogoś Northa obozu piratów, ale gdzie go znajdę?

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
North jest tam gdzie magowie Wody, tylko tak jakbgs wychodzil z piramidy z portalem caly czas prosto, a bedzie tam nowicjusz North.

@Brimstone wyrabiania strzał uczy Niklas

@TheMrFalwack Na nich nie ma raczej specjalnej broni typu właśnie Młot, jeśli o to chodzi:v

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Nubuku
Czyli rozumiem, że drugiego też będę musiał jakoś przyszpilić do którejś ściany i nie dać się trafić?

wasserfull

wasserfull

Użytkownicy
posty72
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra, poradziłem sobie z tym zadaniem. A mam jeszcze jedno pytanie, gdzie dokładnie może znajdować się szpada Abigail ?

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra, poradziłem sobie z tym zadaniem. A mam jeszcze jedno pytanie, gdzie dokładnie może znajdować się szpada Abigail ?

Jak idziesz od strony obozu bandytów to szukaj po prawej stronie przy drzewach. Oczywiście za błotnymi wężami.

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Nubuku
Czyli rozumiem, że drugiego też będę musiał jakoś przyszpilić do któr3ejś ściany i nie dać się trafić?

Na tej pustynie jest takich wiecej, czasem dwa ktore trzeba zabijac jak stoja obok siebie... nie lepiej sie nauczyc walczyc z nimi, albo wrocic na pustynie jak juz bedziesz sobie rade dawac ?!

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@TheMrFalwack

Można je łatwo przyblokować na słupach lub dobrym motywem jest wejść na słup, wtedy nie będą mogli Cię atakować. Ale do tego trzeba mieć dobrą broń dystansową, bo mają bardzo dużą obronę przed pociskami. No i na hardzie prawie każdy atak na nich jest "karany", co jest strasznie wkurzające.

stefan102

stefan102

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam czy ma ktoś może save koniec 2 rozdziału jakiś wojownik ?

jawel20111

jawel20111

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy w mieście Khorinis jest gdzieś kamień teleportacyjny? xd

wasserfull

wasserfull

Użytkownicy
posty72
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem w momencie gdzie rozmawiałem z tym smokiem w jarkendarze, potem ożywiłem tego kamiennego strażnika i wróciłem znów do smoka i on kazał mi znaleźć artefakt którym pokonam go. I gdzie ten artefakt może się znajdować? Próbowałem w każdych Domach ten ołtarz ale pisze, że nie mam czym otworzyć.

PORADZIŁEM SOBIE !

EDIT: Jak w ogóle mam zabić te ogniste cieniostwory? Albo tych mocniejszych Kamiennych Strażników?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jestem w momencie gdzie rozmawiałem z tym smokiem w jarkendarze, potem ożywiłem tego kamiennego strażnika i wróciłem znów do smoka i on kazał mi znaleźć artefakt którym pokonam go. I gdzie ten artefakt może się znajdować? Próbowałem w każdych Domach ten ołtarz ale pisze, że nie mam czym otworzyć.

Chodzi o młot adanosa powinien znajdować się w którymś z domów budowniczych , oczywiście już po ożywieniu kamiennego strażnika i rozmowie ze złotym smokiem, a z saturasem gadałeś?

:D

0 użytkowników
Do góry