Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8936860 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8936860

Odpowiedzi 37317

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema :) Dlaczego lord andre chce mnie zabić zarówno jak i wszyscy inni ?? Kiedy ja nic nie zrobiłem :( Pomocy

Moze zly z ciebie czlowiek?
Moze masz na sobie zbroje bandyty?
Moze biles sie z Moe lub Arlikiem w dzielnicy portowej?
Moze kogos zabileś w miescie lub poza nim i wyskoczyl komunikat- zolty napis "your murder..."- czyli znalaz sie swiadek?
Moze napisz wiecej szczegolow, bo mnie wiekszosc postow denerwuje swoja oszczednoscia slow... zaraz mi napiszesz ze to oczywiste... ale nie, nie jest oczywiste... moze na twoj problem wystarczy czar zapomnienia, moze grzywna, a moze nowa gra... prosze napisz cos wiecej- ktory rozdzial, co robiles. Prosze!!

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Czy moze ktos dokładnie napisac, jakie sa róznice w poziomach trudnosci? Bo w zwykłym returnie to chyba wpływało tylko na ilosc expa, a tutaj słyszałem ze juz na wiecej rzeczy, no a że wybór poziomu trudnosci to dosc wazna sprawa, to wolałem zapytac.

Dobra inne mam pytanie tez, jak to zainstalowac? Pobieram, odpala sie instalator, potem drugi, wskazuje folder z grą, gra sie instaluje w około 30 sekund - max minuta, i nie pojawiają mi sie ani zadne ikony na pulpicie, a w "GothicStarter" tez nic nie ma. Wszystkie wymagane programy zainstalowane.

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chyba tylko na hardzie i legendarnym jest pełna zawartość modyfikacji, czyli dostep do zadań specjalnych, lepszych broni, wiekszej ilości bossów.
Poza expem masz inne proporcje współczyników, np. Na normalu (usual) za każdy poziom masz + 20hp oraz +20 PN, a na hardzie już po 15 etc.

Jak grasz pierwszy raz to zalecane są pierwsze dwa - po to by poznać moda- gra jest tak zbalansowana że i na nich bywa ciężko.

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Znaczy chwila, nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ta gra ma zablokowany content na niższych poziomach trudnosci? xD

No i drugie pytanie nadal pozostaje, bo tak to nawet sie o tym nie przekonam.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Brimstone

Co do questów nie jestem pewien, od pewnej wersji chyba wszystko odblokowali. Ale niektórych przedmiotów chyba nie ma na niższych, np. na normalu nie ma zbroi mistrza zabójców czy zbroi "giermka". Ale może to też się zmieniło, jak na normalu są te rzeczy to niech ktoś da znać. I w sumie nie robi to wielkiej różnicy.

Jaki drugi instalator Ci się ściąga? Skąd ściągałeś?

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
http://worldofplayers.ru/resources/42/updates

I klikam ten pomaranczowy guziczek po prawo, i pobiera sie 4.5 GB torrentem

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak na pewno kilka zadan nie jest dostepnych na normalu. Jak gram na normalu i widziałem filmy Simena (te na łatwym), to jestem w stanie powiedzieć że wiele bossów już jest innych - część to kwestia wersji ale wielu z nich zmienia poziom trudności.
Pełna gra jest na legendarnym, ale tam ponoć smoczy zębacz stoi po wyjsciu z wieży Xardasa :) no i te "pragnienia" mnie przerażają.

Post połączony: 2016-12-04, 23:06
Odblokowali lokacje, ale nie ma najlepszej kuszy oraz zbroi.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Tak na pewno kilka zadan nie jest dostepnych na normalu. Jak gram na normalu i widziałem filmy Simena (te na łatwym), to jestem w stanie powiedzieć że wiele bossów już jest innych - część to kwestia wersji ale wielu z nich zmienia poziom trudności.
Pełna gra jest na legendarnym, ale tam ponoć smoczy zębacz stoi po wyjsciu z wieży Xardasa :) no i te "pragnienia" mnie przerażają.

Post połączony: 2016-12-04, 23:06
Odblokowali lokacje, ale nie ma najlepszej kuszy oraz zbroi.

Nie content jest wycięty tylko na łatwym i normalu :) Na hardzie jest już odblokowane wszystko :) Legendarny to jest już poziom dla weteranów i tam raczej nie ma nic nowego poza całą masą utrudnień a teraz mają dojść nowe jakieś krwawienie, choroby itp:)

:D

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy twórcy usunęli w Returningu 2.0 młot adanosa? Przeszukałem każdy dom budowniczych i nigdzie go nie znalazłem, chyba że zmienili ewentualnie jego miejsce.
Chyba, że to jest ten jakiś Starożytny topór co znalazłem w jednym z domów, no ale to był młot ;x

Czy tak samo jak młot (chyba) pousuwali też takie itemy jak ognisty łuk/magiczna kusz? Bo mam ogniste i magiczne strzały a kuszy/łuku jakoś nie znalazłem, co jest w sumie dziwne?

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Mlot pojawia sie na 100% po rozmowie z Ashtarem o broni przeciwko straznikom i tak, luki, kusze magiczne sa bodajze usuniete ale strzal mozesz normalnie uzywac w zwyklych lukach ;v

wasserfull

wasserfull

Użytkownicy
posty72
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak uaktywnić ten nowy sposób teleportacji? W sensie są te kamienne tablice i jak podchodzę to piszę "too far" a jak jeszcze bliżej to nic nie idzie kliknąć. Oglądałem Simena i u niego działa to

MaRsXzU

MaRsXzU

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się jakoś wejść do dolnego poziomu kopalni orków nie będąc mistrzem areny? Nekromantą jest to raczej niemożliwe.

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wskoczyć się da, próbowałeś :D?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Jak uaktywnić ten nowy sposób teleportacji? W sensie są te kamienne tablice i jak podchodzę to piszę "too far" a jak jeszcze bliżej to nic nie idzie kliknąć. Oglądałem Simena i u niego działa to
Musisz mieć przy sobie płytki runiczne. Ich lokalizacja jest w dziale z solucją.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Araxus1995

Araxus1995

Użytkownicy
posty117
Propsy10
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Gdzie znajde węgiel dla dobara?

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajde węgiel dla dobara?

W starej kopalni.

MaRsXzU

MaRsXzU

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Cooba nie wiem czy potem bym z niej wyszedł. Na sterydach udało mi się przebrnąć przez tą arene.

W którym momencie dobre kontakty z orkami przestają być potrzebne?
Chcę ubić nieumarłego szamana na cmentarzysku orków z zadania od opiekuna, ale wtedy muszę ubić i orków i potem wszyscy już chcą mnie klepać.

Będzie jeszcze jakaś fabularna linia z klanem wysokiej skały, Wolną kopalnią, czy tą śnieżną krainą gdzie by nie była czy cuś? Jestem po oswobodzeniu żelaznej kopalni z demona (IV rozdział).

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale kolego pytałeś się o alternatywny sposób to ci powiedziałem :D zawsze można się teleportować.

Jak tylko skończysz misję z reputacją, to można orków bić od nowa ;)

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Brimstone

Co do questów nie jestem pewien, od pewnej wersji chyba wszystko odblokowali. Ale niektórych przedmiotów chyba nie ma na niższych, np. na normalu nie ma zbroi mistrza zabójców czy zbroi "giermka". Ale może to też się zmieniło, jak na normalu są te rzeczy to niech ktoś da znać. I w sumie nie robi to wielkiej różnicy.

Jaki drugi instalator Ci się ściąga? Skąd ściągałeś?

Mówisz o zbroi jaką nosi Asmal? na wersji 0061, na poziomie łatwym ta zbroja jest już normalnie ;v Chyba, że mowa o innej ;d

A na legendarnym, nie ma przed wieżą smoczego zębacza, tylko czarny(no ten granatowy xd) :D

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Nubuku
A to dziwne, bo na rosyjskim forum jest napisane, że nie mam jej na niższych poziomach, stad te moje przypuszczenie :D.

0 użytkowników
Do góry