Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8912876 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8912876

Odpowiedzi 37317

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Apprentice
Być może ją odblokowali w którymś patchu, albo ciul wie o co chodzi :D

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zbroja Asmala jest odblokowana.
Zablokowana jest za to inna zbroja, ta najlepsza z najlepszych.

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Blokowanie najlepszych przedmiotów jest akurat zrozumiałem, podobne rzeczy były też nawet w grach AAA, chociażby starszych czesciach RE, gdzie niegdzie najlepsze bronie były zablokowane, chodzi po prostu o balans, bo z tymi itemami było by za łatwo. Ale blokowanie questów to juz oczywiscie nieporozumienie, jak tak było, to dobrze ze to usuneli.

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Oh, rozumiem, więc jednak jest jeszcze jedna ;v Dzięki ;d

Rozumiem, że od Harda wszystko jest odblokowane? Zagrałbym na legendarnym tym razem, ale pomysł z możliwymi zapisami tylko w określonych miejscach troszkę mnie odpycha.. nie ukrywajmy, przy wszystkich możliwościach złapania buga.. No cóż, może ktoś inny ma na ten temat inne zdanie? ;)

@up z tego co kojarzę, to tylko niektóre questy właśnie na te przedmioty są zablokowane (orkowa kusza np)

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Nubuku

Dla mnie granie w Returninga z ograniczonymi zapisami to jakaś totalna abstrakcja, ja sobie tego nie wyobrażam w sumie. Czasami hard daje też w kość, ale z drugiej strony jest bardzo satysfakcjonujący :).

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Ja zapisuje średnio co 10 minut ze strachu, że mi wykrzaczy od kiedy po prawie 3h bez zapisywania mi laptop padł bo nie podłączyłem ciula :D więc jak dla mnie to legendarny jest po prostu dla ludzi mniej nerwowych ode mnie ;p

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mlot pojawia sie na 100% po rozmowie z Ashtarem o broni przeciwko straznikom i tak, luki, kusze magiczne sa bodajze usuniete ale strzal mozesz normalnie uzywac w zwyklych lukach ;v

A to ten młot jest w takim razie do czegokolwiek potrzebny? Bo Ashtar z tego co pamiętam jest po Kruku :x

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Teraz bijemy Kruka dwa razy, a bez młota ani rusz.

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Mlot pojawia sie na 100% po rozmowie z Ashtarem o broni przeciwko straznikom i tak, luki, kusze magiczne sa bodajze usuniete ale strzal mozesz normalnie uzywac w zwyklych lukach ;v

A to ten młot jest w takim razie do czegokolwiek potrzebny? Bo Ashtar z tego co pamiętam jest po Kruku :x

Oczywiście przyjacielu, jest potrzebny do późniejszego zadania ;d Na jakim zadanku teraz jesteś? Bo rozumiem, że z Krukiem nie walczyłeś jeszcze? :D

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja jebix, do tego moonstone trzeba jeszcze zrobić te 4 zadania z pulpitów na Pustyni Adanosa?!

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak... nie chcialem Ci spojlerowac giery :P

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
 :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Ja prld, na początku myślałem że ta pustynia nie jest taka zła. Ale dosyć szybko szukanie tych... cholernych... kamiennych strażników wyczerpało moją cierpliwość, dobrze że ktoś wstawił kody do pozycji tych kotłów, bo znowu nie będę się kręcił wokół i szukał nie wiadomo czego.

A w ogóle nie ma czego spoilerować bo tam nie ma prawie żadnej fabuły, żadnych dialogów, tekstów, jakieś pierdololo i łażenie w tą i z powrotem. Eeech.

No ale nic, dzięki :).

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Oczywiście przyjacielu, jest potrzebny do późniejszego zadania ;d Na jakim zadanku teraz jesteś? Bo rozumiem, że z Krukiem nie walczyłeś jeszcze? :D

No własnie przed chwilą z nim walczyłem i ten tak jakoś zniknął.
Poleciałem do Saturasa a ten mówi, że musi sie zastanowić. W międzyczasie poleciałem do tego smoka w Jarkendarze, coś tam pogadał o wojownikach słońca. Wróciłem do Saturasa i liczyłem na jakiś przebłysk inteligencji z jego strony, ale ten dalej sobie myśli.

Ogólnie to wróciłem do świątyni adanosa i wybadałem, że stoi tam jakiś wielki kamienny strażnik co ma 50000 życia. Podejrzewam, że to na niego ten młot ma być potrzebny.

Ale teraz to bym prosił o jakieś rady, bo nie wiem co mam robić. Saturas milczy, smok każe mi wrócić ze szponem, Kamienny strażnik ma 50k hp.
Rozumiem, że młot się teraz pojawił i muszę znowu przelecieć wszystkie domostwa budowniczych?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@TheMrFalwack
Tak, zacznij od biblioteki.

I przeczytałeś tą tabliczkę z tej świątyni?

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@TheMrFalwack
JEŚLI rozmawiałeś z tym właśnie strażnikiem, poszedłeś do Ashtara i ten POWIEDZIAŁ o jakiejś broni... to tak, młot się właśnie gdzieś zrespił, w którejś z budowli budowniczych ;d Ale dopiero po rozmowie z Ashtarem właśnie o tym strażniku i broni na niego/ogólnie na strażników.

@Apprentice  Zgaduje, że skoro ma tego strażnika to przeczytał, przecie Ona go przywołuje :D

MaRsXzU

MaRsXzU

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Opłaca się grając nekromantą wybrać u opiekunów ścieżkę ciemności? Zastanawiam się czy poza tą jedną runą na demona pojawiają się jakieś nowe spelle, których by mnie Creol nie nauczył. Może lepiej byłoby zrobić mixa z czarami maga ognia?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie ma sposobu by zdobyć już zbroję orka? Ur-Thrall już jej nie daje po zabiciu Azgalora :/.

Spoiler
I w ogóle walka z Azgalorem  :lol2: :lol2: :lol2:

Aha, i lepiej sprzedać Raynarowi tą "Klątwe Azgalora" i inne bronie których nie można używać? Czy coś można z nimi zrobić?

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Zbroje dostajemy po zrobieniu swiatyni spioszka ;d

W sumie jestem ciekaw, czemu nie mozna uzywac klatwy Aziego wlasnie... i co jest z kosturem o ktorym mosi Xardas :_:

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@TheMrFalwack
JEŚLI rozmawiałeś z tym właśnie strażnikiem, poszedłeś do Ashtara i ten POWIEDZIAŁ o jakiejś broni... to tak, młot się właśnie gdzieś zrespił, w którejś z budowli budowniczych ;d Ale dopiero po rozmowie z Ashtarem właśnie o tym strażniku i broni na niego/ogólnie na strażników.

@Apprentice  Zgaduje, że skoro ma tego strażnika to przeczytał, przecie Ona go przywołuje :D

A to z tym strażnikiem da się rozmawiać? Jedyna interakcja jaką z nim miałem nastąpiła po wyjęciu miecza. Mogłem go wtedy bić.

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
U mnie to wyglądało tak: Kruk ucieka, ide do Ashtara, robie sobie te pierdu pierdu z tabliczką, uaktywniam ją w świątyni Adanosa, wyskakuje ten strażnik, On mówi, że jeśli okażę się godny to poznam tajemnice bla bla bla i wtedy dopiero mnie atakuje, więc ide do Ashtara, po drodze gadałem z Saturasem o broni na strażników, pytam później o nią Ashtara i dopiero wtedy szukam młota ;) Opis dostania się na pustynie i przejścia samej pustyni masz w temacie Solucje i Porady na start czy jakoś tak, a jak coś to pisz ;)

0 użytkowników
Do góry